Webkatalógus > Gazdaság Szolgáltatás Cégeknek

Szolgáltatás Cégeknek

Címkék: céges szolgáltatás könyvelés könyvvizsgálat pénzügyi tanácsadás coaching ügyvéd jogi képviselet pályázatírás flottakezelés vagyonvédelem garancia nyomozás outsourcing székhelyszolgáltatás informatika üzemeltetés számvitel.

Oldalak
Összesen 52 weboldal van ebben a kategóriában.

A 10XMLM egy az mlm hálózatok számára készült felhő alapú mlm szoftver. Biztosítani tudja az mlm hálózatának a működését. Megadja a back és front office tevékenység informatikai hátterét. Szerződéskezelés, jutalékszámítás, crm, dokumentumkezelés, készletgazdálkodás, beszerzés. Ez csak a jéghegy csúcsa. Minden mlm hálózat megtalálhatja benne a számára szükséges szoftver megoldást, hogy sikeres hálózat lehessen a 10XMLM támogatásával. Nézze meg a honlapunkat, és kérjen tanácsadónktól bemutatót, ahol láthatja, milyen előnyöket kínál egy mlm szoftver.

10xone.hu/mlm

Ügyvédet keres cége számára? Válassza ügyvédi irodánkat, mi nagy tapasztalattal rendelkezünk cégjogi ügyekben! Vállaljuk szerződések készítését vagy módosítását, adójogi ügyekben képviseljük ügyfelünket. Továbbá segítségére lehetünk munkajogi, ingatlanjogi ügyekben is, sőt csődeljárás, illetve felszámolás esetén is állunk rendelkezésére. Keressen minket elérhetőségeinken, vagy vegye igénybe online szaktanácsadásunkat, honlapunkon!

www.drkovacstamas.hu

Önnek is fontos az idő? Szeretne spórolni vele? Szívesebben töltené értékes perceit pénzkereséssel, mint a cégének ügyei utáni rohanással? Akkor Ön jó helyen jár! A http://szekhelycentrum.com/ szolgáltatásait igénybe véve megkönnyítheti cégének működését, ezáltal jelentős pénz és időt takarít meg. Magyarországon először! Cégünk komplex portfólió szolgáltatással várja leendő ügyfeleit. Szolgáltatásaink: • Cégalapítás és módosítás • Székhelyszolgálat • Jog és adótanácsadás / vállaljuk peres és peren kívüli jogi képviseletét/ • Könyvelés • Hiteltanácsadás • Pályázatfigyelés és írás / a cég felkészítése pályázatra/ • Költségoptimalizálás

szekhelycentrum.com/

A Médiavásárlás.hu Kft. marketing és reklám területeken kínál egyedi és standard lehetőségeket, különös tekintettel a médiavásárlásban. Cégünknél évtizedes gyakorlattal rendelkezők dolgoznak, akik nem csak elméletben ismerik a szakmát. Célunk, hogy a lehető legmegfelelőbb kampányt dolgozzuk ki az Ön és cége számára, és minőségi képviseletet építsünk. Mindezt kulturált árakon kínáljuk.

www.mediavasarlas.hu

Nálunk egy helyen a társasági szerződést és a székhely szolgáltatási szerződést is megkötheti, mindezeket nagyon jó áron. Rövid idő alatt a cég székhely bejelentéshez szükséges, székhelyhasználati hozzájárulást is megkaphatja tőlünk, ha igényli ez irányú szolgáltatásunkat. Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg többet szolgáltatásainkról, valamint azok előnyeiről! Választhatja alapdíjas szolgáltatásunkat, vagy akár külön díjazásért a sok extrát is tartalmazó csomagunkat.

szekhely.com

A Nyugat Kft. környezetvédelem terén nagyon otthonosan mozog. Szakembereink, mindig a rendeletek, változások alapján módosítják egy-egy cég követelményrendszerét, ha szükséges, így önnek nem kell azzal foglalkoznia, hogy vajon a munkavédelem területén milyen elmaradásai vannak. Sokkal gazdaságosabbak is vagyunk, mint a munkaerő, mert nem kell utánunk járulékokat fizetni!

nyugatkft.hu

Nyomdánk digitális és ofszet technológiával állítja elő termékeit. Teljes körű nyomdai szolgáltatással állunk rendelkezésére, legyen szó tervezésről, előkészítésről, vagy kivitelezésről. Az országban a legkorszerűbb gépparkkal készítjük a megrendelt nyomdaipari termékeket. Termékeink a legmagasabb nyomdai színvonalat képviselik. Csomagolóanyagtól kezdve a naptár, prospektus, szórólap készítésen kívül keressen minket bármilyen nyomdai munkával.

www.posterpress.hu/

Bánatos, hiszen eddig nem talált még rá arra a könyvelőre, ki segítené kilábalni Önt a válságból? Ez tényleg rosszul hangzik, de adjon meg még egy esélyt egy könyvelési vállalkozásnak, melynek már a neve is önmagáért beszél: Naprakész Könyvelőiroda! Könyveltessen nálunk és várja az eredményt, mely egészen biztos, hogy be fog következni rövid időn belül, ebben biztos vagyok!

www.naprakeszkonyveles.hu

Online árajánlat közvetítő oldal, melyen egyetlen email elküldésével több tucat, személyre szabott árajánlathoz juthat, akár 24 órán belül, legyen szó akár egy lakásfestésről, vagy komplett flottakezelésről. Önnek mindössze le kell írnia, hogy milyen tevékenység, vagy szolgáltatás érdekli és mi a megfelelő partnereink részére továbbítjuk kérését. Így időt és energiát spórolhat a versenyeztetés felgyorsításával, valamint pénzt takaríthat meg, hiszen nincs felesleges telefondíja, egyéb költsége, valamint az Ön számára legjobb árajánlatot választhatja ki kényelmesen, akár 30 %-ot megtakarítva.

www.ajanlatvalaszto.hu

Komplex vagyonvédelmi rendszereinek kiépítése a tervezéstől a kivitelezésig. Önnek fontos, hogy vállalkozását vagy otthonát – amíg Ön dolgozik, nyaral vagy éppen otthon pihen a családjával – a nap 24 órájában a lehető legnagyobb biztonságban tudja. Nekünk hivatásunk, hogy mindezt tökéletesen megvalósítsuk az Ön számára! Legyen szó lakásról, családi házról, irodáról, komplett irodaházról, egészségügyi intézményről, pénzügyi intézetről, üzlethelyiségről, üzletközpontról, termelőüzemről, ipari létesítményről vagy kiterjedt területen fekvő gyártelepről – cégünk több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és nívós referenciákkal vállalja biztonságtechnikai rendszerek tervezését, telepítését, rendszeres karbantartását és szervizelését.

www.biztonsagtechnika.co/

Bizonyára jó páran megpróbálkoztak már biztonsági címkéink feltörésével, de hamar rá kellett jönniük, hogy ez egy lehetetlen küldetés. Az általunk gyártott biztonsági címke egy különleges technológiai eljárásnak köszönhetően egy olyan egyedülálló védelmet biztosít az ön cége számára, mely szavatolt biztonságot nyújt, nem lehetséges az eltávolításuk, anélkül hogy az nyomot ne hagyna maga után. Termékeink között megtalálhatóak különböző típusú címkék, nyomot hagyó, vagy éppen hologrammal ellátott, a még magasabb biztonság elérésének érdekében. Próbálja ki, nem fog csalódni!

www.hitec.hu

Könyvelésre keres egy magasan képzett céget? Budapesten szeretné ezt megtalálni, mert ön is itt él? Ha nehezen talál rá a megoldásra, mert alig ismeri a fővárost, akkor az én tanácsom most pont jókor jön. Ha felkeresi honlapunkat, akkor szakmailag tapasztalt céget fog találni, Ne bízza másra cége könyvelését, mert a De Maio Kft olyan cég, akiben megbízhat minden téren. Tegye próbára szakmai tudásukat.

www.demaioconsulting.eu/

Varrógépek és alkatrészek forgalmazásával és javításával foglalkozunk. Cégünk egyik fő tevékenysége varrógépek javítása szervizelése. Nagy alkatrész és tartozék készlettel rendelkezünk, ez segít a gyors munkában. A szervizünkben vagy helyszíni kiszállással elvégzett javításokra garanciát vállalunk

www.varrogepszerelo.hu

Cégünk a Belvárosi Nyomda Zrt. 2000 óta foglalkozik nyomdaipari szolgáltatásokkal. Profilunkhoz tartozik teljeskörű grafikai tervezés, nyomdai előkészítés, kivitelezés és csomagolás. Digitális és ofszet nyomdai részleggel is rendelkezünk, így minden megrendelőnk számára olcsó és versenyképes árakat tudunk garantálni. Hétköznapokon reggel 8 és délután 16 óra között tartunk nyitva.

belvarosinyomdazrt.hu/

Munkavédelmi szakemberként segítek Önnek, hogy a Munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény, és a végrehajtására kiadott jogszabályok által előírt kötelezettségeknek vállalkozása megfelelhessen. A körülmények biztosításával egyetemben a jogszabályok ezt a munkáltató másra át nem ruházható felelősségévé teszik. Ebbe beletartozik az is, hogy a biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkakörülmények megteremtését az Alkotmány minden munkavállaló számára deklarálja. Amennyiben tájékozódni kíván e témában, kérem látogasson el honlapomra, ahol röviden, a lényegre koncentrálva információkkal szolgálok az Ön részére kötelezettségeit illetően. Honlapomon megtalálja elérhetőségeimet, amin keresztül kapcsolatba tud lépni velem további segítség igénybevétele érdekében. Szolgáltatási területem Siófok-Enying környéke, és szélesebb körzete.

www.munkaved.info

Érdeklik a cégalapítás feltételei? Nem tudja, hogy hol talál erről olyan információt, amit használni is tud? Ha nincs ötlete, mert nem rendelkezik megfelelő tapasztalattal, akkor látogasson el honlapunkra, és olvassa el az információkat, amiket itt talál. Ha hasznosnak találta, akkor tegyen meg annyit, hogy elmondja az ismerőseinek, hogy mi segítettünk önnek hiteles információkhoz jutni.

ceginditas.info/

A menedzsment területén manapság egyre hangsúlyosabb szerepe van az interim menedzserek "kölcsönzésének". Az interim menedzsment lényege, hogy konkrét időtartamra, vezető beosztásba célzottan kérünk fel egy nagy szakértelemmel bíró szakembert. Ez rengeteg előnnyel jár a társaság részére financiális és üzleti szempontból is. Az Interim Vezető Szolgáltató Kft. ilyen specialisták közvetítésével és képzésével foglalkozik, sikeres munkáját a korábbi ügyfelei között megtalálható számos elégedett ügyfél is jelzi.

www.interim.hu

Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutassam önöknek ezt egyszerű, de mégis jól megtervezett előzetes kalkulációs folyamatot. Tételezzük fel, hogy cégünknek van már egy létező újságja, magazinja, katalógusa, amit szeretne minél szélesebb ügyfélkörhöz eljuttatni, de úgy, hogy az ne járjon költség növekedéssel – ezt a célt szolgálja tulajdonképpen az E-újság. A Kalkulátorban kiválasztható a számunkra releváns terjedelem, megjelenési rendszeresség, valamint, hogy E-újságunknak milyen további funkciókkal kéne rendelkeznie, hogy megfeleljen ügyfeleink igényeinek.

www.eujsag-kalkulator.hu/

Pénztárgép? Keres egy üzletet Budapesten, ahol ilyet lehet vásárolni? Szüksége van egyre, de nem ismeri a fővárost, ezért a keresés is nagyon nehéz az ön számára? Ha nem tud senkihez sem fordulni csakis hozzám, akkor azt tanácsolom, hogy látogasson el honlapunkra. Vegye szemügyre ajánlatunkat, és ha tetszik, akkor vásároljon nálunk. Üzletünk várja önt, hogy segíthessünk a választásban.

penztargepdiszkont.hu/

Nem titkoljuk, hogy a cégalapítás terén nem küszködünk gondokkal, hanem könnyen vesszük azokat az akadályokat, amelyek ezen a téren sűrűn előfordulnak. Ha szeretnéd, hogy Téged is segítsünk szaktudásunkkal, akkor ne habozz, hanem gyere, hiszen számunkra megtisztelő, hogy egy ilyen komoly ügyfelet köszönthetünk személyedben és Neked dolgozhatunk! Hidd el, hogy minden egyszerűen fog menni!

www.companysolutions.hu/

A svéd ASSA ABLOY a világ egyik vezető biztonság- és zártechnikai termékeket gyártó vállalata. Szinte az egész világon, így Magyarországon is kiépült a szerviz- és értékesítési hálózatuk, amely segítségével megbízhatóan, hosszú távon képesek az ügyfelek igényeinek teljesítésére. Az ASSA ABLOY Hungary által árusított beléptető és azonosító rendszerek közül kiemelhetjük például a Smart Air beléptető rendszert vagy az Aperio technológiát. Az előbbi rádiófrekvenciás technológiát használ az azonosításra. Meglévő ajtóra is telepíthető, az összes zárbetéttel használható. Offline, vagy akár egy hálózat részeként is alkalmazható. Az Aperio nyílt forráskódú technológiával pedig a hagyományos, mechanikus zárakat tudjuk wireless technológiával csatlakoztatni meglévő beléptető rendszerekhez. Különleges eset a rendszerint különleges feladatokat is ellátó szállodai azonosító rendszer, amely számos helyen már leváltotta a hagyományos kulcsos beléptetést. Erre jó példa a VingCard, mely kiválóan bekapcsolható a szállodai menedzsment rendszerbe, illetve a szobákban elhelyezett trezorokkal és minibárokkal is képes együttműködni.

www.assaabloy.hu/en/local/assaabloy/Products/Access-control-and-identification-technology/

Hiteles információ? Nem tudod, hogy ilyet merre találsz, mert felszámolással kapcsolatban keresed őket? Sok-sok helyet megnéztél már, de a keresett információkra így sem bukkantál? Ha nem akarsz ezzel tovább foglalkozni, akkor keresd fel honlapunkat, mert igazán hasznos információkat itt fogsz találni. Nagyon örülök annak, hogy a segítségemmel találtad meg azt, amire kíváncsi voltál. Sok sikert a továbbiakban.

felszamolas.biz/

Ustensile bar la preturi convenabile – Ha szeretné régi, elavult eszközökkel rendelkező bárját feldobni látogassa meg honlapunkat! Nálunk megtalálja a piacon levő legjobb és legmodernebb báreszközök egész hadát. Ismerje meg az új eszközöket, ismerje meg az új eljárásokat és tegye moderné és vonzóvá saját vállalkozását is. Cégünk webshopjából bármikor rendelhet, és mi igyekszünk minél hamarabb kiszállítani Önnek az árut!

ustensilebar.net/

Ha őrzés és vagyonvédelmi szakit keres, vegye fel a kapcsolatot a Securirenttel! Számtalan őrzés-védelemmel kapcsolatos szolgáltatás megtalálható az ajánlataik között. Ilyen pl. a videó rendszeres, technikai vagyonvédelem, ami nem feltétlen igényel helyben embereket. De a személyvédelemnek, területőrzésnek értelemszerűen vannak olyan alternatívái is, ahol élőerős őrzés is kellhet (pl. a portaszolgálat biztosítása) . Ilyenkor az őrzés-védést a SecuriRent mindig a saját szakembereivel végzi. Sose von be alvállalkozókat a vagyonvédelembe. Lehet az egy ipari létesítmény vagy más egyébnek az őrzése, feltétlen gyakorlott biztonsági céget bízzon meg a dologgal! Irodaházak őrzésére is lehetőség van.

securirent.hu/

Vállalkozásunk tevékenységi köre a PVC szigetelés. Sajnos erre a szolgáltatásra bármikor szüksége lehet, hiszen egy esetleges beázás egy lakóhelyiség esetében nagyon sok hibát okozhat. Cégünk abban az esetben is segíteni tud, amennyiben a probléma már jelen van, de ennek meggátolásában is állunk bárki szolgálatára! Amennyiben bármilyen probléma adódik, abban az eset természetesen már nem tudunk a problémán változtatni, de meggátolni igen! Hívjon nyugodtan!

pvc-tetoszigeteles.hu/
Oldal: 1 / 3

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.