Webkatalógus > Tudomány

Tudomány

Címkék: tudás tudomány történelem társadalomtudomány irodalom nyelvészet fizika kémia matemetika szociológia politológia bölcsészet orvostudomány kutatások intézetek antropológia közgazdaságtan művészetpszichológia csillagászat labor természettudomány.

Oldalak
Összesen 52 weboldal van ebben a kategóriában.

Kíváncsi rá, hogy a milyen megoldásokat csinálhat a mai villanyszerelési technikákkal? Kigondolja új lakása, családi háza kényelmi funkcióit, de fogalma sincs róla, hogy a mai villanyszerelési technikával megoldható-e? A villanyszerelés fórumon lehetősége van, hogy kérdéseket tegyen fel a villanyszerelő mestereknek. Ha megálmodott otthona funkcióinak vezérlése szinte már számítógépet igényelnek a folyamatos vezérlésekhez, sőt szeretné ha az internetről szerezze be az időjárási adatokat és zárja be az ablakot ha jön a vihar. Erre is lehetőség van az intelligens épület vezérléssel foglakozó részben a villanyszerelés fórumon.

villanyszerelo.forum.hu/

Magazinunk szakmai szintű cikkekkel és nagyon gazdagon illusztrálva foglalkozik a történelemmel és mutatja be az olvasóinak az őskortól napjainkig, magyar és egyetemes témakörökben is. Érdekes és objektív cikkeinkkel mindenki számára tudunk újat mondani és úgy bemutatni az egyes történelmi témákat, ahogyan az iskolában nem hallhatta. Honlapunkon cikkeket és egyéb kiadványokat is böngészhet.

www.rubicon.hu/magyar/nyitolap/

Az új évezred méltó fogadása nem lenne teljes az elmúlt korok leglényegesebb technikai vívmányairól készült felmérés nélkül, a technikával és annak ránk gyakorolt hatásaival sokat foglalkozó emberek részvételével. Számos tudóstól, filozófustól és a tudományos közélet szereplőitől érkezett válasz. Ez a blog ezen nagyszerű elmék véleményeiből gyűjt össze egy csokorral John Brockman - "Az elmúlt 2000 év legfontosabb találmányai" című könyve alapján.

eloremutato.blogspot.com

A blogban rendszeres frissítés mellett tájékozódhatnak az olvasók az 1. világháború menetéről, részletes eseményeiről. Érdekes, ritkaságszámba tartozó táblázatok lesznek láthatóak a használt fegyverekről, hadrendekről, hadszínterekről, az fegyvergyártások ütemezéséről. A későbbiekben felkerül majd a blogra a háború teljes időrendi kronológiája, korabeli fényképekkel megtűzdelve. Összefoglalva végre nem csak az általános történelmi tanulmányok új köntösbe csomagolásáról van szó, hanem az 1. világháborút eddig nem vizsgált szemszögből tekintjük át.

vilaghaboru1.blogspot.com/

A tudomány és hit különbségein és hasonlóságain morfondírozok ezek az oldalon, mert meggyőződésem, hogy e kettő szépen meg kell férjen egymás mellett, még akkor is, ha hívei nem éppen a legbarátságosabb hangulatban szokták győzködni egymást. Pedig ha meghallgatnánk a másik véleményét és magunkévá tennénk azt, ami abból ránk vonatkozik, akkor rájöhetnénk, hogy nem is állunk olyan messze egymástól - összességében úgyis egy tőről származunk. Ez a honlap tehát Isten dolgaiba üti az orrát. Úgyhogy, ha te is ezt tennéd, akkor olvass bele a cikkekbe.

www.istenem.hu/

Sokan mondják, hogy ami elmúlt, azzal nem érdemes foglalkozni; összpontosítsunk inkább a jelenre és a jövőre. Ebben nyilván sok igazság van. Esetünkben azonban fel kell vázoljuk "világképünk" rövid történetét. Tesszük ezt azért, mert a múlt - ma is itt van. Hiszen nincs igazunk, ha elnézően mosolygunk azon, hogy úgy 3-4000 évvel ezelőtt élt elődeink miként látták a világot és magukat a világban. Hiszen a ma élő hatmilliárd ember döntő többsége lelkében, gondolataiban ma is az "ókori világkép" él.

vilagegyetemtitkai.blogspot.com

Műköröm tanfolyam, ahol te is megismerkedhetsz és elsajátíthatod a műkörmös szakma rejtelmeit. képzéseinket folyamatosan indítjuk, kis létszámmal, hogy oktatóink minél alaposabban felkészíthessenek minden tanulót a vizsgára. A műköröm tanfolyam elméleti és gyakorlati órákból áll, amelyek elvégzését követően kerül sor a vizsgára. A sikeres vizsgát követően OKJ-s bizonyítványt kapsz. Továbbképzéseink biztosítják mindenki számára, hogy minél jobban kiszolgálhassák vendégeik igényeit. Tájékozódj tanfolyamainkról és legyél te is ennek a remek szakmának a kísérője.

www.diamondnails.hu/mukorom-tanfolyam

Elhatározta hogy nyelvtanfolyamra fog járni?Melyik nyelv mellett döntött?Az örök klasszikusok érdeklik, mint a német vagy az angol?Esetleg a kicsit nehezebb francia vagy spanyol nyelvet választotta?Bármely nyelv mellett is döntött, nálunk megtalálja a nyelvhez tartozó nyelvtanulási lehetőségeket, akár hagyományos, akár levelező, akár távoktatásos rendszerben kíván nyelvet tanulni. Nézzen be hozzánk, hogy csupán néhány perc alatt megtalálja a tökéletes nyelvtanulási módszert!

nyelvtanfolyamok.info

Angol teszt, szintfelmérés, hasznos feladatok, nyelvtan, nyelvvizsga és még sok egyén fontos, de persze hasznos teszt, feladat és információ vár önre, amennyiben honlapunkat választja angol nyelvismeretének fejlesztéséhez, szókincsének gyarapításához. Nálunk tanárok, szakemberek segítik önt előre abban, hogy sikeresen tegyen akár angol nyelvvizsgát vagy csak önszorgalomból tanuljon angol. Tanuljon ön is otthon, kényelmesen egy kávé, vagy éppen tea mellett velünk, nálunk. Várunk önre!

www.online-angol.com/

Okj tanfolyamok minden szakterületen honlapunkon!Lapunkon bármely okj képzésről talál felvilágosítást árakkal együtt.Tanuljon, hogy sikeresebb legyen az életben , hiszen a tudás mindenképpen hatalmat jelent! Az okj tanfolyamokon kívül emelt szintű képzéseket, különféle szakterületeket megcélzó szakképzéseket, népszerű nyelvtanfolyamokat, és távoktatásos képzéseket kínálunk az érdeklődőknek.

kepzestanfolyam.info

Műköröm tanfolyam Nyíregyháza városban, hogy te is megismerhesd ezt a remek szakmát. A szakma szépségét nem csak a sikerek, hanem a rengeteg felhasználható alapanyag is garantálja majd számodra, amelyek megismeréséhez továbbképzéseket is biztosítunk azután, hogy kézhez vetted OKJ-s bizonyítványod. A tanfolyam díjában benne van az a professzionális műkörmös csomag, amelyet te is megkapsz a gyakorlati órákhoz. Elméleti és gyakorlati tapasztalatot szakképzett oktatók előadásában. Készülj fel és ismerd meg te is a műkörmös szakmát!

www.nailshopbt.hu/mukorom-tanfolyam/mukoromepito-nyiregyhaza

Szeretnéd te is megtudni, hogy milyen név illik kutyádhoz? Akkor most a legjobb oldalon vagy mivel itt biztosan sikerül kiválasztanod a neki való nevet. Ne feledd, csak egy klikkbe kerül és máris meg van a név kedvenced részére. Minden kedves gazdit nagyon sok szertettel várunk oldalunkra ahol biztosan megtalálod a megfelelő nevet. Oldalunk mindég frissül ezért érdemes gyakran ellátogatni! kutyanevek fiú

kutya-nevek.com/

Cégünk évek óta foglalkozik az angol nyelv tanításával. Mindez játékos, könnyed tevékenységgé válik, és rengeteg sikerélményhez juttatja a diákokat. Ez egy szórakoztató tevékenység, felszabadult tanulási folyamat. A nyelvoktatási piacot figyelemmel kísérjük, ezért próbálunk igazodni az egyéni igényekhez és mindenki számára megfizethető tanfolyamot biztosítani. Tanáraink komoly szakmai gyakorlattal rendelkeznek, e-mellett fiatalok, dinamikusak, segítőkészek és nem utolsó sorban jó humorérzékkel vannak megáldva.

angolnyelviskola.lapunk.hu

Kedves szülők figyelem! Angol nyelviskola várja gyermekeiteket 2-től 10 éves korig Budapesten, a 16. kerületben, ahol a nyelvtanulás játék és szórakozás. Ha önök is úgy gondolják, hogy fontos legalább egy idegen nyelv ismerete, akkor ne késlekedjenek felkeresni intézményünket, mert a legfőbb alapok elsajátítása ebben a korban a leghatékonyabb. Minden fontos részletet az oktatással kapcsolatban, megtalálnak honlapunkon.

happy-english.hu/

A Berlitz nyelviskolának közel 130 éves gyakorlata van a francia nyelv oktatásában. Amennyiben Budapesten kíván francia nyelvet tanulni, a Berlitz francia nyelvtanfolyam a legjobb választás, hiszen a Berlitz nyelvstúdiónál a francia tanulás beszédközpontú. A francia nyelvtanfolyam nem csak magánszemélyeknek lehetséges: a Berlitz nyelviskola cégek számára is vállal akkreditált francia nyelvtanfolyamot Budapesten. A Berlitz honlapján további információkat találhat hazai és nemzetközi francia nyelvvizsgákra felkészítő nyelvtanfolyamokról. A francia tanfolyamokat anyanyelvi tanárok közreműködésével folytatják le.

www.berlitz.hu/hu/nyelvtanfolyamok/francia-nyelvtanfolyamok.html

Matematika oktatásom célja, folyamatos sikerélményt biztosítva megszerettetni, és megértetni a matematikát a hozzám forduló diákokkal. Hogyan lehet elérni sikereket olyan gyermeknél, akinek gondjai vannak a matekkal. Nem kell hozzá bűvésznek lenni csupán olyan személyre szabott feladatokat kell megoldatni, amelyre képes. Természetesen, ahogy bővül a tudás, úgy a mérce is egyre magasabbra kerül. Ez a sikerorientált matematika tanítás célravezető módszere. Matematika oktatás bővebben a http://matektanar.shp.hu oldalon.

matektanar.shp.hu

Jelentkezz az Elite Körmösakadémián induló műkörmös tanfolyamokra! Megtanítunk hogyan kamatoztathatod tehetséged és kreativitásod, díjnyertes oktatóinktól elsajátíthatod a szakma fortélyait. Látogass el honlapunkra, ahol megtalálod a legújabb kedvezményeinket és kiválaszthatod a hozzád legközelebb induló képzéseinket, amelyek nem csak a fővárosban, hanem számos vidéki nagyvárosban is indulnak!

www.mukorom-tanfolyam.com/

Rengeteg üdülési csekket kapott szüleitől? Nem szeretné másra felhasználni csak arra, hogy valamilyen képzésen részt vegyen? Úgy gondolja a legjobb, amit választhat az a mérlegképes könyvelő képzés? Ha olyan iskolát keres, ahol kifizetheti, a tanfolyamot üdülési csekkel akkor látogasson el honlapunkra és tekintse meg iskolánkat, ami ezt a remek lehetőséget kínálja önnek.

konyvelotanfolyam.info/

Fodrász képzés? Csak olyat tudna elképzelni ahol profi oktatók segítenek önnek és a többi diáknak? Nem talált eddig még semmi olyan információt ahol el tudna indulni? Az lenne önnek a legjobb, ha segítenék? Ha eddig nem talált semmit, ami tetszene, önnek akkor semmi mást nem kell tennie csak felkeresni honlapukat. Itt biztosan meg fogja találni azt mi, érdekelheti.

fodrasziskola.com/

Akár önállóan, akár alkalmazottként való dolgozáshoz kínálja lehetőségeit az ország több városában megrendezésre kerülő fodrász tanfolyam kínálata. Amennyiben szeretné megszerezni fodrász OKJ-s bizonyítványát és szeretné ha a városában az összes kínálkozó fodrász iskola ajánlatát megtekinteni, jelentkezzen és folyamatosan tájékozódhat az induló képzésekről. A fodrász szakma az egyik legjobban keresett szolgáltatás, kreatív és akár a saját vállalkozás nyitását is lehetővé teszi. Tegye lehetővé, hogy minél több tanfolyam részletet megismerjen!

www.fodrasz-tanfolyam.hu/

Ha szeretnél kozmetikusként dolgozni, akkor érdemes egy jól szervezett OKJ-s kozmetikus tanfolyamra jelentkezned, amivel itthon elismert képesítést szerezni magadnak. Miért érdemes a mi oldalunkon keresztül jelentkezned? Segítünk kapcsolatba lépni a szervezőkkel, hogy a lehető legkönnyebben és a hozzád legközelebbi helyen végezhesd el a kozmetikus tanfolyamot.

www.kozmetikus-tanfolyam.hu

Minőségi oktatásban szeretne részesülni? Nem tudja, hogy melyik erre a legalkalmasabb fodrász iskola? Ha eddig céltalanul keresgélt, és nem talált hasznos információkra, akkor tegyen meg annyit, hogy felkeresi honlapunkat. Minden részlete meg fog találni, amire kíváncsi. Ha megtetszett önnek iskolánk, akkor már csak egy dolgot kell tennie: jelentkeznie. Kezdje el tanulmányait nálunk.

fodraszkepzes.com/

Egy új idegennyelv megtanulása rendkívül időigényes feladat a legtöbb ember számára. Persze akadnak olyanok, akik - köszönhetően remek nyelvérzéküknek - szinte azonnal képesek elsajátítani az alapokat. Sajnos nem mindenki születik ilyen adottságokkal, de szerencsére most egy mindenki számára elérhető, hatékony módszert kínálunk a tanulni vágyóknak. A Brainturbo nyelvtanfolyamain új és kreatív módszerek segítségével tanulhatsz meg angolul, ráadásul sokkal gyorsabban és könnyebben, mint eddig bármikor. Látogass el honlapunkra és ismerd meg oktatási módszereinket, vagy gyere el az egyik próbaóránkra!

www.brainturbo.hu

Most kezébe adjuk Önnek is azt a lehetőséget, mellyel végre elérheti a sikereket! Látogasson el Asiker.hu oldalra, mely azért jött létre, hogy tanácsokkal lássa el azokat az embereket, akiknek szükségük van a segítségre ahhoz, hogy a sikeresség az életük részévé váljon! Nekik hoztuk létre a mini sikertréningünket, melyre bárki feliratkozhat, aki megelégelte a sikertelenséget!

www.asiker.hu

Olcsó dolgozat írás? Erre van szüksége, de nem tudja, hogy kihez forduljon, ha nincs sok ideje? Kevés a pénze, ezért meg kell néznie, hogy mennyiért kínálják ezt a szolgáltatást? Ha olcsó megoldást keres, akkor van egy ajánlatom, amivel elégedett lesz. Semmit sem kell csinálnia, csak felkeresni honlapunkat. Ha nincs túl sok pénze, de ezért minőséget vár el, ne aggódjon feleslegesen, segítünk önnek.

iqfactory.hu/
Oldal: 1 / 3

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.