Webkatalógus > Gazdaság Energia, Energetika

Energia, Energetika

Címke: energetika energia megújuló energiák atomeneriga biodízel gáz kőolaj erőmű kompresszor vízmű energia termelés energia előállítás szélenergia szélmalom vizmalom áramszolgáltató energiák bio energiák geotermikus energia napenergia napelem.

Oldalak
Összesen 13 weboldal van ebben a kategóriában.

A Seltronic 2000 Hungary Kft. 2007-ben alakul német testvércége segítségével. Fő tevékenységi körünk az aktív, passzív, elektromechanikus elemek, speciális elemek - GSM/GPS eszközök forgalmazása. Főként nagykereskedelmi elektronikai alkatrész disztribútorok vagyunk, de rugalmasan segítünk a szerviz megkeresésekben is. Célunk, hogy minél komplexebb megoldásokat kínáljunk gyártásokra, és egyéb programjainkkal is segítsük megrendelőinket.Elsődleges célunk a hazai gyártások alkatrészigényeinek ellátása, kiemelten vevő centrikus kiszolgálással. A technikai-mérnöki támogatás és a fejlesztésektől való aktív jelenlét az egyik legfontosabb szolgáltatás, amivel partnereinket segítjük

www.selectronic2k.eu/magyar/oldalak/magunkrol/

Szeretne biztosan megtérülő befektetést létrehozni, amely a családja számára is előnyös? A napelem elektromos energia megtakarítására alkalmazott berendezés. Termékünk ezáltal remek megtakarítási opciót eredményez. A tényleges spórolás nagyjából a hatodik évtől számolható. Ezeket a paneleket gyakran magasan fekvő felületen szerelik fel. Ezek a berendezések nem kizárólag a zavartalan sugárzást, hanem a szűrt napsütést is. Nézze meg ismertető weboldalunkat, ismerje meg termékeink tudnivalóit és kérjen szakértői árajánlatot!

napelemek.biz/

Számos olyan eset létezik a kiadó vagy eladó épületekkel kapcsolatban, amikor az energetikai tanúsítvány el kell készíttetni. A tájékoztató jellegű honlapunkon elolvashatja, hogy kiknek és mely ingatlanok számára kötelező az energia tanúsítás elkészíttetése, illetve kiderül, hogy mely épületek mentesülnem a tanúsítvány kötelessége alól. Amennyiben szeretné elkészíttetni az energetikai tanúsítványt és kellően felkészült szakembereket szeretne találni, hívjon bennünket a honlapunkon látható telefonszám vagy kapcsolati ív valamelyikén!

energetikai-tanusitvany.hu/

Takarítsa meg villanyszámlája jelentős részét egyszerűen, legálisan, az áramfogyasztás csökkentő készülék segítségével. Használata igen egyszerű, csak dugja be a készüléket a villanyórához legközelebb eső aljzatba, s a készülék már munkába is kezd. Stabilizálja az üzemi feszültséget, fázisjavító hatással bír, s nem elhanyagolható tulajdonsága az is, hogy ezáltal kíméli az elektromos készülékeket, meghosszabbítva élettartamukat.

orkodo.hu/spd/ESB/Villanyaram_fogyasztas_csokkento_keszulek

Jövedelmünk egyre nagyobb részét fizetjük ki az energiaszámlákra. Mi ettől úgy tudjuk megszabadítani, hogy házára feltelepítünk egy napelem rendszert. Mivel így megtermeli saját energiafelhasználását, azonnal megszűnik a villanyszámlája. Ha ezután átállítja háztartását gázról villanyra, akkor a gázszámlája is eltüntethető. Ennek a folyamatnak a részleteit weboldalunkon megismerheti.

www.solarside.hu/

Cégünk, a HAJDU Zrt. nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik napkollektorok és puffertartályok gyártása és forgalmazása területén. Berendezéseink készítésekor fontos szempont, hogy időtálló, hosszú élettartamú berendezéseket készítsünk, és teljes legyen a vásárló megelégedése. A fűtési rendszerek területén kiemelt termékeink között szerepelnek a vegyestüzelésű kazán típusok, és a kondenzációs gázkazánok is.

www.hajdurt.hu/

Használja ön is a tiszta, zöld energiát és termeljen áramot úgy, hogy közben környezetét és pénztárcáját is megóvja! A szélenergia egy soha ki nem merülő energiaforrás, melynek felhasználását a VertiGO SRG szélgenerátor hivatott biztosítani, mely Magyarországi szélviszonyok között is maximális hatásfokkal képes dolgozni! Ez a nagyszerű, magyar fejlesztésű szélgenerátor a háztartások és lakóközösségek áramellátásán túl képes kisebb kisebb kereskedelmi, szórakoztató és egyéb létesítmények számára is energiát termelni, továbbá biztosíthatja még az áramszolgáltatástól elzárt farmok, illetve hajók áramellátását is! Ha felkeltettük érdeklődését és szeretne hozzájárulni ön is környezetünk védelméhez ezzel az egyszeri befektetéssel, ne habozzon kérje ingyenes ajánlatunkat és mi felvesszük önnel a kapcsolatot!

www.optiwind.hu/

A napelem rendszerek kialakíthatóak a legkülönbözőbb típusú épületekben. A vállalkozásunk családi házak, irodák, közintézmények valamint termelő üzemek számára is készített már napelem rendszereket. Az eredményeinket elégedett partnereink is igazolják. Érdeklődjön ön is a Bács Zöld Energia Kft szolgáltatásai felől.

bze.hu/napelem-rendszerek

Manapság egyre többen fognak bele az otthoni energia termelésbe. A megújuló energiák, különösen a nap energiája kiváló arra, hogy otthon hasznosítjuk. A környezetbarát napkollektor és napelem készülékek hihetetlen sok energiát képesek termelni, így az Ön lakossági gáz számlája is csakhamar csökkenni fog. A rendszer egy idény alatt kitermeli az árát, ezért érdemesebb minél hamarabb belevágni. A napenergia Önnek is rezsi csökkentést jelent!

www.asmart.hu/

Manapság, egyre nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy megóvjuk környezetünket. Ezáltal keressük azokat a lehetséges megoldásokat, amelyekkel mindezt megtehetjük. Olyan természetes energiaforrásokat próbálunk hasznosítani, melyek adottak és nem kell külön feldolgozni őket. Vagyis olyan eszközök beszerzése a célunk, mellyel könnyedén átalakíthatjuk akár a szél-, nap-, vízenergiákat. Cégünk konkrétan a napenergia átalakítására szolgáló eszközök gyártására és forgalmazására szakosodott. Napelemek és napkollektorok segítségével tudjuk ezt a természetes energiát hasznosítani.

www.napelem.me

Elektronikai és elektromechanikai szerelés, huzalozás, mérés és tesztelés. Magas fokú garanciát vállalunk szolgáltatásainkra, több mint 40 szakemberünk végzi kitűnő munkáját cégünknél. A PC típusú feszültségátalakító, ami felhasználható például autóbuszon, teherautókon, napelemes rendszerekben, stb., A PC10 típusú dc-dc konverter NYÁK lapján az alkatrészek speciális anyaggal vannak kiöntve, így ellenállóvá téve azt.

www.tradeflex.hu/

Az Enviroinvest Zrt. vállalja a megrendelői számára épületek energetikai tanusítványának elkészítését, szakértőink rendelkeznek a szükséges végzettséggel,tapasztalattal. Az energetikai tanúsítvány az épületek energetikai jellemzőit foglalja magába, amely megmutatja az épület energiafelhasználásának hatékonyságát. Az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló 7/2006. (V. 24.) TNM rendelet írja le az épület energetikai tanúsításokkal kapcsolatos kötelezettségeket. Az épület energetikai tanúsítvány elősegíti, hogy csökkenjen az energiafogyasztás és ezzel együtt javuljon a környezet állapota. Forduljon hozzánk bizalommal.

tanacsadas.enviroinvest.hu/

Hőszivattyú - elektromosfutes.com A hőszivattyú előnyei: HATÉKONY – A hőszivattyú kompresszorának meghajtásához szükséges vásárolt energia többszörösét tudja a környezetből elvont hővel leadni. (A berendezés kialakításától függően az átlagos hatásfok 350-550% lehet.) GAZDASÁGOS – Amennyiben a fűtést teljes egészében a hőszivattyú végzi, megspórolható a kémény, nincs szükség fűtőanyag tárolására, nem kell hívni a kéményseprőt, nincs gázbekötés, körülbelül felével csökkennek fűtési költségeink, gazdaságosabb a légkondicionálás és a melegvíz előállítás, nincs szükség csak minimális karbantartásra, ráadásul ingatlanunk piaci értéke is megnövekedik. A hőszivattyú élettartama évtizedekben mérhető, és kedvezményes GEO áramtarifával üzemeltethető. Otthona meleg lesz télen, hűvös lesz nyáron, és lesz használati meleg víz egész évben.

www.elektromosfutes.com/news/22/hoszivattyu

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.