Webkatalógus > Otthon Háztartási Elektronika

Háztartási Elektronika

Címkék: háztartási elektronika mosógép porszívó turmixgép vasaló keverő mosogatógép hajszárító hűtőgép gáztűzhely szárító sütű mosógépek porszívók kenyérszeletelő kenyérpirító mikrohullámú sütő háztartási elektronikai berendezések konyhai robotgép.

Oldalak
Összesen 46 weboldal van ebben a kategóriában.

Biztonságtechnikai telepítés? Szerelőt keres? Fontos az Ön és családja biztonsága? http://www.otthonbiztonsag.hu biztonságtechnikai portálon megfelelő ajánlatokat vagy információkat szerezhet biztonságtechnika témakörében. Előzze meg, hogy célponttá váljon otthona, riasztó szerelés, biztonsági kamera szerelés, kaputelefon szerelés, vagy egyéb biztonságtechnikai telepítésekkel forduljon bizalommal az otthonbiztonság.hu - biztonságtechnikai portálhoz, ahol kész csomagajánlatok várják, vagy tájékozódhat, tanácsot kérhet a biztonságtechnikával kapcsolatban. Manapság a riasztó rendszer az alap elektronikus jelzőrendszerek kategóriájába tartozik, szinte minden útépítésű ingatlan tulajdonos rendelkezik vele, hiánya komoly hátrány, mely előnyt biztosíthat a betörőknek. Gondoljon a biztonságra velünk!

www.otthonbiztonsag.hu

Ha szeretne nyugodt szívvel távozni otthonról, a távfelügyelet segít ebben. A távfelügyelet remek lehetőséget nyújt a betörők elleni védekezésben. Ezzel a módszerrel egyszerre akár négy személyt riaszthatunk a behatolás okán. Hazánkban a személyi biztonság elégtelen. Bárkinek a szerettei épségének védése a legfontosabb. Óvja ingatlanját a ProSec társaság újfajta riasztó eszközeivel! A riasztó sok extrával látható el. Egyik ilyen alkalmazás az LCD display, ami lényegesen egyszerűbbé teszi a kezelést. Szánjon rá két pillanatot, látogasson el a cég honlapjára, olvasson a riasztó berendezésekről és védje cégünkkel lakóházát!

riaszto-tavfelugyelet.com/

Ha valódi kényelemre vágyik, keresse fel a Kertishop áruházat! A kertishop webáruház több, minden igényt kielégítő árúval várja nagyrabecsült vásárlóit. A termékskálában megjelennek például az infra hősugárzók, amik kimondottan remek és energia-gazdaságos megoldást adnak a kültéri helyiségek melegítésére. Ezen termékek többfajta megjelenésben rendelhetőek. Kedvelt terméktípus a falra felszerelhető és állványra szerelt infra hősugárzók. Remek infrapanelek is megvásárolhatóak. Az online shop továbbá nagyszerű grilleszközöket ajánl a kerti party-khoz. Szánjon rá pár percet a napjából, nézzen be online boltunkba, ismerkedjen meg a meg termékeinkkel és vásárolja meg az igényeinek megfelelőt!

kertishop.com/15-infra-panel

Ki ne szeretné télen is a nap kellemes melegségét érezni? A hősugárzó sok figyelemreméltó paraméterrel készül. A hősugárzók energiát spórolnak, óvják a környezetet, egyszerűen felállíthatóak, tetszetősek és az egészségre semmilyen veszélyt nem jelentenek. Ezek a fűtőtestek teraszon vagy szobában szintén működtethetőek. E fajta fűtés mellett elkerülhetőek az allergia okozta panaszok. Illetve komoly mértékben takarékosabb fűtés szerezhető meg. A weblapunk az infrapanel fűtőtesteket is bemutatja a látogatóknak. Ugorjon be a budai felszerelt bemutatótermünkbe és ismerje meg áruinkat!

www.hosugarzo.hu/

A Microwell az ezredforduló óta foglalkozik páramentesítők tervezésével és gyártásával. A termékpalettán megtalálhatóak az otthoni páramentesítők, uszodai gépházba való párátlanító készülékek, szabadtéri medence hőszivattyúk. E berendezések közös jellemzője az alacsony fogyasztás és zajterhelés. A vállalat páramentesítői több színben is kaphatóak, de ezen túlmenően a megrendelők egyéni igényeinek megvalósítása is lehetséges. A páramentesítőkre három, a kültéri medence fűtő hőszivattyúkra kettő év garancia érvényes.

www.microwell.hu

Ha segítségre van szüksége a kaputechnikai megoldások terén, a Holhós Kapu mesterei készséggel állnak a rendelkezésére. A kapuaruhaz.hu internetes boltban mindenki megfelelő mennyiségű leírást tekinthet meg az összes kapunyitóról és alkatrészről, amelyek mind pár kattintás után igényelhetőek. Tudjon meg többet, Olvasson és tudjon meg többet a szállítási időről, a vásárlási és fizetési lehetőségekről és a visszavétel folyamatáról! A visszavásárlási jótállás lehetőségének köszönhetően biztosan jó üzletet köt.

www.kapuaruhaz.hu/

Szeretne gazdaságos háztartásban élni? Honlapunkon számos fontos tudnivalót böngészhet át a többféle mosógép típusokról. Az európai piacot vezető mosógép fajtákat gyűjtjük össze, mint amilyen a Beko, a Fagor vagy a Vinchi. A Beko gyár gyártmányai évről évre mindinkább egyre gyakrabban keresettek, mint WKD 25106 PT márkatípus, amely gép elöltöltős megoldással készül és jelentős energia gazdaságosságot mutat fel.

mosogep.net/

A 17 legnépszerűbb tévécsatornához juthat most hozzá a MinDig Tv és MinDig Tv Extra szolgáltatásokkal, alacsony havidíjért, és akár zajmentes kép és hang minőségben. A MinDig Tv havidíj mentes csatornái mellett - M1, M2, Rtl Klub, TV2, Duna, Duna2 , Euronews - most a MinDig Tv Extra igénybe vételével a népszerű ATV, Hír tv, National Geographic, Film+, Cool, Sport Klub, Disney, Private Spice, FEM3, AXN, HBO. Az HBO (SD) csatornák jutnak el otthonába.

www.mindigtvextra.hu

A Szegedklíma.hu internetes oldalán a látogató többek közt légcsatornázható, stb. fajtájú klíma és páramentesítő, légtisztító között válogathat. Mindezt egy ügyes keresőrendszer is segíti: többféle (pl. teljesítmény vagy gyártó szerinti) listázási módból választhatunk. Miután megtaláltuk a megfelelő terméket, a webáruházban online meg is vásárolhatjuk azt, sőt, akár beszerelést is rendelhetünk Szegeden és környező településeken. A választást a klímák működéséről szóló hasznos információk is segítik.

www.szegedklima.hu/

A MinDig Tv szolgáltatással most hét televíziós és négy rádió csatorna kerülhet otthonába digitális minőségben. A MinDig Tv szolgáltatással havidíj mentesen, hűségidő nélkül jut el otthonába a minőségi televíziós szórakozás a legnépszerűbb közszolgálati és kereskedelmi csatornák formájában. A MinDig Tv-vel könnyen, egyszerűen juthat hozzá a szórakozáshoz, és a digitális minőségnek köszönhetően egyszerűen kezelhetően és zaj mentes módon foghatja az adásokat.

mindigtv.hu

A kamera rendszerek sokunkat jelentős kártól védenek meg. Szeretteink biztonsága elsődleges fontosságú, így csakis a legjobban tervezett kamera rendszerekkel felügyelhetjük a család és a lakás biztonságtechnikai felügyeletét. Hogyha hatásos biztonságtechnikai kamerákat szereltetne fel, számos megoldás kínál kiváló lehetőséget. Az ipari kamera megoldások a hozzájuk tartózó optika segítségével a különleges igények rögzítésére hibátlanul alkalmazhatóak. Amikor észrevétlen képrögzítésre mutatkozik igény, a fix vagy a speed dome kamerák remek megoldást szavatolnak.

kamera-rendszer.hu/

Mindenki szívesen fogyaszt friss élelmiszert. A hűtő rendszerint nélkülözhetetlen alkalmatosság az életünkben, amely alkalmazása nélkül képtelenek lennénk tárolni a romlandó élelmiszereket. Hangsúlyosan fontos a hűtőszekrény energia szükséglete, amely az idő előrehaladtával lényeges spórolást valósít meg. Sok hűtőszekrény gyártó cég kínálja a termékeit, mint amilyen a Gorenje, a BEKO, a Teka és a Hauser. Az információkat közlő internetes oldalon nagyszámú lényeges tudnivaló van közölve a hűtőgépekkel kapcsolatban.

huto.info/

Keresel egy használt mosógépet, amit Budapesten tudsz megvásárolni? Szükséged van egyre, mert a régi sajnos elromlott? Nem tehetd meg, hogy egy újat vásárolsz, mert hónap végén üres a családi kassza? Ha megteszi neked a használt is, a fő, hogy jó állapotú legyen, akkor látogass el honlapunkra. Találni fogsz itt olyat is, ami elnyeri a tetszésedet. Fordulj hozzánk bizalommal.

hgep.hu/

A mosógép nem épp mai találmány, de a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően jöttek létre, illetve készítettek ilyen modern multi technológiás gépeket, amelyek ma már nagyon hatékonyak, és nem sok hozzáértés kell, hogy működtessük azokat, viszont az ősanyáink nem biztos, hogy ilyen könnyen birkóztak meg ezen feladattal. Ha kíváncsi vagy a mosógépek ősére, akkor kattints hát honlapunkra most!

www.mosogepabc.hu/

Jövedelmünk egyre nagyobb részét fizetjük ki az energiaszámlákra. Mi ettől úgy tudjuk megszabadítani, hogy házára feltelepítünk egy napelem rendszert. Mivel így megtermeli saját energiafelhasználását, azonnal megszűnik a villanyszámlája. Ha ezután átállítja háztartását gázról villanyra, akkor a gázszámlája is eltüntethető. Ennek a folyamatnak a részleteit weboldalunkon megismerheti.

www.solarside.hu/

A Klímaváros fő profilja a klímabeszerelés Budapesten, tőle északra, valamint Nyugat-Nógrádban, költségmentes helyszíni felméréssel. A vállalkozás által forgalmazott berendezések között megtalálhatóak pl. Fisher vagy Hitachi gyármányú, "A" energiaosztályú, inverteres klímák. A vállalkozás által árusított, szerelt, valamint az általuk karbantartott berendezésekre akár 10 éves garancia is érvényesíthető!

www.klimavaros.hu

Modern design, környezetbarát, könnyen és gyorsan üzembe helyezhető, olcsó. Ezekkel a szavakkal lehet leginkább jellemezni a Radeco bikandallóit. Környezetbarát, mert növényi eredetű bioetanollal (nem E-85!) is üzemeltethető, vagyis használata közben semmiféle környezet károsító égéstermék nem keletkezik. De bioetanol helyett használható akár Alkonek, vagy denaturált szesz is, amely bármelyik festék, háztartási vagy barkács boltban könnyen és olcsón beszerezhető (kb. 650-1560 Ft/l). Ráadásul egy biokandalló tüzelőanyag-felhasználása csupán kb. 0,5L óránként, ezáltal az üzemeltetése igencsak olcsó, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a bioetanol fűtőértéke magasabb a fenyőfáénál, tölgyfáénál, gázolajénál sőt, még a PB-gázénál is jócskán! De a biokandallók nem csupán üzemeltetésük tekintetében pénztárca kímélők, hanem üzembe helyezési költségek tekintetében is, köszönhetően annak, hogy beüzemelésük nem igényel szakembert sőt, kb. 5-30 perc alatt bárki könnyedén elvégezheti. Ráadásul a biokandallók használata nem engedély köteles és még kémény se kell hozzájuk, ezáltal további jelentős többlet költségektől kímélheti meg magát! További jó hír, hogy a biokandallóknak nem csak a beüzemelése és az üzemeltetése olcsó, de még a beszerzésük is egyszerűen, gyorsan és alacsony áron megoldható! Webáruházunkban megtekintheti a Radeco bio látvány kandallók teljes választékát és megrendelheti az önnek legmegfelelőbbet.

www.szasztherm.hu/

Szeretnél te is kényelmesen, melegben elnyúlni a téli napokon? Nem szeretnéd, hogy a lakásnak csak egy pontja legyen nagyon jól fűtve? Lépj fel honlapunkra és tekintsd meg, hogy egy jó elektromos fűtéssel mit érhetsz el. A legjobb fűtéspanelek és radiátorok sokkal több ideig tartják a meleget, mint amit gázzal fűtesz. Felejtsd el a magas számlákat, hiszen a villannyal történő fűtés tartósabb és ezáltal kifizetődőbb is.

www.melegotthon.hu

Grillsütőt termékeink a legmodernebb grillsütő fajtákból állnak. Ezek a praktikus grillsütő berendezések nem egyszerű kerti grillsütők, hanem egy lakáson belül, zárt térben is használható elektromos grillütő. Tegye a grillezést könnyűvé, és felejtse el a fa és szén begyújtást, a megégett, vagy nem megfelelően átsült grill ételeket. Rendezze Ön is grillpartit a lakásban, ahol a központban nem a grillezés, hanem a friss grill ételek vannak. Elektromos grillsütő kiváló minőségben, nagy választékban a BonAirtől.

grillsuto.hu/

Légtechnikai berendezés? Nehezen talál egy web áruházat, ahol ebből a termékből széles a választék? Nagyon sok helyen kereste már a minőségi termékeket, de egyik helyen sem találta meg azt a minőséget, amire pénzt is költene? Ha minden képen szeretne vásárolni, de nem ismeri a web áruházakat, akkor minél hamarabb keresse fel honlapunkat. Itt találja minőségi termékeinket, amit vevőink kérésére, most akciósan megrendelhet.

alfa-klima.hu/

Vízszerelő szolgáltatás – Elromlott vízbojleré, nem tudja, kihez forduljon gyors és megbízható segítségért? Mi tudjunk a megoldást az ön számára! Szakembereink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, vízvezeték szerelő aktív csapatunk, gyors kiszállással, rendkívül rövid határidővel dolgozik, hisz számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink problémáit gyorsan, precízen orvosoljuk, így elnyerve bizalmuk, elégedettségük, mely a mi elégedettségünk záloga is egyben!

viz-szerelo.com/

Ön is olyan szenvedéllyel keresi a kávét, mint mi? Szeretne otthon gyorsan és könnyedén kapszulából kávét és egyéb italokat készíteni? A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszuláinkat és automata kávégépeinket úgy tervezzük, hogy a velük készített ínycsiklandó italok minden egyes kortyában biztosan felfedezd a minőség és a stílus ízét. A Dolce Gusto webáruházban különböző kapszulákat, automata kávégépeket és különböző kiegészítőket árusítunk. A webáruházban megrendelt termékeket országosan házhoz is szállítjuk.

www.dolce-gusto.hu

Szeretné otthonát videó kamerás kaputelefonokkal felszerelni ? Ezen az oldalon mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb éjjel is látó videó kamerával felszerelt kaputelefon rendszerét. A készülékek mindegyike felszerelhető mágneszár nyitóval is, így megkönnyítheti a mindennapokat, hiszen ezek után minden esetben tudni fogjuk ki áll a kapuban, és egy egyszerű gombnyomás segítségével be is engedhetjük az illetőt, már ha be szeretnénk engedni. A készülékek modern megjelenésüknek köszönhetően minden stílusú szobának díszei is lehetnek használatuk mellett. Azoknak sem kell búslakodni akik több szintes, vagy iker házban laknak, nekik elérhető két beltéri egységgel kiszereltsége is némely kaputelefon szettünknek. Várunk minden kedves érdeklődőt weboldalunkon.

kaputelefon.biz

Párásító, mellyel Ön is egy kattintással eléri a megfelelő páratartalmat. Ismerje meg minőségi párásító készülékek tulajdonságait, egyedi, extra módjait. Párásító aromatárpiával vagy páratartalom mérővel? Ismerje meg automatikus párásító termékkínálatunkat Ön is weboldalunkon, a Bonairshop honlapján, és válassza a kiváló minőséget és az egyszerű vásárlást, ha háztartási berendezésről van szó:

bonairshop.hu/termeklista/parasito/21#searchtop

Ez a weblap önnek szól, ha gyönyörű kertet szeretne. NE habozzon most, klikkeljen ránk, mert itt minden megtalálható, amire egy gyönyörű kerthez szükség van. Ajánlataink között van kertépítés, füvesítés, a legjobb kertészeti kellékek és minden egyéb kapható. Klikkeljen ránk, mert megéri velünk tartani, most itt a szuper alkalom, hogy nagyon jól járjon. Ne habozzon hát, válasszon minket bátran akár most!

www.esomester.hu/
Oldal: 1 / 2

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.