Webkatalógus > Otthon Kert, Növény

Kert, Növény

Címkék: kert növény dísznövény kertészkedés kertépítés kertrendezés dísznövény vásárlás kertvilágítás fűnyíró kaszálás virágültetés kreatív kertészet kerti gép műnövény fűnyíró télikert szökőkút virágok mediterrán kert madáritató kerti medence sövény.

Oldalak
Összesen 39 weboldal van ebben a kategóriában.

Akik több információhoz szeretnének jutni a napellenző megoldásokkal kapcsolatban, illetve fel szeretnének szereltetni otthonukban egyet, azok részére hasznos információkkal szolgál a honlapunk. Ha a kertben sziesztézna vagy akár csak hűs teret szeretne kialakítani, a napellenző előnyös és szép megoldás a kertek felforrósodása ellen A termékek homokköves felületre, íves falon, szarufára ugyanúgy alkalmazható. A cég honlapján vagy a fővárosban lévő bemutatóteremben sok hasznos tudnivalót talál az árnyékolókról.

www.napellenzo.info/

Amikor beköszönt a nyár, Ön mégis dolgozni kénytelen és nem tud elmenni nyaralni, a délutánjait biztosan szívesen töltené a friss levegőn akár a saját kertjében egy kellemesen árnyas helyen a napernyő alatt. A napernyő fél perc felállítható árnyékoló a kerthelyiségben. Az általunk forgalmazott termékek magas kvalitású napernyők, melyek édes időtöltést nyújtanak Önnek és szeretteinek. Egy finom jeges ital társaságában munka után Ön is élvezi majd a nyújtózkodást.

www.napernyo.com/

Ismét eljött a kánikula szezon és ha ön is szeretne egy jót strandolni, akkor most ezt akár a saját házának az udvarán is megteheti. Tekintse meg katalógusainkat és nézzen ki magának egy olyan medencét, amiről úgy gondolja, hogy szépen mutatna az udvaron. Bármilyen uszodatechnikai megoldást vállalunk, többek között medence tisztítást is és csak minőségi termékekkel dolgozunk. Látogasson el most oldalunkra és tekintse meg az ajánlatainkat és akcióinkat!

www.drbertenyi.hu/

Leier térkő, semmelrock térkő gazdag forma és szín választéka lehetővé teszi Önnek, hogy kert burkolata egyedi ízlésének megfelelően alakítsa ki. Az sem okoz gondot, ha Ön szeretné a burkolatot elkészíteni, mivel a távtartók gondoskodnak arról, hogy egyszerű legyen az elemek illesztése. A kész formák pedig abban segítenek, hogy vágás, vagy faragás nélkül kialakíthassa például az íves formákat. Térkő választékunk a www.pa-ja.hu weblapon tekinthető meg.

www.pa-ja.hu/

Elragadó kertet csináltatna a kertépítés segítségével? Némi friss, üde gyep boldogabbá tenné? Keresse az oldalt bizalommal! Mi elintézzük a kertépítést, kerttervezést és a további feladatokat. Jobb az ilyet szakértőre bízni, elvégre ne feledje, egy szép kert egy életre szól! A kertépítés többé nem probléma! Amennyiben érdeklik a részletek, látogasson el az oldalra.

www.palkovitskert.hu/

Az oldal fő profilja a kert, a kert kialakítás, évelők, örökzöldek, gyógy és fűszernövényekre vonatkozó információkkal. Részletes tájékoztatás kapnak az olvasók a dísznövények szaporításáról, egyes növények megfelelő tartási módjáról, ismertetéséről. Külön fejezet foglalkozik a kert kialakításáról, az előkertről, virágágyásokról, sziklakertről. A leggyakrabban előforduló betegségek, kártevők és az ellenük való védekezési módról.

gazigazito.hu

A környezetbarát síkosság mentesítés örök probléma. Hiszen olyan terméket használni amellyel nem juttatunk vegyi anyagok a környezetbe szinte lehetetlen. Azonban a jól megválasztott kémiai szer szinte minimálisra csökkenti a környezeti terhelést. Az ÚTKÁLI TERMÉKCSALÁD anyagai ilyenek. Tulajdonságai: NaCl-hoz képest lényegesen kisebb (30-50%) mennyiség is elegendő: ~5g/m2. Környezetkímélő. Nem terheli, sőt Mg- és K-tartalmának köszönhetően táplálja a talajt, mintegy műtrágyaként működik. Olvasztóhatása -25°C-ig terjed, (kitűnő olvasztó hatás még erős fagy esetén is, NaCl esetén ezt az értéket -9C-ra teszik). Gyors hatás (gyors hatás szórás után - azonnal olvasztani kezd. Olvasztóhatását rögtön kifejti, míg a ZeoCal esetén ez 20 percet vesz igénybe. Nincs visszafagyás. A NaCl és több alternatív jégoldó hátránya is az olvasztás utáni visszafagyás, ami általában az éjszakai lehűléskor következik be. A fémkorrózió (vas, acél, alumínium) sebessége mindössze egyharmada-egyötöde a NaCl hatásának. A beton- és aszfaltkorrózió is egy kedvező minimumra csökken. Telephelyeink országszerte várják vásárlóinkat, magánszemélyeket, intézményeket egyaránt.

www.sogazda.hu/

A térkő kereslete várhatóan az idén is jelentős lesz, pedig a gazdaság általános helyzete nem sok reményt ad a bizakodásra. Az építőipar teljesítménye jelentős mértékben visszaesett a 3-4 évvel ezelőtti szintjéhez képest. 2011-ben évszázados mélységre esett vissza az új lakás építések száma, és a kiadott építési engedélyek száma sem ad sok reményt a bizakodásra. Azonban a térkő helyzete más. A térburkoló kövek kereslete jelentősen megnőtt az utóbbi években a családi házak kertjeiben is. Ha már nem tudunk új lakásokat építeni, akkor legalább a meglévőt és a környékét csinosítjuk. A hagyományos beton járdák rosszul néznek ki, és a kemény téli fagyokban könnyen felpattogzik a felülete. Ezzel szemben a beton térkő fagyálló, és sokkal jobban is néz ki, mint a régi betonból készült járdák. Praktikusabb is, mert a térkövek közötti hézagokban elszivárog az esővíz, és nem a burkolat mellett áll meg a tócsa. A térkő gyártóknak várhatóan a 2012-es év sem a válságról fog szólni.

www.dalostuzep.hu/terburkolo-kovek-terko

Sok szeretettel várunk téged és barátaidat is ha öntözőrendszerről van szó! Nincs több irigykedés a szomszédokra, mert nekik szebb a kertjük! Nem kell sokat foglalkozni a kerttel, elegendő csak bekapcsolni a locsolást és minden szép és jó lesz! Próbáld ki ajánlatunkat, majd meglátod, hogy nem fogod megbánni! Szeretettel várunk mindenkit!

www.xn--ntzrendszerek-hmbc17l.hu/

A Novara Hungária Kft. kerti medencék építésével foglalkozó cég. Egyéb tevékenységei közé tartozik karbantartás, gépészeti eszközök beszerelése. A medencék többféle kivitelben is kialakíthatóak, mint például csempézett vasbeton, feszített víztükrű. Emellett a cég medence burkolatok (pl. polikarbonát fedés), egyedi kivitelű szaunák tervezésével és telepítésével is foglalkozik, továbbá masszázskádak is kaphatóak náluk, magától értetődően beszereléssel együtt.

www.medences.hu

A kert életterünk nappalija, szabadtéri előszobája otthonunknak. Fontos tehát az alapoktól indulni és precízen kivitelezni elképzeléseinket hisz a megépült kert egy életre szól. Részletesen beavatjuk a munkálatok menetébe és segítünk a növény, a burkolat, vagy egyéb anyagok kiválasztásban. Gyepszőnyeg vagy fűmag vetés? Megkönnyítjük a döntést! Érthetően a füvesítésről, az öntözőrendszerekről, a vakondháló fontosságáról, a sziklakertről. Érthetően a kertépítésről. www.kertfenntartok.hu

www.kertfenntartok.hu/

Tavasszal érdemes kerti bútort vásárolni? Ki lehet fogni olyan ajánlatot, amit biztosan nem, lehet kihagyni. Ha ön is most szeretné beszerezni kerti bútorát, de még nem döntötte el hol fogja megvásárolni, akkor látogasson el honlapunkra és ismerje meg szakkereskedésünket. Szakképzett eladóink várják önt hétvégén is és segítenek minél egyszerűbben dönteni. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget.

www.tgselection.hu/

Egyre többen szeretnének csökkenteni a kiadásaikat, lehetőleg olyan módon, hogy ne járjon lemondással és kellemetlenséggel. Én egy saját kút fúrásával tudok ebben segíteni Önnek. A kútfúrás után önellátó lesz vízzel, emiatt akár saját magának akár a kertben öntözésre használja, nem lesz vízdíja. Mivel ez a szakmám immár harminc éve, emiatt még garanciát is kap tőlem a kút hosszú távú működésére.

kutepites.hu/

Kútfúrást, öntöző kutak készítését vállalom kedvező áron, rövid határidővel. Elsősorban ahol munkát tudunk vállalni az, Budapesten és környékén, Pest megyében, Bács-Kiskun megye északi részén. A kutakba minőségi szűrőket és anyagokat építünk be. Kútjaink 50-től 160 mm-es átmérőig készülnek. Kézi és gépi kútfúrás talajtól, területtől függően. Szakszerű munka, korrekt árak, munkáinkra teljes körű garanciát vállalunk.

kutatfurok.hupont.hu/

Ha kültéri burkolat, kerítés beépítés téren keres olyan szakértőket, akik mostanra több éves jártassággal rendelkeznek, akkor a Twinson Hungary megfelelő döntés! A 10 éves teraszburkolat , illetve WPC kerítés beépítési gyakorlatnak köszönhetően Ön egészen biztosan azt kapja majd, amit rendelt. Az említett falburkolatokban, kerítésrendszerekben az a csodálatos, hogy egy kis tisztításon kívül semmilyen egyéb gondoskodást nem igényelnek. Így rettentően kényelmes alternatívát biztosítanak. Ha szeretné tudni, hogy milyen kültéri falburkolatok, WPC kerítésrendszerek kaphatóak a Twinson Hungarynál, látogasson el a weboldalra! A Tongue and Groove és WPC Fencing kerítésrendszerekről is talál információt.

www.twinson-hungary.hu

Egy szép brabant tuja megvételére szántad el magad mivel olyan üres a járda melletti rész? Látogass el internetes oldalunkra és itt megveheted önköltségi ár alatt, természetesen itt számos más terméket, növényt is megtalálsz, amelyek remekül illeszkednek majd a kertedbe. Neked nincs más dolgod, mint ráklikkelni internetes oldalunkra és vásárolni!

www.tuja.biz/

Nagy kertész hírében állsz és szeretnél olcsón gyorsan növő sövényhez jutni? Lépj be internetes oldalunkra és itt megkapod mi sok hasznos tanácsot is adunk neked, amik ahhoz kellenek, hogy a sövényed egészséges életerős legyen. Több éve vagyunk ezen a konkurencia dús piacon, ami garancia a jó minőségi termékekre. Látogass el oldalunkra még ma!

www.sovenyek.hu/

Ónozó Krisztián és profi csapata szakszerű kertmunkálási szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Legyen szó kerttervezésről, kertépítésről, öntözőrendszerek-kiépítéséről, valamint a kert fenntartásáról, gyepápolásról vagy növényvédelemről, ránk bátran számíthat. Látogasson el weboldalunkra s tekintse meg galériánkat referenciáinkért és olvasson bele cikkeinkbe, ahol a kert körül felmerülő dolgokkal kapcsolatban számos hasznos információt találhat! Vagy ingyenes segítséget biztosítunk szaktanácsadásunkkal kertbarátoknak. Tegye fel nekünk kérdéseit most! Kiegészítő szolgáltatásainkhoz sorához tartozik még a sziklakertépítés, fakivágás és a bio kertgondozás is.

www.evergreengarden.hu/

Egészen biztosan temérdek egyén szereti az úszást, amelyhez többnyire egy medence elengedhetetlen. A medence éppenséggel a kertes ház telkén is helyet foglalhat egy magánszemély esetén. Üzletünk medence webáruház fenntartásával, és medence alkatrészek eladásával foglalkozik. Üzletünk immáron nagyjából tíz éve működik ilyen téren, a tevékenységi körünket azonban folyamatosan bővítettük. Nem csupán a medencék értékesítésével foglalkozik cégünk, hanem azok kivitelezésével is. További információkért keresse meg honlapunkat.

medencemester.hu/

Unod már az egyenetlen terepet, a szegényes gyepet? Bízd profikra a kertépítést és többet nem kell bosszankodnod! Kérjen árajánlatot, vázolja fel elképzeléseit, és az ezek alapján elkészített kerttervek szerint újjá varázsoljuk kertjét. Profi szakembereink a teljes kivitelezést hozzáértő módon végzik, a legelső terepfelmérésektől kezdve a kész kert átadásáig. Szolgáltatásink között minden megtalálható, ami csak a kertépítés során szóba jöhet: földmunkák, növények ültetése, sziklakert, kerti tó kialakítás, öntözőrendszer telepítés, burkolatok letétele, gyepesítés stb. Budapesten és Pest megye területén dolgozunk, keress fel minket bátran!

kertepites.eu

Vállalkozásunk villanypásztorok értékesítésével is foglalkozik. A villanypásztor az elektromos kerítés egyik legfőbb alkotóeleme, mellyel könnyedén megoldható a vadkárelhárítás mind gazdaságok, mind erdő környékén élő magánházak számára. Stabilan elhelyezhető, jól látható, így könnyen elkerülhető, nem veszélyes. A Vinex Bt kínálatában az állattenyésztéshez szükséges eszközök, valamint a vadkárelhárítással összefüggő árucikkek is megtalálhatóak. Amennyiben vadkárelhárításhoz keres megbízható partnert, keresse fel weboldalunkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

www.vinexbt.hu/villanypasztorok

Esélyes, hogy rendkívül sok egyén szereti a pancsolást, szerencsére pedig családi házban laknak. Azt azért nem árt tudni, hogy nagyon sok kertes ház esetében nincs semmilyen medence, ami a pancsoláshoz mindenképp szükséges. Cégünk a medence vonalán munkálkodik. Sok medence azonban csupán a nyári időszakban használható, emiatt találták ki a medence fedés szerkezetét. Ez egy remek lehetőség, segítségével akár rossz időben a medence várja tulajdonosait. A medence fólia sem kevésbé fontos eszköz egy medencével rendelkező kertes ház esetén. Ezek mellett vállalatunkat sokféle medencével összekapcsolható munkával kapcsolatban is megkeresheti, részletesebb adatról érdeklődjön weboldalunkon!

medencemester.info/

Vállaljuk olcsón fák, ágak vágását, akár nehezen megközelíthető helyeken is, továbbá bozótos területek megszüntetését, irtását, füves területek vágását. Valamennyi szolgáltatásunkat egyedi esetekre, de akár rendszeresítve is (pl. karbantartási szerződéssel). Az előbbiekben említett tevékenységeket Budapest és vonzáskörzetében vállaljuk maximum 40%-os területi lejtésig. Kisebb munkákat is vállalunk már akár egy-egy fától illetve gallytól kezdve, kis kertek rendbetételét is!

favagas-bozotirtas-fuvagas.erki.hu

Hányszor, de hányszor gondolt már ön is arra, hogy semmi kedvem locsolni? A locsolás pedig a legfontosabb a növényzet szempontjából, mivel ha nem jut elegendő táplálékhoz, akkor kiszárad. Az automata öntözőrendszer telepítésével rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt is megtakaríthat. Böngéssze ön is oldalunkat, ahonnan további információkat szerezhet munkánkról, elérhetőségünkről.

www.xn--ntzrendszerek-hmbc17l.hu/mi-az-ontozorendszer.php

A Partner Doors Kft. több éve télikerteket gyárt és kivitelez. Mi is az a téli kert?: A beépítetlen terasz nevezzük télikertnek. Nagyon hasznos tud lenni télen ez az üveggel körbezárt terasz mert fűthetőre is meg lehet oldani. Télen akár rövidnadrágban is állhatunk a hó mellett mert a télikert melegen tart. Nyáron alkalmas lehet a szúnyogok ellen is mert az üvegen nagyon nehezen tudnának áthatolni. Cégünk ingyenesen ad árajánlatot és fel is méri a helyszínen a beépítendő teraszt. Ennek nincs semmi hátrány! Keressen elérhetőségeinken.

telikert-gyartas.hu
Oldal: 1 / 2

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.