Webkatalógus > Család Állatok, Állatoknak

Állatok, Állatoknak

Címkék: állat állatok háziállat kutya macska hal hüllők lovak emlősök madarak díszmadár hal csiga lepke galamb kacsa majom mókus kutyaház macskaház kutyatáp macskatáp kutyaeledel.
Oldalak
Összesen 16 weboldal van ebben a kategóriában.

Állateledel és állatfelszerelés áruház, ahol minden kisállat jól jár. A Petlap gondosan összeválogatott termékkínálatában megtalálható minden otthon tartható kisállat számára szükséges felszerelés. Kutya, macska, rágcsáló, hal, hüllő és madár felszerelés és eledel, melyek mind kiváló minőségű élelmezést kínálnak kedvencünk számára. Gondoskodjon kisállatáról, hogy hálás legyen érte. Játsszon és nevelje, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet éljen. Folyamatos akciók várják vásárlóinkat.

www.petlap.hu

Az állatoknál is megvan az a rizikó, hogy a kor előrehaladtával a szervezet lassan kezd leépülni, ne olyan rugalmas, nem annyira könnyen regenerálódik, stb. Ezt a kort, amikor elérte háziállatunk, akkor nagyon jó, ha állatorvoshoz visszük. A budapesti állatorvosnál lehetőség van arra, hogy teljes mértékben kivizsgálják a beteg állatot és meg is gyógyítsák.

www.allatorvosbekasmegyer.hu

Sokszor gondolkodunk azon, hogy vajon mi vagyunk-e a hibásak, amikor saját kutyánk esetleg nem fogad szót, vagy ellenünk fordul. Érdemes a kutyák képzését még kölyökkorban elkezdeni, hogy jól nevelt és kezelhető társunk legyen. 3 hónapos kortól bátran hozza el kedvencét! Látogassanak el hozzánk és vegyenek részt engedelmes foglalkozásainkon. Várja Önöket szeretettel a kutyaiskola Budapesten és Érden!

kutyaiskola.net

Ön is látja a TV-ben, hallja a rádióban, hogy egyre több kutyatámadás éri az embereket. Védje meg magát a kóbor kutyák támadásától az Őrködő Webáruháza által forgalmazott kutyariasztó és kutyakiképző készülék segítségével. Az eszköz három különböző funkcióba kapcsolható, riasztó és kiképző funkciója mellett egyszerű ledes zseblámpaként is használható. Ezen felül még macskák elriasztására is használhatja.

orkodo.hu/spd/CD-100/Kutyariaszto_ultrahangos_kutyakikepzo_keszulek

Családi kutyák kiképzése családtagnak! Gyimesi Boglárka vagyok,OKJ képesítésű kutyakiképző,agility edző.Fajtakorlátozás nélkül vállalom kutyák kiképzését,ingerekhez szoktatását,szocializációját.Fontosnak tartom,hogy a kutya oktatása mellett a gazdának is megtanítsam,hogy kommunikáljon kutyájával,hiszen a kiegyensúlyozott kapcsolat csak így teremthető meg.A gazdáknak minden parancsot,mozdulatot megtanítok,hogy a későbbiek folyamán folytathassák a kiképzést,ezzel is erősítve a kettőjük közötti kapcsolatot. Honlap: www.csaladikutya.hu Telefonszám: 06-20-370-8641 E-mail: csaladikutya@gmail.com

www.csaladikutya.hu

A Webkutya.hu minden gazdi számára megoldást nyújt ha kedvencéről van szó4 Legyen szüksége állateledelre vagy akár külöböző kiegészítő termékekre! Termékek széles palettája található meg a szárazeledelektől kezdve a bolha és kullancsirtó nyakörvekig. A Royal Canin napjaink egyik vezető szárazeledel gyártója. A cég megalapítása óta az Egészséges Táplálás minél alaposabb tanulmányozására törekszik. A Royal Canin célja a kezdetektől fogva az volt, hogy a kutyák és macskák szükségleteihez fűződő táplálkozási igényekre a legpontosabb választ adja. Ezek a válaszok két, egymást kiegészítő forráson alapulnak: a megfigyelésen és a tudományon.

www.webkutya.hu/kutyaknak/szarazeledelek/royal-canin.html

Eukanuba tápok a kedvencei hosszú életét és egészségét biztosítják. A házi koszttal ellentétben tápjainkban olyan nélkülözhetetlen ásványi anyagok és nyomelemek találhatók, melyek a kutyusok egészségéhez szükségesek. 40 éves tapasztalattal rendelkezünk kutyatápok készítésében, ezeket akár Ön is fogyaszthatná olyan finomak. Kedvence imádni fogja az Eukanuba kutyaeledeleket.

www.webkutya.hu/eukanuba-marka

A mikepércsi lovaspark a lovagláson felül számos kikapcsolódási lehetőséget kínál a vendégei számára. A lovaglás megtanulása szakképzett lovasoktató segítségével történik és a gyakorlati mellett elméleti oktatásban is részesülnek a felnőtt és gyermek lovaglást tanulók. A türelmes iskola lovak többféle méretben állnak a lovasoktatást igénylők rendelkezésére így a pónitól a nagyméretű hátaslóig mindenki megtalálja a testmagasságának megfelelő hátast. A család többi tagja sem kell, hogy unatkozzon, amíg ön vagy gyermeke lovagolni tanul, hiszen a lovaspark az erdő mellett található, ezért kirándulásra, erdei sétára remek alkalmat nyújt. A parkban bográcsozási lehetőség is van, akár családi esemény megünneplésére is lehetőséget kínálunk a kellemes nagyméretű filagóriánkban. További információt a lovasoktatásról és minden másról weblapunkon talál.

www.mikepercsi-lovaspark.hu/hu/

Emléktábla kisállatoknak különleges igények alapján a Pet-stone kínálatában! A macskáinkkal, kutyáinkkal eltöltött idő értékes kincs. Szóval nem csoda, hogy sokan családtagként tekintenek rájuk. A Pet-stone lézergravírozásos módszerrel színvonalas kisállat plakett elkészítését vállalja gránitból és fából. Amire ha ránézünk, biztos eszünkbe jut majd egy-két kellemes emlék. Egy ilyen kutya emlékkő elkészítéséhez nem kell mást tennie, minthogy beküldje a weboldalon elérhető rendelési űrlapot. Ha pedig a kutya urnával kapcsolatos más ötleteit szeretné tudatni, keresse a Pet-Stone -t bátran!

www.pet-stone.hu/

Családdal, barátokkal vagy esetleg egyedül is remek kikapcsolódási lehetőség lehet a lovaglás. Mindemellett a test minden izmát megmozgatja, jó kondiban tart. Időjárástól függetlenül mindig lóra pattanhat az, aki egyszer megkedvelte a sörényeseket és a lovaglást. A közös érdeklődésnek köszönhetően sok barátra találhatsz, akikkel még élvezetesebb kedvenc hobbid. Az istállóban végzett munka, a lovak ápolása mindig meghozza a kívánt eredményt, lovad mindig barátsággal, jó kedvvel fogja várni a következő lovagló órát.

www.nyeregbefel.hu

Szeretnéd jó bőrben tartani háziállatod? Ehhez a legjobb megoldás, ha találsz egy megfelelő boltot, ahonnan jó kajákat tudsz neki vásárolni. A legjobb állateledel Zuglón a Búvárpintyből vehető meg. Ha te is Budapest e kerületébe laksz, akkor a legjobb megoldás, ha innen vásárolsz. Nem csak ételt, de akár különböző felszereléseket is találsz.

www.allatuzlet.hu/

Egyre többen tartanak kisállatokat otthonukban. Nekik ugyanúgy szükségük van szakszerű, rendszeres állatorvosi ellátásra, mint nnekünk. Védőoltások, tanácsadás, betegség gyógyítás mind olyan feladata, amire egy felkészült állatorvos vállalkozik. Rendelőnkben ezt a munkát korszerű gépek és labor segíti. Szükség esetén műtétek elvégzését is vállalják állatorvosok a pestimrei Szent Bernát kisállat ambulancián.

www.szentbernat.hu/allatorvos

A honlapon a felelős kutyatartással, négylábú kedvenceinkkel foglalkozunk. A weboldalon a társkeresésen kívül is rengeteg minden foglalkozik kedvenceinkkel. A weblap interaktív, így akár mi is alakíthatjuk, milyen témák, cikkek kerüljenek fel legközelebb. Tölthetünk fel képet magunkról vagy kedvencünkről, és más gazdikkal is tapasztalatot cserélhetünk itt.

kutyaszerelem.hu/

Az oldalra látogatva rengeteg érdekes információt, történetet olvashatunk a kiváló, Svájci Fehér Juhászkutya kutyafajról. Magyar Kata már régóta foglalkozik ezekkel a csodálatos ebekkel, életüket pedig a weboldalon is megörökíti. Az állat történetéről röviden: A Berger Blanc Suisse (BBS) 2003 január elseje óta provizórikusan elismert fajta az FCI-n, mint világszervezeten belül, amely jelenleg 330 fajtát ismer el. A fajtaleírások (standard) az FCI-nél vannak deponálva. Egy kutyafajta FCI általi elitmerésnek és bejegyeztetésének igen hosszú útja van. (amint az a mellékelt ábrán is látható)

icewinekennel.com/

A kutyakiképzés célja, hogy a kutya minden körülmények között végrehajtsa vezetője utasításait, vagy akár összetettebb feladatsorokat száz százalék pontossággal, még akkor is, ha külső(?), vagy belső(?) ingerek vonják el a figyelmét.Ez az állapot elérése gyakorlatilag lehetetlen, mivel egy élőlényre folyamatosan hatnak előre ki nem számítható körülmények. Mégis, egy kutyakiképzőnek a legfőbb feladata kihozni kettejük párosából a maximális teljesítményt.Kutyaiskolánkban széles választási lehetőséget kínálunk a hozzánk jelenezőknek, hogy megtaláld a neked és kutyádnak a legmegfelelőbb kiképzési területet, formát. Munkánk során nem misztifikáljuk a kutyakiképzési ismeretek alkalmazásának lehetőségeit. Egyszerű, letisztult hókusz-pókuszoktól mentes, mindenki számára érthető és elsajátítható technikákat oktatunk, hogy kutyáddal minden téren egészséges kapcsolatot alakíthass ki.

www.kutyakozpont.hu/

A bentlakásos kiképzés a leggyorsabb és leghatékonyabb módja kutyád oktatásának. Egy hosszabb nyaralás ideje alatt kedvenced el tudja sajátítani mind azt a tudást, amire a hétköznapokban szükségetek lehet. A tanulás mellett rengeteg játék és mozgás vár kutyádra, így minden este boldogan és kiegyensúlyozottan mehet pihenni. Egy jól szocializált kutyával kinyílik előttetek a világ, bármilyen programban részt tudtok venni, bárhol meg tudtok jelenni. Ha kedvenced jól irányítható, szabadon mozoghat, játszhat, teljes életet élhet.A háznál képzés személyre szóló oktatási forma, mely tökéletesen igazodik a kutya és gazdája igényeihez. Legyen szó engedelmes feladatokról vagy viselkedési problémák kezeléséről, az eredmények gyorsan és látványosan fognak jelentkezni. A megszokott környezetben dolgozunk, ezért a kutya stabilan, megbízhatóan fog helytállni a későbbiek folyamán is. tovább

www.kutyagyerek.com/

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.