Webkatalógus > Gazdaság Szolgáltatás Cégeknek

Szolgáltatás Cégeknek

Címkék: céges szolgáltatás könyvelés könyvvizsgálat pénzügyi tanácsadás coaching ügyvéd jogi képviselet pályázatírás flottakezelés vagyonvédelem garancia nyomozás outsourcing székhelyszolgáltatás informatika üzemeltetés számvitel.

Oldalak
Összesen 52 weboldal van ebben a kategóriában.

Amennyiben nem szeretne sokat költeni cégénél drága kávégépre, úgy béreljen egyet! Olcsó új és használt, de kitűnő állapotban lévő kávégépeket kínálunk bérlésre és kihelyezésre egyaránt, sőt, még rendkívül ízletes, saját magunk által kínált kávékat is kínálunk hozzá. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse fel honlapunkat további információkért és megrendelésért.

www.andadorcaffe.hu/kavegep-berles

A németországi cégalapítás a fő profilunk, ez mellett segítünk a német cég vásárlás ügyintézésében is. Felmérést készítünk a megvásárolandó cégről, beszerezzük a fontos és szükséges információkat a vállalkozásról. Ha Németországba munkavállalóként szeretne kimenni, akkor is forduljon hozzánk, segítünk a lakcímbejelentés ügyintézésében és a hivatalos dokumentumok beszerzésében.

www.nemetcegalapitas.de

Legyen szó személy- illetve a vagyonvédelem spektrumába tartozó feladatokról, cégünk vállalja mind két esethez kapcsolódó megrendelések lehető legmagasabb szíintű teljesítését. Az Immunity - Future Különleges Szolgálat Kft. széleskörű portfóliójának köszönhetően tevékenységében olyan szolgáltatások is szerepelnek, mint objektum- és területőrzés, járőrszolgálat, rendezvénybiztosítás, követeléskezelés, birtokvita kezelés, rendezvényszervezés, illetve magánnyomozás. Szolgáltatásaink széles palettája biztosítja, hogy a különböző megrendelői igények komplex mértékben kielégítésre kerülhessek. Cégünk különös hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Ezért kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a munkatársak toborzásánál a legszigorúbb szakmai követeléseket állítsa a jelentkezők elé, illetve hogy olyan szakembereket alkalmazzok, akiknek tapasztala már több ízben bizonyítást nyert, miközben a meglévő kollégák számára folyamatos továbbképzést biztosít. Alkalmazottainkért erkölcsi és anyagi felellőséget vállalunk. Amennyiben hírdetésünk felkeltette érdeklődésüket forduljanak hozzánk bizalommal a http://immunity.hu/ weboldalon fellelhető elérhetőségeink bármelyikén.

immunity.hu/

Az adatkezelési szabályzat egyes elemeit törvényben határozták meg. A dokumentumnak minden esetben meg kell felelnie ezeknek a tartalmi követelményeknek, amelyek teljesítését ellenőrzik is. emiatt érdemes hozzáértő céggel elkészíttetni ezeket, mivel a folyamatos nyomkövetés, és a változások követése is rendkívül fontos. Ha ön is nyugodtan szeretné fogadni a hatóságokat, akkor készíttesse el az adatkezelési szabályzatot a cégünkkel!

adatkezeles.eu/adatkezelesi-szabalyzat

A külföldi cégalapításnak több előnye is van. Számos ország gazdasági helyzete fejlettebb, mint hazánké, valamint a jogszabályok is kedveznek a vállalkozásoknak, emellett az Európai Unió megkönnyíti a tagországokban a cégek alapítását. További tájékoztatásokért és szolgáltatásunk megrendeléséért keresse fel vállalkozásunk weboldalát!

www.dortina.sk/kulfoldi-cegalapitas

A cégünk fő tevékenysége a tolmácsolás. A munkatársaink mindegyike rendelkezik a szóbeli fordításhoz szükséges nyelvi ismeretekkel és sokan közülük már külföldön is dolgoztak, elismert tagjai a szakmának. Ha Önnek is megbízható tolmácsra van szüksége, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Látogassa meg oldalunkat, és ismerjen meg minket, és elérhetőségeinket!

www.tolmacsiroda.hu/tolmacsolas.html

Pólóközpont egy webshop, ahol minden szervezet, csoport, és társaság, megtalálhatja magának, a megfelelő formaruhát, pólót, és reklám termékeket. Elsősorban nagy tételű megrendelésekkel foglalkozunk, de természetesen vállaljuk kisebb munkák elvégzését is. A ruházati, és textil termékeink mindegyikére vállalunk emblémázást, logózást. Ezeket a szolgáltatásokat grafikusaink segítenek a tervezésben, mindamellett, a látványtervet is mi készítünk. Honlapunkon van lehetősége árajánlatot kérni is. Weboldalunkon minden alapvető ruhadarabot, textíliát, és kiegészítőt megtalálhat az, aki nagy mennyiségű, és kiváló minőségű ruházattal szeretné ellátni dolgozóit, munkásait. Formaruha, és védőruha kínálatunk teljes egészében megfelel minden EU-s előírásnak, így biztosítva a tökéletes garanciát, és biztonságot viselőjének. Vállalatok, üzemek, és gyárak dolgozóinak, nagy mennyiségű ellátását tűztük ki célul, de kisebb megrendelések esetén is válasszanak minket bizalommal!

www.polokozpont.hu/

A 2009-ben alakult, 100%-osan magyar tulajdonban lévő AAI Tender Tanácsadó és Szolgáltató Kft. sok éves tapasztalattal és több száz sikeresen lebonyolított pályázattal bír a fejlesztési projektek teljes projektciklusát végigkísérő menedzsment tevékenység sikeres lebonyolítása terén. Küldetésünk, hogy a hozzánk forduló vállalkozások a legsikeresebbek legyenek a pályázati rendszerekben. Célunk, hogy minden pályázóra személyre szabottan felkutassuk, valamint gyorsan, hatékonyan, az ügyfél lehető legkisebb energia-, és időráfordításával megszerezzük a legmegfelelőbb fejlesztési, pályázati forrásokat, támogatva ezzel jövőjüket, üzleti gyarapodásuk, sikereik elérését.

www.palyazatokprojektek.hu

Az iratkezelési szabályzat elkészítését sokan egy szükséges rossz feladatnak tartják. Érthető hiszen a törvények által meghatározott kötelezettséget jelent és az előírásoknak megfelelni gyakran nehézséget okoz. Ha Ön is segítséget szeretne kapni az iratkezelési szabályzat kidolgozásához, akkor forduljon bizalommal a cégünkhöz.

iratkezeles.com/iratkezelesi-szabalyzat

Vállalkozása van? Nem tud kiigazodni a sok könyvelési anyag között? Vegye igénybe a Gerber könyvelőiroda szolgáltatásait. Cégünk jól felkészült és kiváló munkát végző kollégákkal áll a rendelkezésére. Vállalunk kihelyezett könyvelést, és adótanácsadást is. Legfőbb ajánlólevelünk, hogy az általunk könyvelt cégeknél sosem volt még gond, a munkaügyi vagy akár az adóhatósági ellenőrzések során. Teljes elhivatottsággal segítjük a cégeket az adózás vagy akár az ügyvitel területén is. Irodánk jó parkolási lehetőséggel rendelkezik, és barátságos környezet jellemzi. A könyvelési bizonylatokat akár az Ön székhelyén is átveheti.

www.gerberkonyvelo.hu/

A RichArt egyedi póló nyomtatást, pólónyomást, póló tervezést és készítést, valamint igény esetén pólóhímzést vállal kis- és nagy mennyiségben. Ha cégének jó minőségű reklámpólókra van szüksége, nálunk kedvező áron terveztetheti sé gyártathatja le, akár 7 nap alatt. Mindezt az egész ország etrületén házhoz szállítással vállaljuk. A pólónyomás minden modern technológiája rendelkezésünkre áll, így nem jelenthet akadályt számunkra a legvadabb elképzelések megvalósítása sem. De emellett a legszebb minőségben kaphatja meg nálunk a sima feliratos, vagy hímzett reklámpólókat, munkaruhákat is.

egyedi-polonyomas.hu/

A Hungarodekor Kft. magánszemélyeknek is, de elsősorban cégeknek, vállalkozásoknak kínálja remek nyomdai szolgáltatásait. Főként különböző típusú zászlókat és reklámeszközöket, például világító reklámtáblákat, hirdetési felületeket, molinókat tervez és készít el egyedi igények alapján. A grafikai tervezéssel, a nyomdai előkészítés és maga a megvalósítás is a lehető legprofibb szinten történek, a legmagasabb szintű odafigyeléssel és tapasztalattal, nagyon kedvező, baráti árakon.

zaszlo.eu

Biztonsági ajtó zárnyitás esetén is szintén hívhatja mestereinket. A biztonsági ajtókban általában Mottura, Viro, Cisa, Atra, Mul-T-Lock van beszerlve amit nem lehet csak úgy ni kinyitni, ahhoz komoly szaktudás kell, amivel mestereink rendelkeznek hiszen több mint 25 éve ezzel foglalkoznak. Hívja őket bizalommal a nap bármely szakában, az év minden napján elérhetőek vagyunk!

www.zarnyitas.eu/

Ajtónyitás sérülés mentes végezzük Budapesten és Környékén. Ajtókizáródás, becsapódott ajtó esetén barkácsolás helyet hívjon igazi mestereket, akik roncsolás mentesen, földi árakon és gyorsan kinyitják önnek lakásajtaját. Az ajtónyitásnál nem ajánlatos kisérletezgetni magunknak, inkább spórolás helyett hívjon mindig minden esetben hozzáértő szakembert a kinyitás feladatokhoz.

www.ajtonyitas-zarnyitas.hu

A Billzone számlázó program egyszerű és elérhető árú lehetőség az elektronikus számlázásra. Az itt készült e-számla teljes mértékben megfelel az aktuális jogszabályoknak, időpecséttel, elektronikus aláírással rendelkezik. A kiállított számlát egyből továbbíthatja is az ügyfelének e-mailben, így hamarabb megérkezhet az utalás, mintha postai úton küldené a számlát.

www.billzone.eu

XIV. kerületben működő nyomdánk a Dimension World vállal kis és nagyformátumú nyomtatást, plakátnyomtatást, íves nyomtatást. Foglalkozunk még 3D matrica készítéssel, melyet műgyantás eljárással állítunk elő. Készítünk emblémákat és logókat kulcstartóra és pólóra szintén. Kedvező áron, gyors és teljeskörű munkával várjuk megrendelőinket. Telephelyünk működik a III. kerületben.

3dmatrica.com/

A prototípus gyártását több módon végzi el a cégünk. A viasz használata mellett a legmodernebb technológiákat is használjuk. CAD modell segítségével is készítünk prototípusokat. És miért éri meg megbízni cégünket ezzel? Mert a prototípus nagyon fontos a tömeggyártás előtt. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor látogasson el a Precíziós Öntő Kft weboldalára.

preciziosontode.hu/prototipus-gyartas

Beaufort Trading Ltd. a cégátvétel lebonyolítását, szakemberekkel (könyvelők, ügyvédek, közgazdász, jogász) végzi. Valódi segítséget kínálunk, nem félmegoldásokat. Az üzletrész átvételekor cégének új telephelyet, új tulajdonost és új ügyvezetőt (nem hajléktalant, vagy fellelhetetlen külföldit) biztosítunk. Profi megoldást adunk adósságállományának, házi pénztárának és tagi kölcsönök problematikájára is. Az USA-ban bejegyzett befektető veszi át a továbbiakban cégét. Nem hozunk létre fantom cégeket, ugyanúgy elérhető marad a partnerek és hivatalos szervek számára.

ceg.beauforttrading.com/

A Ködmön Könyvelőiroda teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt, elsősorban kis- és középvállalkozások számára. A könyvelés mellett az iroda elintézi a szükséges ügyintézési feladatokat is, valamint folyamatosan tájékoztatja az ügyfeleit a jogi környezet változásairól. A könyvelőiroda munkatársait magas szakmai színvonal és pontosság jellemzi. Az iroda ügyfelei közt egyéni vállalkozások, bt.-k, kft.-k, kkt.-k és társasházak egyaránt megtalálhatóak.

www.kodmonkonyveloiroda.hu/

Ha tartós dugulás üti fel a fejét, ami profi szakembert-szaktudást igényel, hívjon bátran Székesfehérvárról és környékéről! Az esetek nagy százalékában bontás nélkül tudjuk abszolválni az elhárítási munkát. Akár egy-két órán belül visszaállhat a kívánt eredeti állapot. Ügyelünk rá hogy a munkát a lehető legtisztábban végezzük el, arra garanciát is vállalunk! Részletek és az éjjel-nappal hívható telefonszám a weboldalon találhatóak.

dugulaselharitas-szekesfehervar.hu/

Az ISO 9001 tanúsítvány megszerzésének elősegítése mellett egyéb szolgáltatásokat is biztosít ügyfeleinek a cégünk. A környezet és munkavédelemmel valamint információ és élelmiszer biztonsággal összefüggő tevékenységeket is vállalunk. A tevékenységeinkről további információkat a Tomagroup Kft honlapján keressen.

www.tomagroup.hu/ISO9001

Az azonosítási jelentés alapja minden esetben a kockázat elemzés. A felmérés adatait ugyanis használni szükséges a dokumentum előírásoknak megfelelő elkészítéséhez is. A Generisk Mérnökiroda mindkét feladatot végrehajtja, forduljon hozzánk bizalommal Ön is, legyen szó bármelyik szolgáltatásunkról, garantáltam minőségi munkát végzünk.

www.generisk.hu/azonositasi-jelentes.html

Vagyonvédelem és őrzés tekintetében a Strongkerubin Kft a legkorrektebb ajánlatot biztosítja! Náluk több őrzés-védés szolgáltatás is rendelkezésre áll. Ide tartozik a telephely őrzés és személyvédelem is. A Strongkerubin őrző-védő cég minden munkánál saját embereivel, alvállalkozók bevonása nélkül teszi a feladatát. Ennek köszönhetően az őrzés vezetése mindig közvetlen és pontos. Ez igencsak lényeges szempont ha személy és vagyonvédelemről van szó. A cég élőerős őrzés téren is nagy szakértelemmel rendelkezik. Amennyiben szeretne többet megtudni az egyik őrzés-védéssel kapcsolatos szolgáltatásról (pl. objektumőrzés vagy portaszolgálat), akkor a weblapon ezt megteheti!

strongkerubin.hu/

Budapesti cégünk munka és tűzvédelmi tanácsadással foglalkozik. Elkészítjük önnek a törvényi előírások szerint a munka és tűzvédelmi tervet, elvégezzük a tűzvédelmi besorolást. Segédanyagaink segítségével megszervezzük az oktatást. Megszervezzük az üzemorvosi ellátást. Ellenőrzés esetén az előírásokat rövid időn belül teljesítjük. Keresse elérhetőségünket a weboldalon, ha cégének szüksége van szolgáltatásunkra.

karabiner.hu/

A veszélyes anyag, illetve a veszélyes készítmény a tevékenységet foglalkozásszerűen végző személy számára a gyártó vagy importáló által elkészített magyar nyelvű biztonsági adatlap kíséretében hozható forgalomba, amely tartalmazza az egészség és a környezet védelméhez szükséges információkat. A biztonsági adatlap tartalmát, illetve formáját a hatályos REACH jogszabály határozza meg. Az idegen nyelvű adatlap "lefordítása" önmagában nem elegendő. Kérjen ajánlatot biztonsági adatlap készítésére, vagy felülvizsgálatára!

www.promees.hu/biztonsagi-adatlap.html
Oldal: 2 / 3

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.