Webkatalógus > Gazdaság Oktatás, Nyelv

Oktatás, Nyelv

Címkék: oktatás nyelvek nyelvismeret nyelviskola oktatási intézmény OKJ tanfolyam iskola nyelvtanulás pedagógia felnőttképzés kollégium ösztöndíj oktatóvideó közoktatás gyorsolvasás pedagógia gyermekfejlesztés magániskola oktatás.

Oldalak
Összesen 36 weboldal van ebben a kategóriában.

Ha valaki eltökélte, hogy meg fog tanulni egy nyelvet, akkor biztosan így is lesz. De nem mindegy ám, hogy mennyi időt szánunk a nyelv tanulására és gyakorlására. Az angol oktatás célja, hogy minél előbb érezhető eredményt érjünk el. Szeretné egy fiatalos és lendületes tanár úr vezetésével tanulni a nyelvtudást? A tanár úr az oklevelét Amerikában szerezte. Alkalom biztosított nem csupán az általános nyelvhasználat megtanulására, de emellett az üzleti nyelvezet szintén tanulható.

www.angoltanar.org/

Ruházati eladó tanfolyam ot indítunk folyamatosan azoknak, akik rendelkeznek 8 általános iskolai végzettséggel. Mi most egy lehetőséget kínálunk Önnek, hogy új szakmát vehessen a kezébe. Használja ki ezt az alkalmat és jelentkezzen következő OKJ tanfolyamunkra. A tanfolyam keretében a következő modulok elsajátítása a cél: áruforgalom lebonyolítása, kereskedelmi egység szabályszerű működése, ruházati termékek forgalmazása. Várjuk szíves jelentkezését!

okj-kepzes-tanfolyam.com/ruhazati-elado-tanfolyam

Okj képzések azoknak, akik szeretnének minél előbb egy új szakmát a kezükben tartani, mert a jelenlegi esetleg már nem annyira népszerű a munkaadó körében vagy, csak azért mert szeretnék ismeretanyagukat bővíteni. Minél előbb jelentkezzen a legközelebbi tanfolyamaink egyikére, nehogy lemaradjon erről a lehetőségről! Többféle lehetőség közül is választhat.

okj-kepzes-tanfolyam.com/

Nyelvtanárok és magántanárok országos listáját találod oldalukon. Weboldalunk menürendszerének átláthatóságának köszönhetően többféle keresési lehetőségek közül tudsz választani. Ilyen például a területi keresés vagy a nyelvek szerinti rendezés. Nézzél be oldalunkra és nézd meg a tanárok bemutatkozását, hogy ki mit ír magáról. Az angol vagy egyéb nyelvek gyakorlásához egy profi tanár segítsége elengedhetetlenül fontos. A nyelvet csak olyantól fogod tudni igazán megtanulni aki ebben gyakorlott oktató és van tapasztalata az oktatásban is.

www.magantanar.hu/nyelvtanar

Elhatározta, hogy újból tanulni fog? Mindenképen szakmát szeretne tanulni mert a kereskedelmi érettségijével nem tud elhelyezkedni? Barátai azt tanácsolták, hogy iratkozzon be egy fodrász tanfolyamra? Meglepődött ezen de Önnek is tetszett az ötlet? Már csak egy jó fodrász iskola kell ahol megkezdheti tanulmányait? Ha szeretne bővebbet tudni az iskoláról akkor látogasson el honlapunkra.

fodrasztanfolyam.net/

A távoktatás ma már a legelterjedtebb formája a felnőtt oktatásnak. Ezen belül számtalan szakma, illetve érettségi bizonyítvány is megszerezhető. A 18 év feletti felnőttek számára igen remek lehetőség a tanulásra, mivel akár munka mellett is végezhető. Az oktatás nyomtatott anyagból, vagy interneten vehető igénybe. Távoktatás keretén belül OKJ-s bizonyítvány megszerzésére is van lehetőség több szakmában is.

tavoktatasok.info

okj képzés várja cégünk szervezésében, mely remek lehetőséget teremt arra, hogy az álláskeresés során jobban boldoguljon. Ha érdeklődik az idegenforgalom, a vendéglátóipar, vagy a kereskedelem részterületei iránt, feltétlenül látogasson el honlapunkra, hiszen szakképzéseink között garantáltan megtalálja majd azt, mely elnyeri tetszését. Kattintson hozzánk, és ismerje meg ajánlatunk részleteit! Tegyen aktívan azért, hogy a jövőben ne legyenek anyagi gondjai!

okj-tanfolyam.com/

Angol nyelvtanfolyamot keres a fővárosban? Szeretné sikeres nyelvtanár nő óráin gyakorolni az angol nyelvet? A nyelvoktató nő másfél évtizede oktatja az angol nyelv használatát. Esetünkben alkalom biztosított nem csak a rendesen használt szóhasználat tanulására, de turisztikai nyelvezet ugyanúgy megtanulható. Olvassa át Zsizsmann Éva tanárnő szakmai internetes oldalát és keresse meg Zsizsmann Éva tanárnőt a mielőbbi nyelvtudás elsajátítása érdekében!

www.roundtable-angol.hu

Hogy mi is az a Tökéletes Élet Mentoring Program? Egy olyan új és egyedülálló módszer, mely az Ön életébe is változásokat hozhat! Nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat, ahol kiválaszthatja az Önnek megfelelő tagságot és csatlakozhat a 12 hónapig tartó programhoz! Ne késlekedjen, még ma tegye meg az első lépést a tökéletes és boldog élet felé!

www.tokeleteselet.hu

Fodrász képzés? Ezt nem találja sehol, pedig szeretne egy ilyenre beiratkozni? Nagyon nehezen talál olyan iskolát, ami magas elvásásainak megfelelne? Ha nem mindegy önnek, hogy melyik iskolába iratkozik be, akkor válassza azt az iskolát, amit én ajánlok önnek. Ha felkeresi minél hamarabb honlapunkat, akkor rátalálhat egy neves iskolára, ahol nem fog csalódni az oktatás minőségében.

www.clipsakademia.eu/

Ha úgy érzi, hogy hiányzik a bőség, a jólét az életéből, akkor ne habozzon, fogadja el segítségünket, hogy minél hamarabb megváltozzon élete és végre bőségben éljen! Ehhez nem kell mást tennie, mint felkeresni honlapunkat, ahol feliratkozhat Bőség Egyperces minitanfolyamunkra! Mi olyan tanácsokkal látjuk el kétnaponta, melyek elhozzák a változást, a bőséget életébe!

www.boseg.hu

A Szak-Instrukt kft. felnőttképzései között főként különféle járművezetői, gépkezelői tanfolyamok szerepelnek. Ha példának okáért targoncás szeretnél lenni, a targoncavezetői tanfolyam keretében megszerezheted a szükséges tudást hozzá. Képzések folyamatosan indulnak, a mindenkori beosztás pedig megtekinthető a cég weboldalán. Az oktatás rendszerint a cég oktatótermeiben zajlik, de helyszíni tanfolyamokra is lehetőség van vállalati ügyfeleik számára.

www.jogositvany-tanfolyam.hu/kepzesek/gepkezelo-tanfolyamok

Érdekelné egy jó fizető szakma? De nem tudja, hogy mibe kellene dolgozni? Kötetlen munkaidőt szeretne? Akkor most jelentkezzen. Ha egy kozmetikus iskola jelenti önnek a megoldást, akkor tegyen meg annyit, hogy felkeresi honlapunkat és mindent elolvas, amit itt talál. Ha érdekli ez a remek ajánlat, akkor tekintse, meg mikor indul következő tanfolyamunk, és jelentkezzen mihamarabb.

www.kozmetikuskepzes.eu/

Mint minden kornak meg van a szépsége, úgy szakmákban is megtalálhatóak azok a mozdulatokat, amelyekért érdemes őket művelni. S mi sem lehetne fontosabb a számunkra, mint egy olyan szakma, amit szeretünk is csinálni. Ahhoz, hogy valamiben igazán jók legyünk fontos, hogy az alapokkal is tisztában legyünk, s mint a műkörmös szakmában is ehhez az kell, hogy olyan helyen tanuljunk, ahol minden követelmény és feltétel megfelel az elvárásainknak. Ha te is szeretnéd tudni városodban mikor indul műköröm tanfolyam, s mik az oktatást szervezők, akkor itt a lehetőség, hogy könnyen összehasonlítsd az ajánlatokat!

www.mukorom-tanfolyam.hu/

Számítógépes képzéseinken olyan tudásra tehetsz szert, melyet akár máris készpénzre válthatsz. Több kínálat lesz a munkaerőpiacon és nagyobb fizura tehetsz szert. C# fejlesztő képzésünk indul nappali és esti órákban. A C# képzésen a tanulók a Windows alapú programok fejlesztésével ismerkednek meg. A részleteket az oldalunkon találod: http://informatikaikepzesek.hu/c-programozo-kepzes-2/

informatikaikepzesek.hu/c-programozo-kepzes-2/

A tőzsdei kereskedelem megfelelő jövedelemhez juttathat téged, de veszélyes is lehet számodra, ha nem vagy kellően tájékozott. A stratégiákat tesztelni kell, meg kell kellő mélységben ismerni, és szigorúan betartani őket. A stratégiák megismerésével biztonsággal kereskedhetsz és rendszeres jövedelmet biztosíthatsz magadnak. Ezen az oldalon olvashatsz a stratégiákról. Találsz itt további információkat és érdekességeket is.

tozsdeguru.com

A kipróbált tőzsdei stratégiák oktatását kevesen vállalják fel. A stratégiák, akkor stratégiák, ha kipróbálták őket élő számlán, profitot termelnek nem veszteséget és ezt legalább 6 hónapig tesztelték akár többen is. Amíg ezek nem teljesülnek, csak tervekről beszélhetünk. Ezért nehéz igazi stratégiák oktatásáról hallani és még nehezebb őket elérni. Ezen a videón látható számla egy valós stratégia alkalmazásával termelt ilyen magas profitot. A további linkeken oktatási anyagokkal kapcsolatos információkat találsz.

youtube.com/watch?v=1Gi85PFz4bU

Hetente alig van valami szabadidőd? Vagy pont ellenkezőleg, és gyorsan el akarod végezni az Android programozó képzést? Az infós képzések sok alkalommal indulnak, eltérő ütemezéssel. Android fejlesztő oktatás indul nappali és esti órákban! A budapesti informatikai képzés részleteit itt találod: http://informatikaikepzesek.hu/android-programozo-kepzes/

informatikaikepzesek.hu/android-programozo-kepzes/

Webprogramozóként szeretnél profi informatikai tudást megszerezni? Ha a következő startupos vállalkozó szeretnél lenni, jelentkezz az internetes alkalmazásfejlesztő OKJ-s képzésre! A budapesti képzés már 3 hónap alatt is elvégezhető, akár részletfizetéssel is. További részleteket itt találsz: http://informatikaikepzesek.hu/internetes-alkalmazasfejleszto-okj-kepzes/

informatikaikepzesek.hu/internetes-alkalmazasfejleszto-okj-kepzes/

Az Androméda ovi legnagyobb előnye, hogy Budapest központjában van, gyorsan elérhető úton, ezért munkahelyére igyekezve egyből leadhatja gyermekét a családi napközibe. A magánóvoda Budapest szívében helyezkedik el, a Ferenciek terétől néhány lépésre. A gyerekeket játékokkal veszik rá a tanulásra, és megismerkedhetnek az angol nyelvvel, ami idősebb korukban óriási segítség lehet nekik a tanulásban. A magánóvoda Budapest központi terén nem csak a nevelésre fordít különös figyelmet, hanem a gyerekek ételéle is nagy fontos szerepet játszik a családi napközi életében. Az egészséges, boldog gyerekek napjaiból elengedhetetlen az egészséges táplálkozás. Vigye el kisgyerekét az oviba, hogy energikus és boldog légkörben nőjön fel!

andromedaovoda.hu/

Spanyol nyelvtanfolyamok kezdőtől tolmács szintig egyéni és kiscsoportos órákban, normál, intenzív és levelező órabeosztásban. Spanyol intenzív nyelvtanfolyamok (igény szerint szaknyelvi anyaggal bővítve) a spanyol nyelvvizsgára, spanyol érettségire, történelem és művészettörténet tanfolyamok az érettségire való felkészülés megkönnyítésére 40 órában heti 3x4 vagy annál magasabb óraszámban. Spanyol nyelvtanfolyamok normál vagy levelező órabeosztásban igény szerint szaknyelvi anyaggal bővítve. Minőségi spanyol nyelvoktatás, megbízható anyanyelvi és szaktanárokkal Budapest belvárosában reggel 8-tól este 8-ig. Colegio Aragón - A spanyol nyelv iskolája.

www.spanyolora.hu

Azt mondják, a rajz kivetülése azoknak a folyamatoknak, amelyek a lélekben mennek végbe. Ha jelentkezik jobb agyféltekés rajztanfolyamunkra, az első és utolsó napi rajz közötti különbség nem csak annak lesz köszönhető, hogy elsajátítja a technikai módszereket, hanem annak, hogy a foglalkozások alatt alkalma adódik arra, hogy jobban megismerje és elfogadja önmagát, hogy megtalálja azokat az értékeket és lehetőségeket, melyeket mi segítünk kibontakoztatni. Ne habozzon, jelentkezzen!

www.rajztanfolyam.com/

A boltvezető iskola elvégzésével az immár üzletvezető képes lesz arra, hogy irányítsa, szervezze és ellenőrizze a bolt teljes működését. Jellemzően a boltvezető szakember az, aki megszervezi és lebonyolítja a beszerzési tevékenységet, a készletezést, raktározást, nyilvántartja a készleteket.

boltvezetotanfolyam.info/

A személy- és vagyonőri szakma, egyre népszerűbb a tanulóink körében, főleg a fiatalabb korosztály, akik nagy érdeklődést mutatnak a hivatás iránt. Könnyen, magas kereseti lehetőséghez juthatnak, hiszen nem kell egész napos nehéz fizikai munkát végezniük, nagyrészt járőröznek és figyelemmel kísérik a napi történéseket, a szolgálatteljesítés helyszínén. Azonban az utóbbi kettőre nagy hangsúlyt kell fektetniük, fokozottan kell ügyelni arra, hogy vészhelyzet esetén megfelelő védelemmel lássák el azt, amit védenek és hatékonyan tudják elhárítani, kiiktatni a veszélyforrást.

biztonsagiortanfolyam.info

Tudsz vezetni? A jogosítványod is megvan már? Mindegy, hogy a jogosítvány előtt vagy után állsz, most figyelj, mert az ajánlat Neked szól! Miért? Ha jogosítványszerzés előtt állsz, kedvedre válogathatsz a hozzád legközelebb eső autósiskolák közül, ár és a legközelebbi tanfolyam indulásának időpontja szerint! Neked már megvan a jogsid? Számos hasznos autós híreket, információkat találsz blogunkban, melyeket hasznosíthatsz a mindennapi vezetésed során! Kezd el most honlapunk böngészését!

autosiskola-center.hu
Oldal: 1 / 2

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.