Webkatalógus > Gazdaság Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás

Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás

Címke: üzleti pénzügyi szolgáltatás bank biztosítás értékbecslés értékbecslő off-shore nonprofit közbeszerzés pályázat felszámolás behajtás business üzleti szolgáltatás pénzügyi szolgáltatás biztosító transzfer értékpapír tőzsde bróker.

Oldalak
Összesen 124 weboldal van ebben a kategóriában.

Az üzleti élet egyik színtere az üzleti találkozók összejövetelek. Tarthatod a kapcsolatot a régi üzleti partnereiddel, új embereket ismerhetsz meg, gyümölcsöző együttműködések kialakítására van lehetőséged. Nagyon fontos, hogy ezek a rendezvények a te elképzelésed szerint alakuljanak, hiszen csak így adhatod önmagadat, ezek szervezésén keresztül ismerhetik meg leendő partnereid az egyéniségedet. Ezen találkozók megszervezéséhez nyújtunk segítséget weblapunkon megjelenő írásainkkal.

teszervezd.hu

Fontos számodra, hogy olyan kerekeket rendelj, melyek jól tapadnak és a szekrények nem gurulnak el a padlón? Ha minőségi gumis vagy szilikonos bevonattal ellátott görgőket és kerekeket keresel, akkor Wicke Kft. kiváló termékeit kell válaszd. Itt megtalálható számos nagyon jó kerék, olcsón és akár nagy tételben is, így kiválóan használhatók a bútorgyártás területén is.

www.wickekft.hu/

Szaktudásban kiemelkedő kollégákkal rendelkező könyvelőirodát keres? Kihelyezett adótanácsadásra, könyvelésre van szüksége? Válassza Gerbert. Budapest belvárosában kellemes és kulturált környezetben várja ügyfeleit felkészült kollégákkal. Kiváló referenciákkal rendelkeznek, nem fog csalódni bennük. Munkájukat teljes odaadással végzik. Ingyenes parkolási lehetőség, könyvvizsgálat megszervezése.

www.gerberkonyvelo.hu/szolgaltatasaink.htm

Forintosítás és hitelkiváltás független szakértői csapattal. CSOK (szocpol) támogatás felvilágosítás, segítség nyújtás. Ingyenes teljes körű hitelügyintézés, lehetséges cégünknél! A hitelt folyósító bank fizeti ki munkadíjunkat. Nem érdemes tanácsadó nélkül belevágni hitel ügyintézésbe. Cégünk egy független hiteltanácsadó. Amiben tudunk segíteni: banki ajánlatok összehasonlítása, CSOK (korábban Szocpol) jogosultság, adásvételi szerződések, hitelkiváltás - néhányat kiemelve a sok közül.

jelzalog.com/

A csődeljárás mit jelent? A felszámolás azonos a csődeljárással? Mik a csődeljárás főbb lépései? Mi a fizetési moratórium? Mi a csődeljárási egyezség értelme? Mit állít a csődtörvény a sikertelen csődegyezségi kísérletről? Csőd alatt azt a jogviszonyt értik, mely beáll, akkor amikor az adós vagyona nem elegendő összes tartozásainak fedezésére. Mi ezekben segítünk önnek, kattintson csődeljárás honlapunkra!

www.csodeljaras.net/

A foglalkozás egészségügyi vizsgálat részletes szabályait a munkavédelemmel összefüggő jogszabályok tartalmazzák. A feladatokat ugyanis kizárólag a megfelelő állapotban lévő alkalmazottak végezhetik el. A vizsgálatról további információkat a honlapunkon keressen.

torzsapeter.hu/szolgaltatasaink/uzemorvosi-vizsgalat

A Simple3 célja, hogy az Ön cégének a lehető legmegfelelőbb utódot válasszuk ki, legyen az a cégen belül vagy kívül. Nem csak a potenciális jelölt kiválasztása a fontos, de a megfelelő időzítés is. Azoknak a cégvezetőknek ajánljuk szolgáltatásunkat, akik azt szeretnék, ha cégük a továbbiakban is fenn, maradna és tovább vinné eddigi elért eredményeiket, vállalkozásuk cégpolitikáját.

www.innovativ-vallalat.hu/

A tuzifa.me weboldal egy tűzifa hirdetési oldal azon kereskedők, vagy magánszemélyek számára, akik tűzifát szeretnének eladni. Célunk, hogy az érdeklődők a legkedvezőbb tűzifa forrást, szállítót találják meg, és a tűzifa eladók, a legtöbb vevőt kapják meg az oldalunkon keresztül. A hirdetések megjelenítését csak pénzért, vagy tűzifáért vállaljuk. A weboldalon található hirdetésekért nem vállalunk felelősséget.

tuzifa.me/

Cégünket 2007-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy ne csupán a hagyományos könyvelési és bérszámfejtési feladatokkal álljon megbízói rendelkezésére, hanem számos egyéb pénzügyi szolgáltatást is nyújtson. ennek megfelelően mára a hivatalos szervek előtti képviselettől a pályázatírásig szinte minden területen cége segítségére tudunk lenni. Amennyiben megbízható és szakértő pénzügyi partnert keres Budapesten és annak környékén, akkor tekintse meg honlapunkat és válogasson kínálatunkból, vagy érdeklődjön elérhetőségeinken.

www.profikont.hu/

Private bankingos ajánlat igénylése a Concordenál! Miért is jó ez? A private bankinget igénybe vevők egyénre szabott szolgáltatásokban részesülnek. Kiemelt figyelmet szentelve az igényeikre. A private banking azért is más, mint egy szimpla pénzügyi tanácsadás, mert a privát bankárok huszonnégy órában elérhetőek az ügyfelek számára. Az egyéni szolgáltatás mellett természetesen a bizalom és a teljes diszkréció is fontos! Informálódhat a private bankingról a weblapon.

www.con.hu/concorde/private_banking.html

Valós, naprakész banki ajánlatok összehasonlítása, sorba rendezése. A lakáshitel kalkulátorunk nem csak azt mondja meg, hogy mennyi törlesztővel kell számolnia, hanem minden egyes apró részletet és feltételt megjelenít Önnek és azt is megtudja, hogy melyik bank kínálja a legjobb lakáshitelt. Nincs semmilyen kötelezettsége, a teljes - több mint 180 adatból számoló - adatbázisunkat az Ön szolgálatába állítjuk, hogy Ön megtalálja a legjobb lakáshitelt, és a legjobb finanszírozással vásárolhassa meg álmai lakását. Válasszon jó lakáshitel kalkulátor, majd jó lakáshitelt, hogy a lakás berendezésére költhessen, ne pedig a törlesztőre.

www.bankmonitor.hu/lakashitel.htm

Egy merőben új megközelítésből ismerheted meg a tőzsdei kereskedést, melyben a legfontosabb az eredményesség és a biztonság. Készítettünk egy oldalt, ahol bárki megnézhet pár vágatlan és manipulációmentes felvételt, melyek egy megduplázott éles számláról készültek, amin kizárólag opciós kereskedés volt alkalmazva. A videó érdekessége, hogy jól látható, amint lekérdezésre kerül a számlatörténet egy évre visszamenőleg. Tudjon meg többet az opciós kereskedésből és profitáljon belőle ön is.

videok-tozsdebolmilliomos-com.blog.hu/

Cégünk számos kiegészítő termékünk mellett, előnyös költség és adókímélő cégbérlés szolgáltatást biztosít, online vállalkozása, vagy offline ügynöki, közvetítői vállalkozása számára. Szolgáltatásaink mellett partnerprogramunk keretében bárki számára lehetőséget adunk, magas azonnali jutalékfizetés mellett termékeink ajánlására, népszerűsítésére, közvetítésére. Cégünk folyamatosan bővíti szolgáltatásainak körét, a gazdasági, jogi környezetváltozások figyelembe vétele mellett.

www.cegberles.com

Ha Ön is szükségét érzi a közös társasházi biztosításon felül egyéni biztosításnak, akkor a Korrekt Partner Kft. fog Önnek segíteni ebben. Hiszen nem minden esetben fedezi a károkat az alap biztosítás, így például: komolyabb csőtörés, robbanás vagy tűzkár. Ismerje meg ajánlatainkat a www.korrektpartner.hu oldalon. Egy egyszerű űrlap kitöltésével, online felületen kérhet segítséget sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársainktól, ha Önnek segítségre van szüksége a megfelelő társasházi biztosítás kiválasztásához.

www.korrektpartner.hu/

Premium banking partnert keres? Akkor ragadja meg Ön is a Concorde ajánlatát! A befektetési jegyek történetéről a honlapon bővebb tájékoztatót talál. Az efféle befektetési alapok a sokszínűségük miatt rendkívül kedvező lehetőséget takarnak. Ha pedig adómentes befektetésekben szeretne gondolkodni, akkor a TBSZ leírását érdemes áttekintenie a premium banking oldalon. Ott ugyanis kiderül, hogy hány évtől válik adómentessé a TBSZ. A hozamokkal foglalkozó bejegyzéseket olvasgatva mindig friss lehet üzleti téren. A Concorde prémium banking weboldalát olvasva Ön tehát minden részletet megismerhet, akár befektetési jegyről, akár betéti kamatokról van szó

premiumbanking.con.hu/

Bérszámfejtőt keres? Ne sokszorozza cége költségeit feleslegesen! Adja ki bérszámfejtését külsős bérszámfejtő cégnek. Teljeskörű bérszámfejtés szolgáltatás aberszamfejtes.hu-tól. Egy nyelvet beszélünk! Profi, felkészült, segítőkész kollégákkal várjuk megkeresését. Kérjen cégére szabott ajánlatot még ma. Nem számít hány fős a cége, mi minden ügyfelet szívesen fogadunk. Próbáljon ki minket, nem bánja meg. Pár napon belül kézhez kaphatja rendkívül kedvező és mindenre kiterjedő árajánlatát. Várjuk megkeresését!

aberszamfejtes.hu

Webshopunk higiénia termékek kereskedelmével foglalkozik, MPL futárszolgálattal szállítunk az ország egész területére akár 2 munkanapon belül! 25.000 felett ingyenesen szállítunk, ill. pár akciós csomagajánlatunk mellé a szállítás is ingyenes. Folyamatosan bővülő termékkínálatunkban mindenki megtalálja, amit keres. Több, mint 1000 termék közül válogathat az érdeklődő szem, termékeink kiszolgálásának 90%-a raktárkészletről történik. Termékeink között megtalálhatók különböző méretű/kiszerelésű és minőségű toalett- és kéztörlő papírok, ipari törlőpapírok, szalvéták és egyéb higiéniai papírtermékek. Gépi- és kézi mosogatószerek, öblítők, mosószerek. Takarítóeszközök széles választéka, munkavédelmi termékek minden területre. Folyamatos akciókkal és ajándékokkal várjuk vevőinket!

www.keztorlopapir.hu/

Cégünk Pest megyében Tökölön működik. Fő tevékenységünk cégek, vállalkozások könyvelése, adótanácsadás, kezdő vállalkozásoknak is tanácsadás, valamint bérszámfejtés. Vállaljuk bevallások, nyilvántartások elkészítését, naprakész könyvelés vezetését, analitikák készítését is. Ezen kívül pályázatok elszámoltatása, informatikai szolgáltatások, akár idegen nyelven is.

egyszeregy.com/tovabbi-szolgaltatasaink/

Új lakást vásárolna, de szüksége lenne lakáshitelre? Régi hitelét szeretné kiváltani a mostani kedvező kamatozású lakáshitelekre? Számolja ki, hogy mennyi lesz a törlesztője és tudja meg egy gombnyomással, hogy melyik bankhoz érdemes fordulnia lakáshitellel kapcsolatban. A bankok ajánlatai között ugyanis óriási különbségek vannak, amikkel akár milliókat is nyerhet. Válassza a legjobb lakáshiteleket, és válassza a legjobb lakáshitel kalkulátort, ami több mint 180 féle tulajdonság alapján osztályozza a bankok aktuális lakáshiteleit.

www.bankmonitor.hu/lakashitel.htm

15. kerületi Zorigo könyvelőiroda: www.konyveles15ker.hu Ne fizessen több adót a szükségesnél. Forduljon hozzánk bizalommal! Könyvelés alapja a bizalom és a garancia. Fontos Önnek a bizalom és a garancia? Budapest XV. kerületi könyvelőirodánkban, a könyvelés során tudomásunkra jutott információkkal, adatokkal a legszigorúbb követelményeknek megfelelő, kiemelt titoktartással bánunk. Amennyiben Ön szükségesnek tartja, titoktartási szerződés aláírását is készséggel vállaljuk. Irodánk az általunk elkövetett esetleges hibákból fakadóan kirótt jogkövetkezményekért (adó- és mulasztási bírság, késedelmi pótlék) felelősséget vállal, ezen kötelezettség fedezetére szakmai felelősségbiztosítással is rendelkezünk. Könyvelőiródáink büszkék arra, hogy a biztosítást az irodák fennállása óta még eddig nem kellett igénybe venniük. Ezidáig elmarasztalások nélkül teljesítettük a lefolytatott ellenőrzéseket. Könyvelő iroda szolgáltatásai: könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás, SZJA bevallás, hatóságok előtti képviselet, tanácsadás, könyvvizsgálat és irattárolás mind egy helyen.

www.konyveles15ker.hu

Cégünk, az Amőba 2000 Kft. fő szakterülete a NAV-köteles, internetre csatlakozó pénztárgépek teljes körű forgalmazása. Számos típus közül válogathat kínálatunkból, és pár napon belül legkésőbb át is veheti budapesti átvevőpontunkon. Ne halogassa tovább az átállást, mert hatalmas büntetéseket von maga után! Illetve válasszon minket akkor is, ha új vállalkozásba kezdett, hiszen garantáltan közérthetően elmagyarázzuk Önnek, hogy s miként érdemes és kell használni ezeket a gépeket. Látogassa meg oldalunkat, és tekintse meg elérhetőségeinkért!

www.on-linepenztargepek.hu/

Szolgáltatásaink arányosan növekszenek a kereskedési számla méretével! Ingyenes csoportos képzéseket kínálunk (például: Tőzsdei oktatás, kereskedési képzés), valamint egyéni mentorálást és személyre szabott oktatást. Válasszon alap, haladó, profi vagy VIP csomagjaink közül, az Önnek/Önöknek legmegfelelőbb képzések közül. Hozzájárulunk honfitársaink pénzügyi sikereihez. Tőzsdei oktatási és kereskedési képzéseinken nyújtunk ehhez segítséget.- investandtrade.hu – tőkepiaci szakértő.

investandtrade.hu/

A tőzsdén hosszútávon sikereket elérni nem egy könnyű dolog. Viszont nem lehetetlen. Kevesen ismerik az úgy nevezett iránymentes tőzsdei kereskedési formát. Én már jó pár éve kereskedek így, és oktatom ezt a módszert. Én is, és a tanítványaim is nagyon szép eredményeket értünk el. Többek között rendszeres havi jövedelmet sikerült ezzel a kereskedési technikával elérni. Az eredményeinkről többet olvashatsz a weboldalamon, és néhány videó felvétel formájában is meg tekinthetőek.

www.tozsdeguru.com/

Hosszú távon sikereket elérni a tőzsdén nem egyszerű dolog. De nem lehetetlen dolog! Ide haza még kevesen ismerik az úgy nevezett irány mentes tőzsdei kereskedési formát. Nos én már jó pár éve kereskedek ezzel a technikával, és elmondhatom, hogy nagyon szép eredményeket sikerült elérnem. Ezt a technikát nem csak alkalmazom oktatom is. És elmondhatom, hogy a tanítványaim is remek eredményeket értek el, és érnek el. Hogy ezt a kereskedési technikát bemutassam létre hoztam a weboldalamat amelyet folyamatosan frissítünk, és szerkesztünk. A weboldal fő témája az iránymentes opcionális kereskedés. Ha érdekel ez a téma nézd meg az oldalamat biztosan nem fogsz csalódni.

www.tozsdebolmilliomos.com/
Oldal: 5 / 5

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.