Webkatalógus > Gazdaság Ipar, Technika

Ipar, Technika

Címkék: ipar iparos technikus redőny zárszerelő tűzvédelem világítástechnika emeléstechnika hűtéstechnika rögzítéstechnika alpintechnika rezgésdiagnosztika riasztástechnika kútfúrás szerszámok tartósítás víztisztítás ragasztástechnika gépészmérnök.

Oldalak
Összesen 39 weboldal van ebben a kategóriában.

Ha Ön is Epson nyomtatóval rendelkezik, miért ne választaná a legegyszerűbb megoldást a festék töltésére? Használjon T0711 kompatibilis tintapatront! Nézzen be tintapatronokat forgalmazó webshopunkba és válassza ki azt a fajta utántöltőt, melyre a nyomtatáshoz szüksége van! Webes áruházunk olcsó, de ugyanakkor jó minőségű utángyártott nyomtatópatronokat forgalmaz a tisztelt rendelőink számára. Nagy patron mennyiség megrendelése során további árengedményt biztosítunk.

tintapatron-rendeles.com/termek/t0711_kompatibilis_tintapatron.html

Rengeteg háztartásban használatosak a gázkészülékek. Mivel számos területen alkalmazzuk a fűtéstől a főzésig, a szervizelése, illetve meghibásodás esetén a gázkészülék javítás nagyon lényeges. A Gebe kft. a gáztűzhelyek javítását és szivattyúk nagyjavítását három évtizedes szakmai múlttal végzi el. A munkát mindig gyorsan, valamint felfordulás nélkül teljesítünk. Mester gárdánk számos más szakterületen is ajánlja szolgáltatását. Informatív weblapunk rakásnyi felhasználható információt publikál.

www.gebegaz.hu/

Cégünk új terméke a Mass Phunnel vízipipához való kerámiája igazi mestermű! Masszív, vastag falú, minden részében kézzel készülő vízipipa kiegészítő. Ha eltört régi kerámiád, akkor érdemes befektetni egy Mass phunnel kerámiába! Sokkal jobb ízeket és sokkal nagyobb füstfelhőket fújhatsz ha phunnellel vízipipázol.

phunnel.hu/

A zászlógyár ahogy a neve is mutatja elsősorban zászlókat állít elő. Pontosabban zászlókat fest. Több más szolgáltatással is várjuk azonban régi és új ügyfeleinket. A zászlókészítés keretében asztali zászlókat, nemzeti lobogókat készítek, emellett a pólónyomást kétféle technológiával végzem. A régebbi technológia szerint szitagépen, az új technológiával digitális transzfernyomással készülnek a pólók, akár fénykép minőségű képpel is!

www.zaszlogyar.hu

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a hidrulika iparágban. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk megrendelőink rendelkezésére: Hidraulika helyszíni javítás hidraulika rendszerek hibakeresése, javítása és felújítása Hidraulika szivattyú javítása Tevékenységünk nagy részét a szivattyúk javítása tölti ki. Vállalunk hidraulika egységek, szivattyúk, hidromotorok, működtető egységek felújítását. Minden egyes javított szivattyú beállítva, letesztelve kerül kiadásra. Célgépek hidraulika tápegységek tervezése, telepítése, csövezése A tervezés a megrendelő bevonásával valósul meg. Vállaljuk hidraulikus berendezések, tápegységek, vagy egyéb gépek telepítését és hidraulikus csőhálózatának kialakítását. Karbantartási szerződés Előre szabályozott időpontokban kollegáink megjelennek az telephelyükön és elvégzik a szerződésben meghatározott feladatokat. Hidraulika munkahenger gyártás és javítás Vállalunk minden méretű munkahenger legyártását, sérültek tömítéscseréjét, mechanikai elemeinek pótlását, cseréjét. Kalapácskör kiépítés Vállaljuk munkagépek kalapácskör kiépítését. Hidraulikus elemek forgalmazása Cégünk hidraulikus elemek forgalmazásával is foglalkozik. Webáruházunk termékpalettája folyamatosan bővül. Szivattyúk, hidromotorok, szelepek, mobil alkalmazások, tápegységek, munkahengerek, csövek- ...

www.fabion.hu

A faipari gépek számos válfaja használatos, hiszen a faipar területe sem nem nélkülözheti a faipari megmunkáló gépeket! Ha Ön hatékonyan és kiváló minőségben szeretné végezni a munkáját, a faipari gépek különböző típusaira lesz szüksége! Honlapunkon a faipari gépek széles kínálatából választhatja ki az Ön tevékenységi területének leginkább megfelelő faipari gépet!

www.iwood.hu

A Dr. Motor Deutz alkatrész és motor értékesítésével, beszerzésével valamint szervizelésével foglalkozik. Soroksári telephelyén, a Deutz alkatrész raktárában személyesen, vagy megrendelésre is megvásárolhatja a Deutz motorjának karbantartásához szükséges Deutz alkatrészeket, például tápszivattyút, szűrőket, tömítéseket. Szervizünk kiszállással vállalja Deutz motorok javítását.

www.deutzmotor.hu/

A GTE Sodronykötél Kft fő profilja emelőeszközök forgalmazása. A termékei az emeléstechnika minden részét átfogják: kézi, gépi meghajtású csörlők, tehermegfogók, pontérintkezésű sodronykötelek, stb. Nagyobb méretű ipari üzemeket vagy logisztikai központokat fel tudnak szerelni emeléstechnikai berendezésekkel a partneri hátterükre támaszkodva. A cég honlapján részletes információk, felhasználási, javítási és munkabiztonsági ismeretek olvashatók mindegyik termékről.

www.emeles-technika.hu

Fémmegmunkáló eljárásokkal várjuk ügyfeleinket Budapesti telephelyümkön, mint pl: forgácsolás, esztergálás, marás, furatmegmunkálás, alumínium alkatrész és fémalkatrészek gyártása, valamint még mechanikus fémszerkezetek elkészítése, gyártása, azok alkatrészeinek pótlása. Javító és szervíz jellegű szolgáltatásokkal is várjuk ügyfeleinket, valamint továbbá egyedi és sorozatgyártást is vállalunk. Elsősorban a réz és az alumínium alkatrészek gyártásával foglalkozunk, de más acél alapanyagok is lehetségesek. További információt talál honlapunkon: www.frometal.com

www.frometal.com

Jövedelmünk egyre nagyobb részét fizetjük ki az energiaszámlákra. Mi ettől úgy tudjuk megszabadítani, hogy házára feltelepítünk egy napelem rendszert. Mivel így megtermeli saját energiafelhasználását, azonnal megszűnik a villanyszámlája. Ha ezután átállítja háztartását gázról villanyra, akkor a gázszámlája is eltüntethető. Ennek a folyamatnak a részleteit weboldalunkon megismerheti.

www.solarside.hu/

Beindult végre az üzleted? Pont ezért vásárolnod kel még egy pénztárgépet? Nagyon örülsz ennek, csak egy bajod van, nem találsz olyan céget, aki értékesítéssel foglalkozik, és megbízható is egyben? Ha ilyet keresel, akkor látogass el honlapunkra, és olvasd el figyelmesen ajánlatunkat. Ha szívesen vásárolnál a Prior Cash Kft üzletében, akkor gyere el hozzánk személyesen is. Üzletünket Budapesten találod meg.

eurospenztargep.hu/

Lepje meg családját, barátait vagy akár üzleti partnereit! Nyomtasson posztert vagy plakátot a Copyrama digitális nyomdában. Nálunk a gyors és minőségi munkavégzés alapszolgáltatás. Jöjjön el hozzánk személyesen, vagy küldje el e-mailen keresztül megrendelését. Kiváló tekercses nyomtatóval többfajta papírra és szinte bármekkora méretben tudunk plakátot nyomtatni az Ön kívánságainak megfelelően. Nagyobb példányszámú megrendelés esetén mennyiségi kedvezményt garantálunk! További részletekért keresse fel honlapunkat!

plakatnyomtatas.net/

A Polgár & Polgár Kft. tevékenységét évek óta a raklap kereskedelem jellemzi. Manapság egyre jobban elterjedt a fa csomagolási hulladékokból előállított raklapok gyártása, amely a fenntarthatóság és környezetvédelem szempontjából fontos. Cégünk folyamatosan foglalkozik használhatatlan, rossz, sérült faanyagok, raklapok felvásárlásával, ezért termékeink (újrahasznosított raklap, fa apríték, ládák) teljes egészében fa csomagolási hulladékból készülnek, modern újrahasznosítási technológia mellett. Szolgáltatásaink ezen felül: EUR és EPAL raklapok kereskedelme, export csomagolás, hajózó csomagolás, ládák gyártása. Vegye fel velünk a kapcsolatot telephelyeinken, illetve honlapunkon!

www.raklapborze.hu/raklapok/EUR_raklap_MAV-EUR_raklap_

Önnek is van felhalmozott fahulladéka, sérült raklapja? Adja le nálunk, hogy a legkedvezőbben értékesíthesse és ez által Ön is részt vegyen a szakszerű újrahasznosításban! Nemzetközi feldolgozó technológiánknak köszönhetően a begyűjtött faanyagokat, raklapokat korszerűen tudjuk újrahasznosítani, mely folyamat által teljes egészében fa csomagolási hulladékból készült termékeket: raklapokat, lágy faaprítékot, ládákat, hajózó csomagolást, export csomagolást gyártunk és értékesítünk! Ezen kívül foglalkozunk még EUR és EPAL raklapok kereskedelmével is.

www.ppbudafok.hu

A Hitachi szolgáltatása, a HDS leveszi a rendszergazdák válláról a nagyvállalatok egyik legégetőbb IT problémáját, a biztonságos adattárolás igényében felmerülő aggályokat. Egy sok alkalmazottat foglalkoztató cégnél ugyanis jól ismert probléma, hogy a sok alkalmazott által generált adatok egyre nagyobb és nagyobb tárhelyet követnek, miközben az is kritikus, hogy ezek az adatok sose se vesszenek el. Ezért létfontosságú, hogy olyan backup tárhely legyen beépítve a rendszerbe, ami állandóan és automatikusan készít biztonsági másolatot a fájlokról. Ne feledje: ha biztonságos adattárolás, akkor backup tárhely, ha backup tárhely, akkor HDS!

www.storagekereso.hu/

Cégünk, a TRIÁSZ-95 Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. fő tevékenységi köre az üzemanyag töltőállomások és tároló létesítmények teljes körű telepítése és bontása, olajfogók karbantartása, valamint ezek javítása. Az MSZ EN ISO 9001: 2009 szabványnak megfelelően kialakított és működtetett minőség irányítási rendszer biztosítja az általunk elvégzett munkák mindegyikének szakszerű elvégzését, minőségét, biztonságát és kedvező árainkat. Ezenkívül több szakmai minősítést is elnyert már vállalkozásunk. Munkatársaink több évtizedes tapasztalat birtokában várják ügyfeleink jelentkezését. Tekintse meg weboldalunkat további részletes információkért a http://triasz-95kft.hu címen!

triasz-95kft.hu/

Szeretne megismerkedni a bányászati technológiákkal? Most a Bauma kiállításon megteheti, hiszen itt átfogó nemzetközi kínálatot ismer meg minden nehézipari gépből. Ez a müncheni kiállítás nagy hagyományokkal rendelkezik, évtizedek óta folyamatosan megrendezésre kerül, ez a világ legnagyobb ilyen típusú találkozója, kiállítása. Ha érdeklik a hasonló gépek, akkor ezt nem szabad kihagynia!

bestmachinery.hu/bauma-kiallitas-munchen-2013-aprilis-15-21

Szemcseszórási, homokszórási, sörétszórási munkálatok hatalmas szakmai tapasztalattal elvégezve. Minden szemcseszórási feladathoz a hozzá való szóróanyagot adjuk. Kérjen ajánlatot egy egyszerű űrlap kitöltése segítségével honlapunkon keresztül! Cégünk saját gyártású gépeket és alkatrészeket is kínál, melyekhez hosszú élettartamú kopóalkatrészeket biztosítunk. Garanciális és garancián túli szervizet vállalunk, sőt akár felújítást is.

abraziv.hu/

Biztonsági kamerák rengeteg fajtában végeznek el õrzõ rendeltetést. Igazodnak kivánságainkhoz, környezeti adottságainkhoz. Vehetünk mini kamerát hogyha nem szeretnénk hivalkodók lenni. IP kamerát legfõképp kiterjedtebb, Dome kamerát kisebb,szûkebb,csekélyebb méretû térségben szemügyre vételre lehet használni. A kamera által megörökített videó interneten keresztül is hozzáférhetõ így színvonala az évek múlásával nem romlik. Az IP alapú DVR rendszer az egyik legelterjedtebb rögzítési forma. Az IP alapú hálózati csatlakozónak köszönhetően interneten keresztül is képesek videó stream-et továbbítani, valamint távolról is vezérelhetőek.

biztonsagikamerak.com/ip-alapu-dvr-ek

Reklámfelületek, nyomdatermékek digitális és ofszet nyomtatását vállaljuk budapesti gyorsnyomdánkban. Profi megoldásokkal, egyedi elképzeléseihez hűen készítünk minőségi katalógusokat, szórólapokat, plakátokat, céges levélpapírt és hozzá borítékot, névjegykártyát és számos más nyomdaterméket. Digitális plakátnyomtatónkon a legkülönfélébb anyagokra tudunk nyomtatni. Sok éve működő digitális nyomdánk kedvező árakkal, gyors és pontos szállítással várja kedves ügyfeleit!

www.nyomdabudapest.hu/

Ha eur raklapról van szó, csapatunk kell az eszedbe jusson! Tekintsd meg internetes oldalunk, itt mindig történik valami, szeretjük munkánk és raklap készítés terén nincs konkurenciánk. 2009-ben alapultunk. Hogy mivel foglalkozunk pontosan? Csapatunk az EUR rakodólapok javítása, felvásárlása, forgalmazása, valamint egyedi rakodólapok igény szerinti elkészítése. Nézz be oldalunkra már ma!

www.complexpalett.hu/

A Gép-Partner Kft. vezetése egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik mind a gépiparban, mind az építőiparban. Cégünk fő tevékenységi köre a munkagépek forgalmazása. Egyedi gépparkunkból lehetőség van egy munkára kibérelni, megvásárolni az adott munkagépet, sőt szervizszolgáltatást is nyújtunk az ország több pontján, Dabas, Cegléd, Győr, Budapesten több helyen, Sopronban, Délegyházán. Másik fő profilunk a kivitelezés. Vállalunk épületbontást, kőtörést, betontörést, osztályozást, rekultivációt, bányamunkákat bárhol az országban. Munkáinkat gyorsan és precízen a megrendelő igényei szerint végezzük el.

geppartner.hu

Információs oldal húsipari üzemek számára. Cikkek, segédletek élelmiszeripari mérnöki és mezőgazdasági gépészmérnöki tervező, szakértő tollából. Húsipari termékek előállítását gyártását segítő és támogató oldal. Hasznos információk kis és nagy üzem tervezése, létesítése, bővítése esetén. Alapinformációk kistermelői húsfeldolgozó üzemek létesítéséről. Egyéb információk exportképes húsüzemek, vágópontok kialakításához.

husipariuzemek.hu

A Calsom Color Kft. 1997 óta működő cég, amely fő területe a festékek forgalmazása igen széleskörű felhasználási területre. Budapesti telephelyünkön minden hétköznap 8:00 – 16:00 óráig nyitva vagyunk. Tevékenységeink: Alapozó, fedőfestékek számítógépes színkeverése, vas és acélfelületekre, már 5kg-tól! Matt, selyemfényű, fényes és magasfényű színek azonnal. Professzionális színkeverés HA 650 Fast and Fluid automata színkeverő géppel (HENELIT/MIPA). - RAL, NCS, Claas, Pantone, Munsell, Landmaschinen (mezőgazdasági gépszínek-Atlas, Caterpillar) színkódok szerint - Színkeverés hozott minta alapján is Kiszállítás az ország egész területére 24 óran belül – MPL Posta futárszolgálattal.

www.calsom.hu/ipari-festekek-szinkeverese/
Oldal: 1 / 2

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.