Webkatalógus > Gazdaság Lakossági Szolgáltatás

Lakossági Szolgáltatás

Címkék: lakossági szolgáltatás zárcsere gázszerelő fűtésszerelő villanyszerelő takarítás fazekas takarítás fertőtlenítés lomtalanítás rovarírtás rágcsálóírtás vízszerelő vízszerelés gázszerelés villanyszerelés csempézés burkolás festés mázolás.

Oldalak
Összesen 33 weboldal van ebben a kategóriában.

Ajtónyitás szolgáltatást biztosítunk a fővárosban évek óta. Kinyitjuk a lakások és az irodák ajtajait. Roncsolásoktól mentesen feszítve fel a zárszerkezetet, hogy a kívül rekedtek be tudjanak menni. Csapatunk mind elektromos, mind mechanikus zárak kinyitásával foglalkozik. Mesterünk a helyszínre siet, ahol érzékelő készülékekkel, különleges csavarhúzókkal, drótokkal és egyéb eszközökkel a zárbetéten lévő nyelvet elmozgatja. A folyamat következtében az ajtónyitás bekövetkezik és végre átjárhatóság jön létre a lakás és a külvilág közt. Kérjen csapatunktól ajtónyitást ha megtörténik a nagy baj, vagy előzze meg a nem várt gondokat és zárcsere ügyben segítünk.

www.ajtonyitas-zarnyitas.hu

A duguláselhárítás Budapest területén a Gebe kft. egyik szolgáltatása, de természetesen kiszállunk a megye más településeire is. Társaságunk tevékenysége a wc és lefolyó dugulás elhárítása. A lefolyótisztítás mellé 30 napos jótállást biztosítunk. A munkafolyamatokat mindig precízen és időben végezzük el. Nézze át a tájékoztató honlapunkat, olvasson a lefolyók pucolásáról, tájékozódjon a megelőzésről és igényeljen árkalkulációs ajánlatot! A dugulás elhárítása nem kíván feltétlenül komoly beavatkozást.

www.dugulaselharitas-budapest.hu/

A gázkészülék karbantartás fontosságát nem lehet eléggé kiemelni, hiszen nem veszélytelen az elhanyagolt állapotú berendezés. A barátságtalan téli napokon aggasztó probléma a fűtőtestek meghibásodása. Cégünk sokat tapasztalt gárdája ezekben fagyos gondokban várakozástól mentes és sokat tapasztalt segítséget kínál. Azokban családokban, hol kisgyermek található, különösen életbevágó a gyors üzembe állítás. A cég immár harminc esztendős szakmai gyakorlottsággal rendelkezik a gázkészülék szerelés terén. A cég alkalmazottjai a gáz- vagy padlófűtés javítását minden egyes esetben írásos garanciával fejezik be. A cég weboldala csomónyi szükséges információt oszt meg az olvasóval a szükséges karbantartásról.

www.gazkeszulek-futesszerelo.hu/

A konténer rendelés terén 10 éves tapasztaltunk van! Ez is hozzájárul munkánk sikerességéhez, ahhoz, hogy ügyfeleinket a lehető legnagyobb hatékonysággal és precizitással tudjuk kiszolgálni. A konténer rendelés a weboldalunkon található űrlap segítségével 1 perc alatt leadható! Intézze el még most, hogy az építési, felújítási, tereprendezési munkákat egy pillanatig se hátráltassa a felgyülemlő hulladék! Budapesten és Pest megye több településén is házhoz megyünk! A területfoglalási engedély beszerezésével teljes körűen állunk rendelkezésére! Konténerrendelés sitt + zöld hulladék számára itt!

www.kontenerrendeles.net/

A szúnyogok elleni védekezés számos módját ismerjük, de talán a legegyszerűbb megoldás a leginkább hatékony, ami nem más, mint a szúnyogháló alkalmazása. A szúnyogháló nem csak egyszerűen alkalmazható, de semmilyen káros hatástól sem kell tartanunk, a rovarriasztók esetén fennállhat. A nyári melegben rengeteg szúnyog repülhet be a lakásunkba. Ne használjon veszélyes szúnyogriasztó szereket! Szánjon neki néhány pillanatot, hogy átolvassa a weblapot, tudjon meg mindent a szerelési megoldásokról, hogy könnyedén védekezhessen a rovarok ellen.

www.szunyoghalo.info/

Sajnos az ország legtöbb városában szükséges a nagyfokú óvatosság a betörések megelőzése érdekében. Városainkban és falvainkban a közbiztonság nem tökéletes. Bárkinek családja testi épségének védése a leglényegesebb. Védelmezze gyermekeit a ProSec kft. nagyszerű riasztó eszközeivel! A felszerelés csomó extrával bővíthető. Egyik alkalmazás az LCD display, ami lényegesen könnyebbé teszi az üzemeltetést. Áldozzon rá pár percet a napjából, látogasson el a cég honlapjára, tájékozódjon a szolgáltatásainkról és óvja cégünkkel szeretteit!

lakasriasztos.hu/

Nálunk a téli tüzelő elérhető áron van. Nem kell azon aggódnia, hogy az erre szánt keretet átlépi, mert amennyivel drágábba a biobrikett a sima tűzifánál, annál nagyobb fűtőértékkel rendelkezik. Honlapunkon teljesen bemutatjuk önnek ezt a téli tüzelőt. A nyolc kiemelt érv mellett még számos van, de úgy éreztük, aki valóban érdeklődik ezután, a téli tüzelő után, az felkeres minket valamely elérhetőségünkön!

www.brikettpont.hu/

Angyali Segítség Duguláselhárító-Vízszerelő Gyors szolgálat Duguláselhárítás gyorsan,tisztán, ingyenes kiszállással Budapesten és Pest megyében. Vízszerelési munkák precízen, non stop, ingyenes kiszállásal Budapesten és Pest megyében. Ingyenes, 1-2 órán belüli kiszállás Budapesten és Pest megyében éjjel-nappal, ünnepnapokon és hétvégéken isl. Duguláselhárítás a legmodernebb duguláselhárító gépekkel, falbontás nélkül, tisztán. Akna takarítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás, csatornázás, csőrepedés javítás, csőtörés javítás, csőszerelés. Vízvezeték szerelés, profi vízszerelő szakember segítségével: ázás megszüntetése, téli ürítőcsap cseréje, mosdó-wc csere. Weblapunkon http://www.dugulas-viz-villany.com rengeteg duguláselhárítási tippet és megelőzési tanácsot talál.

www.dugulas-viz-villany.com

Akár lakásban, akár családi házban lakik időközönként a falak állapota karbantartásra szorul. Egy-egy leverődés, régi szeg helye, a színek fakulása látható az otthonában. A szobafestő dolga, hogy ezeket eltüntesse, és a falat az Ön által kiválasztott színre fesse le. Ha Budapesten, vagy környékén Dunaharaszti, Taksony, Szigetszentmiklós, Gyál, Alsónémedi lakik bizalommal keressen fel minket garanciával vállaljuk a szobafestés és mázolás munkáit. Tisztasági festés, vagy a fal teljes felújítása? Nyugodtan ránk bízhatja, higgye el meg lesz elégedve munkánkkal.

www.lakasfelujitas.lakas.hu/szobefestes_festes-mazolas_tapetazas_szobafestes-tapetazas_szobafesto.html

Egyre többen szeretnének csökkenteni a kiadásaikat, lehetőleg olyan módon, hogy ne járjon lemondással és kellemetlenséggel. Én egy saját kút fúrásával tudok ebben segíteni Önnek. A kútfúrás után önellátó lesz vízzel, emiatt akár saját magának akár a kertben öntözésre használja, nem lesz vízdíja. Mivel ez a szakmám immár harminc éve, emiatt még garanciát is kap tőlem a kút hosszú távú működésére.

kutepites.hu/

Vállalunk kisebb javítást és teljes felújítást egyaránt. Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk. Szinte teljes szakember gárdával rendelkezünk, ezért széleskörű a profilunk. Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.

www.lakasszerviz-miskolc.hu

Minősített budapesti taxival, bárhonnan bárhová, egy tarifával. Gyors, pontos és minden esetben kiszámítható taxi szolgáltatást nyújtunk az utazni vágyóknak, 600 autóval, bankkártyás fizetési lehetőséggel és online taxirendeléssel. Amennyiben Ön alkoholt fogyasztott, és teljes nyugalommal ránk bízná autója vezetését, akkor nem kell mást tennie, csak a taxirendelő telefonszámunkon kérje a kezelőnktől a sofőrsegély szolgáltatásunkat.

www.taxiplus.hu/

Szépségszalonunkban, kívánsága szerinti hajhosszúságot készítünk Önnek, professzionális hajhosszabbítással. Akár derékig érő dús haja is lehet. Több hajfelhelyezési technikával dolgozunk. Minden ár (hajhosszabbítás, európai póthaj, stb.) a weboldalunkon megtalálható, külön menüpont alatt. A hajhosszabbítási munkáinkra és a nálunk vásárolt és festett, dauerolt póthajra is garanciát vállalunk. Látogasson ki hozzánk Sződligetre, vagy hívás esetén házhoz is megyünk. Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban találja.

www.hajhosszabbitas-euhair.hu/

Családi és közösségi úszómedence kiépítéssel foglalkozik a Kardos uszoda - és víztechnika Kft., mely minőségi és minden igényt kielégítő szolgáltatásokat biztosít vevőinek. Lehetőség van beltéri és kültéri és lépcső medencék, medencefedés, masszázs medencék, jacuzzik, szaunák, infrakabinok, vízkezelő, vízszűrő berendezések telepítésére. 2011-ben lenyertük a rangos Év Medencéje díjat is. Referenciáink közé tartozik több wellness létesítmény is, mint például a cserkeszőlői, túrkevei termálfürdők, valamint a Fővárosi Állatkert és Növénykert fóka, pingvin, jeges medve medencéjének kivitelezése is. Árainkról és termékeinkről további információt talál a honlapunkon.

www.kardosuszodatechnika.hu/

Kiváló munkaruha, minden méretben, fajtában, anyagban!!! Ruháink minőségi termékek és ez mind kedvező áron! Ha egyedi munkaruhát szeretne nálunk az sem probléma, mi megtervezzük és el is készítjük az Ön munkaruháját. Látogassa meg honlapunkat ahol még több információt tudhat meg termékeinkről, szolgáltatásainkról, árainkról, akcióinkról, híreinkről, elérhetőségeinkről!Ha kérdése van, állunk rendelkezésükre az elérhetőségeink bármelyikén. Válasszon minket és nem fog csalódni!

munkavedelem-munkaruha.hu/

Egyedülálló szatyor, zacskó, nejlon zacskó, csomagolóanyag kedvező áron! Egyedi mintával, logóval, mérettel, színnel ellátott finom fóliáink mindenki számára nagyon kedvelt. A környezetre is próbálunk odafigyelni ezért termékeink a környezetre ártalmatlanok. Látogassa meg honlapunkat ahol még több információt tudhat meg termékeinkről, szolgáltatásainkról, árainkról, akcióinkról, híreinkről, elérhetőségeinkről!Ha kérdése van, állunk rendelkezésükre az elérhetőségeink bármelyikén. Válasszon minket és nem fog csalódni!

www.mixpack.hu

Meghibásodott, elromlott a Hajdu villanybojlered - tönkrement a vízmelegítőd? A bojlert használók nagy többsége nem tudja, hogy a villanybojlereket függetlenül a koruktól 2-3 évente vízkőteleníteni kell! Családi vállalkozás keretében két évtizede foglalkozik vízvezeték szereléssel és Hajdu villanybojlerek javításával, karbantartásával. A villanybojlerek karbantartása során gyakran kell a vizes szerelvényeket, berendezéseket, csapokat-elzárókat cserélni és javítani. Mi nagy tapasztalattal és szakértelemmel oldunk meg minden bojler javítás, vízkőtelenítés során felmerülő vízszerelő munkát. Látogass el honlapunkra ahol rengeteg hasznos információt találsz a Hajdu villanybojlerek karbantartásáról, üzemeltetéséről.

www.bojler-javitas.hu/hajdu-villanybojler-vizkotelenites

A-Necc egy sporthálók és védőhálók forgalmazásával foglalkozó vállalat. Honlapunkon megtekintheti kínálatunkat, ahol termékeink között a legkülönbözőbb típusú hálók széles választékát megtalálhatja. Raktárunk a Budapesten a III. kerületben található. Látogasson el oldalunkra és nézzen körül nálunk, valamint tekintse meg referenciáinkat. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

a-necc.hu/

Cégünk, a budapesti Luxart Metal Design Kft. 1982-ben alakult, fő profilunk a rozsdamentes korlátok, kerítések, kapuk, valamint előtetők értékesítése. Tevékenységünkhöz tartozik a megrendelt termék tervezése, legyártása és beépítése, munkánkat nagy szakértelemmel és precizitással végezzük. Bővebb információért és a teljes kínálatért tekintse meg internetes oldalunkat.

luxart.hu/

Hosszú távú ingatlan védelem az angol gyártmányú Techson DVR biztonsági kamera rendszerrel. A rendszer általunk egyedileg kialakított, az Ön igényeinek megfelelően. A rendszer egy újgenerációs képfeldolgozó elektronikát tartalmaz, ezért egyedülálló videó felvétel készítésére alkalmas. Vegye fel a kapcsolatot velünk, kérjen ajánlatot. Keressen fel minket személyesen Budapesten vagy Dunaharasztiban. Szolgáltatásaink az ország egész területére érvényesek.

www.tavfelugyeletesriaszto.hu/kamerak

A konténer bérlésre sok cégnél már több méretben is lehetőség van. Érdemes - akár a vállalkozás munkatársainak segítségével - pontosan felmérni, hogy a hulladék mennyisége mekkora gyűjtőedényt igényel, hiszen ezen rengeteget spórolhatunk. A konténer szállítás lehetséges közterületekről és saját udvarunkról, kertünkből is. Sokan azért halmozzák fel a régi, nem használt holmikat, mert mindig lemaradnak a meghirdetett lomtalanítások időpontjáról. A sittszállítás ez esetben is a legkézenfekvőbb választás, hiszen csupán saját elhatározásunkon múlik, hogy mikor végzünk egy alapos nagytakarítást otthonunkban és a ház körül.

www.kontener.guru

Cégünk, az Angyalszem Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 1993 óta foglalkozik vagyonvédelmi szolgáltatások nyújtásával. Őrzés, portaszolgálat, személyvédelem, valamint riasztórendszerek kiépítése tartozik fő tevékenységi körünkbe. Előbbiek mellett riasztók telepítését, biztonsági rendszerek telepítését is vállaljuk, továbbá rendészeti feladatokat és kutyás őrzést is ellátunk. Irodaházak, telephelyek, szállodák, kulturális rendezvények helyszíni biztosítását vállaljuk. Internetes oldalunkon minden további fontos információt megtudhat vállalkozásunkról! Forduljon hozzánk bizalommal amennyiben családi otthonát, vállalkozása telephelyét rendezné be biztonsági rendszerrel.

www.angyalszem.hu/

Aukciós, kereskedelmi portálunkkal a lakkosságnak igyekszünk segíteni, hogy be tudjanak kapcsolódni az online kereskedelembe. Ha a bolti árnál olcsóbban akar vásárolni, akkor egészen biztos, hogy jó helyen ár. Használt és új termékek között válogathat. Ha eladni kívánt holmija van, akkor is regisztráljon, legyen árverési portálunk felhasználója. Mindezt ingyenes megteheti, és akár azonnal fel is teheti az eladásra felkínált dolgait. Nézze meg oldalunkat és kereskedjen nálunk.

licitaljunk.hu

A költöztetés lebonyolítása mellett költöztető dobozok is bérelhetőek illetve vásárolhatóak a vállalkozásunktól. Vannak ugyanis olyan ingóságok, amelyeket a biztonságos szállítás érdekében speciális anyagokba kell elhelyezni, ellenkező esetben sérülhetnek is. Mi a költöztetés lebonyolításakor is biztosítjuk ezeket a dobozokat. Költözzön ön is velünk!

precizkoltoztetes.hu/
Oldal: 1 / 2

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.