Webkatalógus > Gazdaság Szállítás, Logisztika

Szállítás, Logisztika

Címke: logisztika szállítás fuvarozás szállítmányozás anyagszállítás haszonanyag szállítás beton szállítás anyagmozgatás fuvarozó cégek fuvarbörze hókotrás trágya hordás szállítmányozó fuvarcég nemezetközi fuvarozó fuvarozás logisztikai központ.

Oldalak
Összesen 24 weboldal van ebben a kategóriában.

Konténer rendelés csupán egy telefonnal, egyszerűen otthonról. Különböző méretű és kialakítású konténerekkel várjuk hívását. Konténer bérlőink megrendeléseit időre teljesítjük, sürgős esetben nagyon számú konténert is rendelkezésre tudunk bocsájtani. A konténer rendelés során a sittszállítás lebonyolítása az Ön igényeihez igazodik. Budapesten több éve dolgozunk, korszerű teherautókkal igény szerint munkagépekkel a konténerek megrakodása céljából. Gyors és pontos munkával, tapasztalt sofőrökkel és precíz elszámolással, szuper árakkal állunk rendelkezésére.

rendeles.kontener.guru/

Nem kell többé aggódnia a hosszú külföldi utak miatt, ha saját kocsival megy. Az autószállítás megrendelhető napi 24 órában akár hétvégeken is. A munkát legtöbb kettő munkanapon belül véghezvisszük. A megrendelt szállítás esedékes Európa bármelyik államába, beszéljünk például Andorráról, Észtországról, Németországról vagy akár Romániáról. A Klein autómentő informatív weboldala jó néhány érdekes információt publikál a járművek szállításáról.

www.klein-autotransport.hu/

Költöztetés, fuvarozás, szállítmányozás ma már bárki számára elérhető. Magánszemélyek vagy akár cégek, akik új irodába költöznek. Budapestről vidékre vagy akár vidékről Budapestre, keresse weboldalunkon árajánlatunkat, hogy még a költözés előtt meglegyen a telefonszám, ahol csak időpontot kell egyeztetnie a költözés lefixálására. Ne feledje bármilyen kérdése van, keressen minket bizalommal non-stop elérhetőek vagyunk.

www.olcsotkereskoltoztetes.hu/

Valamiért nem tud vezetni? Mindig biztonságosan kell haza érkeznie, még azokban az esetekben is hogyha elfogyasztott néhány pohár alkoholos italt. El kell mondani, hogy egy üveg sör is gyengíti a gyors és helyes döntéshozatalt a volán mögött. Önmaga és más autósok épségét egyetlen esetben sem sodorhatja veszélybe. Az Európa Sofőrszolgálat minden esetben végzi tevékenységét, ráadásul vasárnaponként 50%-kal olcsóbban kapható a vállalkozásunk szolgáltatása.

www.europasofor.hu

A csomagolás fontos egy terméknél és nem szabad elhanyagolni. A logisztikát is segítheti, megvédi a terméket a külső behatásoktól, segít az arculat, üzenet közvetítésében, a márka képviseletében. Egy egy egyedi termék design kiemeli az árut a tömegből. Ezekben a kérdésekben most a tíz éves múlttal rendelkező Civertan Stúdió lesz segítségünkre. Keresse fel honlapunkat is!

www.csomagolas-tervezes.hu/

Weboldalunkon a Gyarmax Teher Kft 2007-ben alapított cégünkről, illetve annak szolgáltatásairól találhat részletes információkat. Cégünk elsősorban Budapesten, illetve annak környékén foglalkozik konténer szállítással, illetve konténeres hulladék és sittszállítással. Szinte bármilyen kommunális és ipari hulladékot elszállítunk! Cégünk alapítója több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a teherfuvarozás, illetve a konténeres sittszállítás területén. Cégünk több mint 180 hátsólerakású konténerrel, 6 kamionnal, illetve több rakodógéppel is rendelkezik. A konténerezésen kívül vállalunk még teherfuvarozást, épületbontást, kézi és gépi rakodást, illetve egyéb, kapcsolódó szolgáltatásokat, melyekről weboldalunkon részletesen tájékozódhat!

www.gyarmax.hu

A sittszállítás lakóhelyünk tisztasága és nem utolsósorban környezetvédelmi szempontok miatt is nagyon fontos. Amikor az építkezések, bontások, átalakítások vagy nagyobb volumenű kerti munkálatok során olyan hulladékok keletkeznek, melyeket a szemétszállítás során nem visznek el, a konténeres szállítás az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljunk a törmelékektől, a lebomló hulladéktól vagy sittől. Rengeteg szolgáltatót találunk, akik fő tevékenységi köre a hulladék elszállítás és a konténer rendelés, azonban érdemes megválasztani, hogy kit bízunk meg a munkával. A megbízható cégek ugyanis a megrendelők igényeinek kiszolgálása mellett a környezet megóvására is nagy hangsúlyt fektetnek.

sittszallitas.kontenerrendeles.net/

Az éttermekben, intézményi konyhákon keletkezett elhasznált zsiradékot (étolaj, pálmaolaj, sertészsír) cégük kezelési felelősséggel átveszi. A zsiradékok kezeléséhez szükséges 60 literes gyűjtőedényt térítésmentesen biztosítjuk. Kéthetente felkeressük partnereinket és amennyiben szükséges, cseréljük a hordókat. A zsiradékért mi fizetünk partnereinknek negyedéves vagy havi elszámolással, számla ellenében készpénzzel vagy átutalással.

hasznaltolaj.hu/hasznalt-etolaj

Költözzön a CADPACK-kel! A Cad Energy Műszaki Szaktanácsadó és Szolgáltató Kft. lakossági és irodai költöztetést vállal belföldre és külföldre egyaránt. Profi szakembereink állnak rendelkezésére, a gyors és precíz munkavégzés érdekében. Mielőtt igénybe veszi szolgáltatásainkat, ingyenes felmérést és szaktanácsadást nyújtunk Önnek. Mi a költöztetésen kívül vállaljuk tárgyai összecsomagolását, bútorai szét ,-és összeszerelését s kézi rakodásukat egyaránt. Mi nem végzünk hanyag munkát , nekünk az ön elégedettsége a legfontosabb, árképzésünket is ehhez igazítottuk. Látogasson el weboldalunkra a részletekért, s vegye igénybe személyre szabott árkalkulátorunkat is!

www.cadpack.hu/

A szállítás, költöztetés terén jelentős tapasztalattal rendelkezünk. Teherautóink speciális kialakításúak az Ön bútorának, árujának, holmijának biztonsága érdekében. A fő szempontok nálunk a megbízhatóság, pontosság, gyorsaság. Munkatársaink összeszokott megbízható csapatot alkotnak és mindent megtesznek azért, hogy az ön bútorai, zongorája, páncélszekrénye, irodájának berendezése vagy más egyebe épségben célba érjen. Biztosítással is rendelkezünk.

www.trezsi.hu/koltoztetes-budapest.php

A kötöztetés rengeteg problémával járó feladat. Kímélje meg magát és hozzátartozóit ettől a bonyodalmas tevékenységtől. Bízza ezt a munkát speciálisan költöztetésre szakosodott vállalkozásra. Az 1996-óta folyamatosan működő cégünk várja megkeresését! Mi bármivel megbirkózunk, akár még páncélszekrényt vagy zongorát is szállítunk!

precizkoltoztetes.hu/

Profi, és megbízható csomagküldési szolgáltatást szeretne Angliába? Ne keressen tovább! Cégünk sokéves tapasztalattal foglalkozik csomagküldéssel Angliába, melyet gyorsan és precízen végzünk el szakembereink segítségével. Lepje meg kinn élő barátait vagy rokonait, hisz a szállítást olcsón biztosítjuk Önnek! Tudjon meg többet internetes oldalunkról.

www.csomagangliaba.hu/

A konténer rendelése előtt egyértelműen meg kell határozni azt, hogy milyen összetételű anyagot kívánnak szállítani. Emellett fontos a továbbítandó termékek mennyisége is. Ezeknek az adatoknak az ismeretében lehet a legjobb megoldást megtalálni. Cégünk töbféle konténerrel van felszerelve, így bármilyen igényt maradéktalanul ki tud elégíteni. A konténer rendelésről további információkért látogasson el a Merkon Kft weboldalára.

www.kontenerszallitas.hu/kontenerrendeles.php

A konténeres szállítmányozás lehetővé teszi az áruk biztonságos továbbítását. Az edényzet alapanyaga és szerkezeti felépítése megóvja a benne lévő termékeket az időjárás viszontagságaitól is. A konténeres szállítmányozás további előnyeiről érdeklődjön a Ferrara 2006 Kft honlapján.

nemzetkozi-szallitmanyozas.hu/konteneres-szallitmanyozas

A költözés egy új életszakasz kezdete, nem véletlen, hogy nagy várakozással állunk elé. Annak érdekében, hogy minden gördülékenyen menjen a költözés napján, fontos, hogy időben nekikezdjen a pakolásnak. A szállítás felgyorsításának, és ezzel együtt a költséghatékonyságnak feltétele, hogy minden készen álljon, mire a választott költöztető cég megérkezik. A költözés remek alkalom arra, hogy megszabaduljon olyan használati tárgyaktól, eszközöktől, ruhadaraboktól, melyeket talán már évek óta őrizget a szekrényben, de nem használja azokat. A lomtalanítás szállítás előtt hozzájárul ahhoz, hogy valóban új életet kezdhessünk leendő otthonunkban, és az előrelépést már nem szolgáló tárgyakat ne vigyük oda magunkkal. Akár a szállítás terén választott céget is megbízhatjuk azzal, hogy a kiválogatott holmikat elfuvarozza, így nagyobb mennyiségű lom esetében sem okoz majd gondot a tőlük való megszabadulás. Ne feledje, hogy az olyan műszaki cikkek, mint a hűtő, vagy a televízió speciális bánásmódot igényelnek akkor is, ha lomtalanításról van szó. Érdeklődjön előre arról, hogy hol adhatja le a működésképtelen háztartási eszközöket, gépeket! A költözés igenis, mehet gyorsan és gördülékenyen, tervezze meg annak minden lépését!

koltoztetes-szallitas.com/

Nagy tömegű és nagyméretű géptelepítésre és gép mozgatására is képes eszközpark áll rendelkezésre a Bautrans Kft-nél. Alkalmasak 1000 tonna feletti tömegű gépszállításra is egyben, nemzetközi fuvarozásuk során. Eszközeik, mint a hidraulikus emelők, rendekívüli teherbírással állnak rendelkezésre a fuvarozásra, hogy a legjobb és legideálisabb ár-érték arányú konfigurációban dolgozhassanak.

www.bautrans.hu/hu/szolgaltatasaink/geptelepitesi-logisztika

Veszélyes áru szállításával foglalkozó cégek részére ma már kötelező az ADR tanácsadó alkalmazása. A biztonságtechnikai tanácsadó figyelemmel kíséri az ADR hatálya alá tartozó vállalkozás minden olyan tevékenységét, mely köthető a szállításhoz. Mik lehetnek ezek? Például a munkavédelmi szabályok betartása, a dolgozók oktatásának naprakészsége, a szállítójárművek megfelelősége. A szakember ugyanakkor nem csak felügyel, hanem elkészíti azokat a jelentéseket, melyek a cég vezetésének, vagy az illetékes hatóságok fel. A veszélyes áru szállítása komoly feladat, bízza a tanácsadást nagy referenciájú vállalkozásra.

www.promees.hu/adr-tanacsado.html

Dobozos vagy raklapos küldeményét fix áron házhozszállítjuk Budapesten és az országhatáron belül. Futáraink a megrendelő címén veszik fel a csomagot, nem kell a telephelyünkre eljuttatnia azt. Csomagszállító szolgáltatásunk igénybevételéhez nincs kötelező minimális csomagmennyiség, viszont szerződött partnereinknek nagyobb csomagszám, rendszeres megrendelés esetén akár kedvezményt is adhatunk! Gondot jelent Önnek bútorok, fürdőszobai berendezések, nagyobb méretű csomagok címzetthez való eljuttatása? Erre kínál megoldást futárszolgálatunk. Keresse fel honlapunkat, ahol bővebb tájékoztatást talál szolgáltatásainkról, árainkról.

bolthely-futar.hu/

Az 1989-ben létrejött Bautrans Kft. az osztrák anyavállalatukkal szoros együttműködésben járműparkjuk minden szegmensét folyamatosan bővítik és fejlesztik. Céljuk, hogy csakis a legoptimálisabb megoldást biztosítsák költséghatékonysági és természetesen műszaki szempontokat is figyelembe véve. A változatos eszközpalettájuk többek között hidraulikus emelők, autódaruk, géptelepítési eszközök segítik a fuvarozási és daruzási tevékenységeiket.

www.bautrans.hu/hu/eszk%C3%B6zeink

A Bau-Trans Kft önjáró hidraulikus szerelőállványokat valamint hidraulikus emelőket szerzett be először 2005-ben. A tulajdonukban lévő hidraulikus emelőkkel együtt, a cégcsoport további eszközeit is bérbe adja, fő szakterületük pedig a túlméretes szállítás valamint speciális szállítási feladatokban, gépszállításban is rendelkezésre állnak. Az eltelt 11 év alatt folyamatosan bővült a nemzetközi szállítmányozásban jártas cég eszközpalettája. így elérték, hogy mindig naprakész eszközparkkal és a speciális igényekhez igazodva tudják támogatni a Partnereket.

www.bautrans.hu/hu/szolgaltatasaink/emeloallvany-villastargonca

A konténer rendelés nagyon egyszerű, akár 1 percben is elintézhető nálunk telefonon! Amit fontos tudnunk, hogy a hulladékgyűjtőt közterületre vagy saját udvarába szeretné-e helyeztetni, hogy nagyjából milyen mennyiségű hulladékról van szó és milyen annak összetétele. A konténer rendelés időpontja sem mellékes, hiszen az egyik legfontosabb dolog a szemét elszállításánál a gyorsaság! Gondoljon csak bele, mekkora fennakadást okozhat pl. egy építkezésnél, ha a törmelékek miatt nem tud folyamatosan menni a munka. Ha minket hív, ez nem fordulhat elő! Konténer rendelés jó árakon itt!

rendeles.kontener.guru/

Költözik az irodája, nem tudja hogy hol kezdje? A megoldás mindössze két szó: Nagy Endre. Nyugodtan hívjon, ha költözni szeretne jó áron, a honlapomon megtalálja a telefonszámom. Költöztettem már irodát, lakást sok helyre, Szlovákiából, Csehországból vagy Berlinbe. Bútorokat is szereltünk, nem is keveset, eddig mindig sikerült elkerülni a sérüléseket. Emeletről emeletre, lehet sok a lépcső, addig szóljon nekünk amíg nem lesz késő. Ügyfeleink elégedettek, a dolgunk tesszük, igyekszünk hogy mindig jó legyen a kedvük. Az árajánlatkérés csak pár percet vesz igénybe, Én be is tartom ami az ügyfélnek lesz ígérve. Kollégáim is tapasztaltak, megáldva sok rutinnal, fel vagyunk szerelve szerszámokkal és gurtnival.

fuvarozas-koltoztetes.com/koltoztetes-irodakoltoztetes/

Széleskörűköltöztetési szolgáltatások Budapest teljes területén és vonzáskörzetében, lakossági ügyfeleknek és cégeknek megfizethető áron. A költöztetés gördülékeny lefolyásának érdekében az előkészületekhez szükséges csomagolóanyagot igény és szükség szerint rendelkezésre bocsátjuk. Nagyobb költöztetés előtt kérje helyszíni felmérés szolgáltatásunkat, melyet díjmentesen biztosítjuk minden kedves érdeklődő számára. Weboldalunkon értesülhet költöztetési díjszabásainkról és megtekintheti teherautó gépparkunkat, így a konkrét megkeresésünk előtt körvonalazódhat a szükséges kapacitás. Személyre szabott ajánlat kéréshez küldje el igényét weboldalunk rendszerén keresztül, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön. Morfeusz költöztetés, a megbízható költöztető!

www.morfeuszkoltoztetes.hu

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.