Webkatalógus > Gazdaság Építőipar, Építkezés

Építőipar, Építkezés

Címkék: építőipar mélyépítés földmunka építőipar házak épületbontás gépi földmunka útépítés autópálya építés kivitelező cement beton tömbház faház tégalház betonacél mérnök tervezés alapozás alapásás vasbeton szerkezet bitumen építőgép.

Oldalak
Összesen 90 weboldal van ebben a kategóriában.

Munkatársaink rendelkezésére állnak, ha építkezésből, bontásból származó törmelék vagy egyéb eredetű hulladék elszállítása esedékes udvarából vagy a háza előtti közterületről! A sittszállítás a tervezett lomtalanításhoz is a legjobb megoldás, hiszen nem kell heteket, hónapokat várnia a meghirdetett időpontokra, hanem akár már most nekifoghat kiselejtezni a nem használat kacatokat padlásáról, garázsából! A konténer bérlés során több méret közül is választhat, ebben bátran kérje kollégáink segítségét! Sittszállítás Budapest kedvező árakkal!

epitesi-tormelek.kontener.guru

A redőny az árnyékolásban a leginkább kedvelt eszköz, hiszen tökéletes fényzárást kínálnak és remek szigetelési mutatókkal bírnak. Ennek köszönhetően nem véletlenül a legkeresettebb árnyékolók. A Fehér és Társai kft. példás színvonalú redőnyeit biztosítja a vásárló részére. Kifogástalan fényzáró értékkel és optimális hő- és hangszigeteléssel bírnak, ezáltal jelentősen enyhítheti a fűtés költségét. Áldozzon rá néhány percet, olvassa el a forgalmazó oldalát és kérjen azonnali árajánlatot, amely rögtön befut Önhöz!

www.arnyekolas.hu/redony

Zsaluzia megoldásainkkal hosszú ébek óta állunk a vásárlók rendelkezéseire. A zsaluzia egyaránt jelent kecses, kedvező és költséghatékony megoldást a szoba árnyékolástechnikai kivitelezésére. A zsaluziák nagyszerűen ötvözik a modern stílust a régi és hagyományos megjelenésekkel. Zsaluziáink a napsütés okozta fakulás elleni védelemmel is rendelkeznek, hogy hosszú időn át tetszetős árnyékolóként működjönek. Szánjon rá egy-két percet, jöjjön el a honlapra, ismerkedjen megtermékeinkkel és kérjen árajánlatot valamely zsaluziára!

www.zsaluzia.info/

A vízszerelés nem gond többé, ha tudja, hol találja a legjobb mestereket. A vízvezető cső törése kimondottan kellemetlen gond, amelyet Gebe mester szakértő gárdája harminc esztendős tapasztalattal kezel. Mester gárdánk a fűtési rendszer elromlása vagy éppen a gázbojler csere és javítás terén is precíz munkát biztosít. Gebe mester úr külön csapata gyorsan érkező, körültekintő és szakszerű szolgáltatást nyújt. A wc és lefolyó dugulás elhárítása szintúgy vállalkozásunk gyakran igényelt munkálata, amelyet minden alkalommal precízen és késedelem nélkül végezünk el. Ha felújíttatná a fürdőszobát vagy éppen tönkrement a burkolás, lakás- és házfelújítás területén is ajánljuk munkatapasztalatunkat. A klímaberendezés elromlása esetén mestereink szintúgy professzionális és hatékony segítséget biztosítanak.

www.gebemester.hu/

A vízvezeték meghibásodásának elhárításától a vízórák teljes szereléséig állunk az ügyfelek szolgálatára. A csőtörés kifejezetten kínos esemény, amelyet 30 esztendős szakmai múlttal megáldott munkásaink gondosan és szakszerűen szerelnek meg. A nedvesedés késedelem nélküli megszüntetése, vízórák szerelése és mosogatógépek beszerelése szintén kivitelezhető mestereink közreműködésével. Szenteljen egy-két szempillantást weblapunk böngészésére, amelyen csomónyi hasznos tanácsot kaphat a vízvezeték szerelés folyamatairól.

www.gebevizvezetekszerelo.hu/

A vízszerelés Budapest városában a mi legfőbb tevékenységi körünk, melyet minden esetben hozzáértő mestereinkkel végeztetünk el, akik a szakma elismert tagjai. A csőrepedés irdatlanul bosszantó gond, amelyet egyedül szakértői segítséggel oldhatunk meg. Cégünk csaknem három évtizedes szakmai rutinnal végzi szakmai segítségét. Mosogató- és mosógépek hálózatra kötése ugyanúgy szerepel a szolgáltatásaink között. Weboldalunk csomónyi felhasználható információt közöl.

www.vizvezetekszereles-budapest.hu/

Ha a villanyhálózat munkálataira keres szakembert, ne menjen tovább! Gebe mester úr a főváros és a megye egész területén gyorsan érkező, figyelmes és szakszerű villanyszerelési munkát ajánl. Igény szerint a mester vasárnap és ünnepeket is kereshető. Szánjon neki pár percet, hogy nyissa meg a weblapot, tudjon meg mindent a szerelési folyamatokról és igényeljen ajánlatot! Mivel a mesterek minden egyes munkálatot maximális odafigyeléssel végeznek el, így nyugodt szívvel vállalják a munkavégzést írásos garancia mellett.

www.villanyszereles-budapest.hu/

Az árnyékolók használatával kellemes félhomályt vagy éppen teljes sötétséget érhetünk el, ha erre van igényünk. Az árnyékolt szobában sokkal kellemesebben pihenhetünk, különösen igaz ez éjszakánként a bevillanó utcai fények közelében. A helyiségek napvédelme számos tekintetben is lényeges, mert a sötétítésnek hála nagymértékű megtakarítás érhető el. A redőny használata során számottevő spórolás tudható a magunkénak a téli hónapokban, mikor a hőszigetelés okán jelentősen csökken a fűtés költsége. A nyári forróságban ugyanúgy hatásos megoldást jelentenek a lakások túlzott felmelegedése ellen, a klíma gépek nem ritkán 70 százalékkal kevesebb aktív működéssel működnek.

www.feny-arnyek.hu/

A roletta, a redőny és más minőségi áruk kínálatát találja meg a Bodor-Roll kft. kínálatában. Érdemes elmondani, hogy a lakás napvédelme több különböző tekintetben is jelentős, mivel a megfelelő minőségű árnyékolásnak köszönhetően magasabb kényelemérzet és nagyobb mértékű költségcsökkentés érhető el. A Bodor Kft. tájékoztató internetes oldala számos érdemi információt jelenít meg az árnyékolókról és alkalmazásukról. Az is érdemes tudni, hogy a kánikulában egy megfelelő minőségű beltéri árnyékoló használata mellett a légkondicionáló berendezések nem ritkán hetven százalékkal kevesebb aktív működéssel működnek, ezzel energia hatékonyan megvédve a szobákat a túlzott felhevüléstől.

www.bodorkft.hu/

Amikor garázskapu szerelését tervezi, biztosan Ön is szeretne alaposan tájékozódni, mit és hogyan szereltethet és az mennyibe kerül. Ebben kínálunk segítséget. a kedves megrendelőink részére. Minden forgalmazott szekcionált garázskapu kivételesen elsőosztályú minőségi igényeknek megfelelő termék, amely több évtizeden keresztül esztétikus és biztonságos megoldást ad. A tájékoztató jellegű weboldalunk számos ismertetőt közöl, amely tanácsokat mindenképpen ajánlott átolvasni garázskapu megoldás kiválasztása alkalmával.

garazskapu.biz/

Mit is takar a biztonságos villanyszerelési hálózat? Nagyon egyszerű kérdés, a szakképzett villanyszerelő megfelelően alkalmazza a különböző érintésvédelmi technikákat. Legyen szó a passzív védelmi rendszerek, földelések és EPH hálózatok kiépítéséről. Melyeknek megfelelő kialakításánál alkalmazhatók az úgynevezett fedő védelmek vagy más néven aktív védelmi rendszerei a villamos hálózatnak.

www.novill.hu/

Amikor kissé megromlott állapotba kerül a lakása, némi felújítás nem halogatható tovább. Akár kőműves munkákra, akár festőre van szükség, Gebéék segítenek. Vállalkozásunk lakás- és házfelújítás területén ajánlja hozzáértő munkáját. A Gebe kft. immár közel harmincöt éves gyakorlattal büszkélkedik. Az otthon állapota minden lakástulajdonosnak hatványozottan nagy fontosságú feladat, mivel minden tulajdonos nagyon sokáig szeretné élvezni a saját otthonát. Ha szebb fürdőszobát szeretne vagy omlik a vakolat, szenteljen néhány szempillantást a honlapunk átolvasására és kérjen munkavégzés során díjmentes árajánlatot! A Gebe kft. az összes elvégzett munkálatra írásos garanciát állít ki.

www.lakasfelujitas.org/

Ytong tégla, és ytong válaszfal alkalmazásával a háza külön hőszigetelő anyag alkalmazása nélkül is megfelel a szabványi előírásoknak, és a hő veszteség a megengedett értéken belül marad. Sima és nútféderes változatban kerülnek a kereskedelmi forgalomba. Az ytong tégla elemek a homlokzati, és belső teherhordó falak, míg az ytong válaszfal tégla a belső térelválasztó falak ideális építőanyaga. Ytong választékunkat a www.pa-ja.hu weboldalon tekintheti meg, ahol nyomon követhetei akcióinkat, és árainkat is.

www.pa-ja.hu

Ön szereti fizetni a villanyszámlát? Az elektromos áram alkalmazásának spórolása háztartásaink egyik érdemi tennivalója. A termékünk használata erre kínál hasznos megoldást. A szóban forgó berendezéseket általában a tetőn állítják fel. A hatékony szisztémák számos szegmensből állnak, ahol a villamos töltés egy bizonyos inverternek köszönhetően saját alkalmazható elektromos árammá konvertálódik. Az anyagi haszon valóra váltásához átlagos befektetés mellett nyolc vagy kilenc esztendő szükségeltetik. A 25 évnyi garancia okán nem veszíthet.

napelem-napkollektor.com/

Most hétvégén parkettázni szeretnének, de még nincs meg az alapanyag? Üzletünkben mindent megvásárolhat, ami csak a parkettázáshoz szükséges. Széles szín és méretválasztékban kínálunk laminált parkettákat. Válasszon élethelyzetének megfelelően, mindig ügyeljen a helyes kopásállóságra. A laminált parketta akár évekig is kiszolgálhatja családját, ha azt rendeltetésszerűen használják. Várjuk Önöket szeretettel.

parketta.tv

Otthona felújításába fogott, de elakadt a lépcső kivitelezésénél? Mi elkészítjük Önnek egyedi minőségi lépcső terveit, és ha igény van rá, annak kivitelezését is vállaljuk. Keressen fel bennünket bátran minél előbb, mert annál hamarabb költözhet be új harmóniával telt otthonába. Várjuk szeretettel Önt kedves családjával.

xn--lpcs-bpa14d.com

Az otthon melegségét szeretné megőrizni? Megfelelően szigetelt otthont alakítana ki, hol a kiadások telente jelentősen kedvezőbbek? A családi ház számos különböző szegmensén szükséges lehet a professzionális hőszigetelő rendszer szakértői elkészítése. Idehaza az energia megközelítően háromnegyed részét a fűtés miatt áldozzuk. A szakemberek informatív honlapja tömérdek lényeges tájékoztatót publikál, példának okáért tetőtéri és lapostető hőszigetelésről, melyeket ajánlott elolvasni ha nem megfelelő a szigetelés.

hoszigetelesbolt.hu/

Unja már, hogy a szúnyogok zümmögésére kell elaludnia? Szeretné, ha éjszaka a friss levegő simogatná arcát anélkül, hogy a rovarok, bogarak bejutnának otthonába és megzavarnák az éjszaka csendjét? Önnek szúnyoghálóra van szüksége, amely megoldást nyújt minden problémájára. Szúnyogháló rendszereinket hőszigetelt alumínium redőnnyel is kombinálhatja, amely lehet akár motoros vezérlésű is. Ebben az esetben szúnyoghálója függetlenül a redőnytől, kézzel mozgatható. Tekintse meg weboldalunkat, ahol további hasznos megoldásokat, tanácsokat talál, vagy keressen fel minket bemutatótermünkben, ahol kollégáink személyesen állnak rendelkezésére. ..mert nekünk fontos az Ön megelégedettsége!

www.jasz-pap.hu/szunyoghalo

Tapasztalt mesterekkel szereltetné be a garázskapukat? A garázskapu megoldások többféle alkalmazási formáját ajánljuk azon partnereink részére, akik megbízható Hörmann garázskapukat használnának a garázsukban. Az összes forgalmazott garázskapu megoldás hibátlan választás, ami minden egyes tisztelt vásárló számára sok-sok éven keresztül könnyen használható megoldást kínál. Az internetes oldalunk több különböző ajánlást ír le a szekcionált garázskapukról, amely tanácsok rendkívül sokat segítséget biztosíthatnak a legjobb szekcionált garázskapu megoldásokban.

garazskapumegoldasok.hu/

Ki ne szeretne kevesebbet fizetni a fűtésért? Az igényes tervezésű műanyag ablak megoldások tökéletesen tartják belül a fűtés melegségét, ráadásul kifejezetten ízléses megoldást tesznek lehetővé. Ezek az ablakok nem csak az energiatakarékosság miatt jelentenek okos választást, ráadásul kedvező áron megvásárolhatóak. Amennyiben műanyag ablakokat használja, nem kell festeni, a faablakokkal ellentétben nem száradnak össze, nem korrodálódnak, tucatnyi színben beszerezhetőek és több különböző előnyös mutatóval rendelkeznek.

muanyagablak.net

Kandalló építés előtt mindenképpen nézzen be érdekességeket tartalmazó honlapunkra, hiszen nálunk nagyon sok hasznos információt találhat a kandallókkal kapcsolatban. Manapság a gázárak egy re magasabbra törnek, így mindenkinek szüksége van előbb vagy utóbb egy takarékosabb megoldásra. Ez lehet akár egy kandalló is. Vezérelt, önműködő kandallók és kazánok is számításba jöhetnek. Ne feledkezzünk meg a biokandallóról sem, amely Magyarországon elég ritka. Látogasson el honlapunkra, várjuk szeretettel!

kandalloepito.com

Nézze meg honlapunkat a redőny szerelés és teljes kiviteles szempontjából. Természetesen a redőnyöket ki lehet még egészíteni szúnyoghálóval is igény esetén. Merjen lépni a kényelme érdekében. A légkondi, sokat segít a forró nyári napokon, de az árnyékolásnak is megoldottnak kell, hogy legyen. Ezt velünk nagyon kedvező áron megkaphatja. Felmérünk, gyártunk és szerelünk, akkor, amikor ön szeretné. Kattintson ránk és olvassa el mit kínálunk!

www.szaboredony.hu/

A Japánert rehabilitációs szakmérnöki diplomával is rendelkező okleveles építészmérnökök hozták létre. Elsődleges profilja az akadálymentesítés; mind meglévő épületek esetén, mind új létesítmények tervezése során. A bt szakemberei az összetett rehabilitációs szakmérnöki és akadálymentesítési megbízások teljesítésében több éves tapasztalatot szereztek. A megbízói kör pályázatíróktól, építészektől közintézményekig, munkáltatókig terjed.

www.japaner.hu

Szalagparketta vásárlása előtt mindenképpen ésszerű átgondolni azokat a követelményeket, aminek szeretnénk, ha a parketta megfelelne. Erre azért van szükségünk, hogy a későbbiekben ne bánjuk meg a választásunkat. Fontos dolog még, hogy ne hagyjuk magunkat befolyásolni a szalagparketta kiválasztása során, mivel nekünk kell majd hosszú évekig együtt élnünk a választott parkettával. A választás megkönnyítése érdekébe keresse fel munkatársainkat a Szilasparkett Parkett Üzemben.

www.szilasparketta.hu

A Rex-Plus Kft. egyedi bútorok tervezésével és gyártásával foglalkozik. Vállaljuk bármilyen egyedi kialakítású bútor tervezését, illetve gyártását. Az egyedi kialakításból adódóan fő profilunk a konyhabútor tervezése, hiszen ezeknél a bútoroknál jönnek leginkább az egyedi megoldások által nyújtott előnyök. Új oldalunkon részletesen kívánjuk bemutatni az egyedi konyhabútor tervezés minden lépését, a beépíthető alapanyagok és az összes kiegészítőt figyelembe véve. Ezenkívül praktikus tanácsokat találhat saját konyhabútora megtervezéséhez, illetve segítséget kérhet bútortervező kollégáinktól. Képgalériánkban néhány általunk tervezett és legyártott konyhabútor referenciaképét találja.

www.konyhabutor.eu
Oldal: 1 / 4

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.