Webkatalógus > Gazdaság Lakossági Szolgáltatás

Lakossági Szolgáltatás

Címkék: lakossági szolgáltatás zárcsere gázszerelő fűtésszerelő villanyszerelő takarítás fazekas takarítás fertőtlenítés lomtalanítás rovarírtás rágcsálóírtás vízszerelő vízszerelés gázszerelés villanyszerelés csempézés burkolás festés mázolás.

Oldalak
Összesen 33 weboldal van ebben a kategóriában.

Ajtónyitás szolgáltatást biztosítunk a fővárosban évek óta. Kinyitjuk a lakások és az irodák ajtajait. Roncsolásoktól mentesen feszítve fel a zárszerkezetet, hogy a kívül rekedtek be tudjanak menni. Csapatunk mind elektromos, mind mechanikus zárak kinyitásával foglalkozik. Mesterünk a helyszínre siet, ahol érzékelő készülékekkel, különleges csavarhúzókkal, drótokkal és egyéb eszközökkel a zárbetéten lévő nyelvet elmozgatja. A folyamat következtében az ajtónyitás bekövetkezik és végre átjárhatóság jön létre a lakás és a külvilág közt. Kérjen csapatunktól ajtónyitást ha megtörténik a nagy baj, vagy előzze meg a nem várt gondokat és zárcsere ügyben segítünk.

www.ajtonyitas-zarnyitas.hu

A duguláselhárítás Budapest területén a Gebe kft. egyik szolgáltatása, de természetesen kiszállunk a megye más településeire is. Társaságunk tevékenysége a wc és lefolyó dugulás elhárítása. A lefolyótisztítás mellé 30 napos jótállást biztosítunk. A munkafolyamatokat mindig precízen és időben végezzük el. Nézze át a tájékoztató honlapunkat, olvasson a lefolyók pucolásáról, tájékozódjon a megelőzésről és igényeljen árkalkulációs ajánlatot! A dugulás elhárítása nem kíván feltétlenül komoly beavatkozást.

www.dugulaselharitas-budapest.hu/

A gázkészülék karbantartás fontosságát nem lehet eléggé kiemelni, hiszen nem veszélytelen az elhanyagolt állapotú berendezés. A barátságtalan téli napokon aggasztó probléma a fűtőtestek meghibásodása. Cégünk sokat tapasztalt gárdája ezekben fagyos gondokban várakozástól mentes és sokat tapasztalt segítséget kínál. Azokban családokban, hol kisgyermek található, különösen életbevágó a gyors üzembe állítás. A cég immár harminc esztendős szakmai gyakorlottsággal rendelkezik a gázkészülék szerelés terén. A cég alkalmazottjai a gáz- vagy padlófűtés javítását minden egyes esetben írásos garanciával fejezik be. A cég weboldala csomónyi szükséges információt oszt meg az olvasóval a szükséges karbantartásról.

www.gazkeszulek-futesszerelo.hu/

A szúnyogok elleni védekezés számos módját ismerjük, de talán a legegyszerűbb megoldás a leginkább hatékony, ami nem más, mint a szúnyogháló alkalmazása. A szúnyogháló nem csak egyszerűen alkalmazható, de semmilyen káros hatástól sem kell tartanunk, a rovarriasztók esetén fennállhat. A nyári melegben rengeteg szúnyog repülhet be a lakásunkba. Ne használjon veszélyes szúnyogriasztó szereket! Szánjon neki néhány pillanatot, hogy átolvassa a weblapot, tudjon meg mindent a szerelési megoldásokról, hogy könnyedén védekezhessen a rovarok ellen.

www.szunyoghalo.info/

Sajnos az ország legtöbb városában szükséges a nagyfokú óvatosság a betörések megelőzése érdekében. Városainkban és falvainkban a közbiztonság nem tökéletes. Bárkinek családja testi épségének védése a leglényegesebb. Védelmezze gyermekeit a ProSec kft. nagyszerű riasztó eszközeivel! A felszerelés csomó extrával bővíthető. Egyik alkalmazás az LCD display, ami lényegesen könnyebbé teszi az üzemeltetést. Áldozzon rá pár percet a napjából, látogasson el a cég honlapjára, tájékozódjon a szolgáltatásainkról és óvja cégünkkel szeretteit!

lakasriasztos.hu/

Nálunk a téli tüzelő elérhető áron van. Nem kell azon aggódnia, hogy az erre szánt keretet átlépi, mert amennyivel drágábba a biobrikett a sima tűzifánál, annál nagyobb fűtőértékkel rendelkezik. Honlapunkon teljesen bemutatjuk önnek ezt a téli tüzelőt. A nyolc kiemelt érv mellett még számos van, de úgy éreztük, aki valóban érdeklődik ezután, a téli tüzelő után, az felkeres minket valamely elérhetőségünkön!

www.brikettpont.hu/

Angyali Segítség Duguláselhárító-Vízszerelő Gyors szolgálat Duguláselhárítás gyorsan,tisztán, ingyenes kiszállással Budapesten és Pest megyében. Vízszerelési munkák precízen, non stop, ingyenes kiszállásal Budapesten és Pest megyében. Ingyenes, 1-2 órán belüli kiszállás Budapesten és Pest megyében éjjel-nappal, ünnepnapokon és hétvégéken isl. Duguláselhárítás a legmodernebb duguláselhárító gépekkel, falbontás nélkül, tisztán. Akna takarítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás, csatornázás, csőrepedés javítás, csőtörés javítás, csőszerelés. Vízvezeték szerelés, profi vízszerelő szakember segítségével: ázás megszüntetése, téli ürítőcsap cseréje, mosdó-wc csere. Weblapunkon http://www.dugulas-viz-villany.com rengeteg duguláselhárítási tippet és megelőzési tanácsot talál.

www.dugulas-viz-villany.com

Akár lakásban, akár családi házban lakik időközönként a falak állapota karbantartásra szorul. Egy-egy leverődés, régi szeg helye, a színek fakulása látható az otthonában. A szobafestő dolga, hogy ezeket eltüntesse, és a falat az Ön által kiválasztott színre fesse le. Ha Budapesten, vagy környékén Dunaharaszti, Taksony, Szigetszentmiklós, Gyál, Alsónémedi lakik bizalommal keressen fel minket garanciával vállaljuk a szobafestés és mázolás munkáit. Tisztasági festés, vagy a fal teljes felújítása? Nyugodtan ránk bízhatja, higgye el meg lesz elégedve munkánkkal.

www.lakasfelujitas.lakas.hu/szobefestes_festes-mazolas_tapetazas_szobafestes-tapetazas_szobafesto.html

Egyre többen szeretnének csökkenteni a kiadásaikat, lehetőleg olyan módon, hogy ne járjon lemondással és kellemetlenséggel. Én egy saját kút fúrásával tudok ebben segíteni Önnek. A kútfúrás után önellátó lesz vízzel, emiatt akár saját magának akár a kertben öntözésre használja, nem lesz vízdíja. Mivel ez a szakmám immár harminc éve, emiatt még garanciát is kap tőlem a kút hosszú távú működésére.

kutepites.hu/

Szépségszalonunkban, kívánsága szerinti hajhosszúságot készítünk Önnek, professzionális hajhosszabbítással. Akár derékig érő dús haja is lehet. Több hajfelhelyezési technikával dolgozunk. Minden ár (hajhosszabbítás, európai póthaj, stb.) a weboldalunkon megtalálható, külön menüpont alatt. A hajhosszabbítási munkáinkra és a nálunk vásárolt és festett, dauerolt póthajra is garanciát vállalunk. Látogasson ki hozzánk Sződligetre, vagy hívás esetén házhoz is megyünk. Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban találja.

www.hajhosszabbitas-euhair.hu/

Vállalunk kisebb javítást és teljes felújítást egyaránt. Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk. Szinte teljes szakember gárdával rendelkezünk, ezért széleskörű a profilunk. Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.

www.lakasszerviz-miskolc.hu

A sérelemdíj igénybevételéhez jogászok közreműködése javasolt. Az összeg megállapításakor egyéb, általában orvosszakértők munkáját is figyelembe veszik. Az eljárás folyamatáról is találhatóak információk az irodánk weboldalán. Érdeklődjön Ön is most.

balesetiserelemdij.hu/

A zárcsere jó megoldás, ha szeretnénk elriasztani a betörőket. Egy komoly biztonsági zárszerkezet nem adja meg magát könnyen a behatolóknak, akiknek az idő a legnagyobb ellenségük. A zárcserélés megelőzési céllal ma már az egyik legelterjedtebb módja az ingatlanok megvédésének. Ugyanakkor előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor nem kifejezetten az értékek megóvása a cél, hanem más okból kifolyólag válik sürgetővé a zárcsere. Ilyen, amikor elveszítjük kulcsainkat vagy véletlenül kizárjuk magunkat.

www.zarcsere.eu

Egyedülálló szatyor, zacskó, nejlon zacskó, csomagolóanyag kedvező áron! Egyedi mintával, logóval, mérettel, színnel ellátott finom fóliáink mindenki számára nagyon kedvelt. A környezetre is próbálunk odafigyelni ezért termékeink a környezetre ártalmatlanok. Látogassa meg honlapunkat ahol még több információt tudhat meg termékeinkről, szolgáltatásainkról, árainkról, akcióinkról, híreinkről, elérhetőségeinkről!Ha kérdése van, állunk rendelkezésükre az elérhetőségeink bármelyikén. Válasszon minket és nem fog csalódni!

www.mixpack.hu

Kiváló munkaruha, minden méretben, fajtában, anyagban!!! Ruháink minőségi termékek és ez mind kedvező áron! Ha egyedi munkaruhát szeretne nálunk az sem probléma, mi megtervezzük és el is készítjük az Ön munkaruháját. Látogassa meg honlapunkat ahol még több információt tudhat meg termékeinkről, szolgáltatásainkról, árainkról, akcióinkról, híreinkről, elérhetőségeinkről!Ha kérdése van, állunk rendelkezésükre az elérhetőségeink bármelyikén. Válasszon minket és nem fog csalódni!

munkavedelem-munkaruha.hu/

A kulcs másolására bizonyos esetekben sérüléseknél is lehetőség van. A hajlott, kopott sőt olykor a törött eszközök is sokszorosíthatóak, megfelelő gyakorlattal rendelkező szakemberek közreműködésével. További tájékoztatásokat keressen a cégünk az Aranykulcs Kft honlapján.

aranykulcs.hu/kulcsmasolas

A-Necc egy sporthálók és védőhálók forgalmazásával foglalkozó vállalat. Honlapunkon megtekintheti kínálatunkat, ahol termékeink között a legkülönbözőbb típusú hálók széles választékát megtalálhatja. Raktárunk a Budapesten a III. kerületben található. Látogasson el oldalunkra és nézzen körül nálunk, valamint tekintse meg referenciáinkat. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

a-necc.hu/

Cégünk, a budapesti Luxart Metal Design Kft. 1982-ben alakult, fő profilunk a rozsdamentes korlátok, kerítések, kapuk, valamint előtetők értékesítése. Tevékenységünkhöz tartozik a megrendelt termék tervezése, legyártása és beépítése, munkánkat nagy szakértelemmel és precizitással végezzük. Bővebb információért és a teljes kínálatért tekintse meg internetes oldalunkat.

luxart.hu/

A Szúnyog Vadász Kft. internetes áruháza szúnyog-, rovar-, egér- és egyéb kártevőcsapdák forgalmazásával foglalkozik internetes áruházán keresztül. Kedvező árak, minőségi termékek és gyors kiszállítás jellemzi cégünk működését. Termékeink nagy előnye, hogy mindegyik környezetbarát, nem ártalmasak az emberre, a környező növényekre és ártalmatlan állatokra. Minden Mosquito Magnet termékekre 1 éves garanciát vállalunk és az esetleges javítási időre cserekészüléket biztosítunk az Ön számára. Oldalunkon hasznos információkat talál a készülékek működési elvéről és az elhelyezéssel kapcsolatos tudnivalókról. Tekintse meg weblapunkat és bővebb kínálatunkat!

www.szunyogvadasz.hu/

Cégünk, az Angyalszem Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 1993 óta foglalkozik vagyonvédelmi szolgáltatások nyújtásával. Őrzés, portaszolgálat, személyvédelem, valamint riasztórendszerek kiépítése tartozik fő tevékenységi körünkbe. Előbbiek mellett riasztók telepítését, biztonsági rendszerek telepítését is vállaljuk, továbbá rendészeti feladatokat és kutyás őrzést is ellátunk. Irodaházak, telephelyek, szállodák, kulturális rendezvények helyszíni biztosítását vállaljuk. Internetes oldalunkon minden további fontos információt megtudhat vállalkozásunkról! Forduljon hozzánk bizalommal amennyiben családi otthonát, vállalkozása telephelyét rendezné be biztonsági rendszerrel.

www.angyalszem.hu/

Családi és közösségi úszómedence kiépítéssel foglalkozik a Kardos uszoda - és víztechnika Kft., mely minőségi és minden igényt kielégítő szolgáltatásokat biztosít vevőinek. Lehetőség van beltéri és kültéri és lépcső medencék, medencefedés, masszázs medencék, jacuzzik, szaunák, infrakabinok, vízkezelő, vízszűrő berendezések telepítésére. 2011-ben lenyertük a rangos Év Medencéje díjat is. Referenciáink közé tartozik több wellness létesítmény is, mint például a cserkeszőlői, túrkevei termálfürdők, valamint a Fővárosi Állatkert és Növénykert fóka, pingvin, jeges medve medencéjének kivitelezése is. Árainkról és termékeinkről további információt talál a honlapunkon.

www.kardosuszodatechnika.hu/

Minősített budapesti taxival, bárhonnan bárhová, egy tarifával. Gyors, pontos és minden esetben kiszámítható taxi szolgáltatást nyújtunk az utazni vágyóknak, 600 autóval, bankkártyás fizetési lehetőséggel és online taxirendeléssel. Amennyiben Ön alkoholt fogyasztott, és teljes nyugalommal ránk bízná autója vezetését, akkor nem kell mást tennie, csak a taxirendelő telefonszámunkon kérje a kezelőnktől a sofőrsegély szolgáltatásunkat.

www.taxiplus.hu/

2016-ra megsokszorozódtak a duguláselhárító cégek mivel gyorsan és sokat lehet vele keresni. Ezt kihasználva nagyon sokan óriási árakat szoktak mondani a telefonba! DE! A mi cégünk a BL-Promt Kft. fix árakon dolgozik nem több és nem kevesebb mint amennyit a telefonban mondunk. Nem baj ha 50km-re lakik és az ha ha 2 órás a munka a fix az fix. Mivel is foglalkozunk? Mindennel ami vízvezeték szerelés amibe beletartozik a duguláselhárítás is.

mesteri-dugulaselharitas.hu

Számos esetben a vállalatvezetők, valamint a magánszemélyek életében is olyan információkat kell begyűjteni, amelyek már nem feltétlenül az államvédelmi szervek hatás- illetve feladatkörébe tartoznak. Ilyen lehet például adott személy megfigyelése, amelyet a magánnyomozók gyorsabban, rugalmasabban, valamint költséghatékonyabban tudnak végezni, mint például a folyamatos leterheltséggel és bürokratikus akadályokkal küzdő rendőrök.

invisible.hu/
Oldal: 1 / 2

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2018-08-17 09:02:24

Friss weboldalak

1. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
2. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
3. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
4. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
5. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
6. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.