Webkatalógus > Gazdaság Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás

Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás

Címke: üzleti pénzügyi szolgáltatás bank biztosítás értékbecslés értékbecslő off-shore nonprofit közbeszerzés pályázat felszámolás behajtás business üzleti szolgáltatás pénzügyi szolgáltatás biztosító transzfer értékpapír tőzsde bróker.

Oldalak
Összesen 124 weboldal van ebben a kategóriában.

Az oldalon többféle könnyen és jól használható kalkulátor található. Az oldal az alábbi típusú kalkulátorok találhatóak meg: Bérkalkulátor 2012, Bérkalkulátor 2013, Szabadság kalkulátor, Távolléti díj kalkulátor, 3 féle Táppénz kalkulátor. A kalkulátorok, amelyek az oldalon keresztül elérhetőek elsősorban munkaügyi jellegűek, de nem csak munkaügyesek és pénzügyesek által használható.

www.hrsentinel.hu/calc-index.html

Több esetben is szükséged lehet egy energetikai tanúsításra, hiszen az ingatlanok adás – vételénél ez a dokumentum nagyon könnyen szóba is jöhet, hiszen az mindent elárul: az ingatlan mikor épült, mennyire van jó állapotban, a falak stabilitásának mértékére is kitér – és még sok egyébre. Hidd el, hogy ez a bizonyítvány a Te otthonodnak is méltó névjegye lehet.

www.energetikai-tanusitvany.me/

Üzleti tervezés kis és nagyobb vállalkozások számára, szakemberekből álló csapattól! Amennyiben szeretné, hogy az ön vállalkozása, is jó kezekben legyen, akkor forduljon sok éves tapasztalattal rendelkező, szakemberekből álló csapathoz! Legyen szó banki finanszírozásról, kockázati tőkebefektetésről, cégalapításról, cégeladásról, mi állunk, akár az ön rendelkezésére is! Engedje, hogy mi lehessünk a tökéletes társa cége vezetésében!

myconcept.hu/

Szódavizes céget szeretnél alapítani gyorsan és olcsón? Segítünk neked, nincs más dolgod, mint ráklikkelni internetes oldalunkra és megbízni a cégalapításhoz értő csapatot, akik a legalacsonyabb áron végzik ezt. Munkatársaink rendszeresen járnak továbbképzésre és tudnak minden egyes buktatót ezen a téren. Lépj be weboldalunkra és bízz meg minket már ma!

xn--cgalapts-fza7e5b.net/

Államilag támogatott lakáshitelre szeretnél szert tenni, csak nem tudod, hogy milyen feltételekkel jár neked mindez? Látogass el erre az oldalra, hogy teljes mértékben tájékozódhass a lakáskölcsönzés lehetőségeiről Magyarországon. Kérhetsz ajánlatot is, ha kitöltöd adataiddal az űrlapunkat is, továbbá arról is több információt tudhatsz meg, hogy a szabad felhasználású hiteleket mi alapján bírálják el.

hiteles.net/lakashitel

Hívja a Csatornadokit, ha megbízható duguláselhárító csapatra van szüksége! Legyen szó bármilyen dugulásról, mi meg tudjuk oldani! Lefolyótisztítás, csatornatisztítás számunkra nem akadály, több tíz éves tapasztalatunk van ezen a területen! Éjjel-nappal hívhat bennünket! Korrekt áraink vannak és nem számítunk fel kiszállási díjat! Telefon: 06 20 491 50 89 vagy 06 1 402 43t30.

www.csatornadoki.hu/

Ön is országon kívülre kíván utazni a barátnőjével? Önnek is a pénznem jut eszébe általánosan? Egyértelműen mindenki számára az egyik legfontosabb kérdés, hogy melyik üzletben kéne átváltani a pénzt. Nagyon sok valutaváltó áll az emberek szolgálatára. Weblapunkon megnézheti az aktuális árfolyam értékeit. A kihelyezett valutaváltó által megtalálhatja az Önnek megfelelőt. Az árfolyam folyamatosan változás alatt van, így állandóan nézni kell, hol a legjobb. Számoljon velünk!

arfolyam-valutavalto.hu/

Az elmúlt két év legalacsonyabb árfolyamára esett az arany, ami nagyon ritkán van kitéve ilyen ingadozásoknak. az elmúlt tíz évben legalábbis nem volt. Az arany ára még mindig jóval magasabb mint öt évvel ezelőtt, nem úgy, mint néhány valuta vagy az ingatlanok ára, melyek alacsonyabbak. Most mindenképpen érdemes megfontolni a befektetési arany vásárlást. Tekintse meg az árfolyamokat a honlapon és tájékozódjon az aktuális arany árfolyamokról. http://aranytomb.me/

aranytomb.me

Az Adómonitor-Tax Kft fő profilja a könyvelési szolgáltatás, továbbá az ehhez kapcsolódó pénzügyi tanácsadás. Ügyvédi segítséggel diszkont áron vállalunk cégalapítást is. Irodánk Miskolcon a a városközpontban érhető el, térítésmentes parkolási lehetőséggel( az ügyintézés idejére a parkolás díját mi álljuk). Minőségi munkavégzésünket garantálja, dolgozóink több, mint 15 éves szakmai gyakorlata, és könyvelési biztosításunk, így az elvégzett munkáért pénzügyi felelősséget vállalunk.

adomonitor.hu/

Cégünk, a DRAT Ipari Termelő és Kereskedelmi Kft. 1991 óta foglalkozik üzlet- és raktárberendezések (konténerek, displayek, bevásárlókocsik) gyártásával és forgalmazásával. Az általunk gyártott termékek a vevői igényeknek megfelelően folyamatosan változnak. Állandóan bővítjük az általunk alkalmazott technológiákat, partneri kapcsolatainknak (fa, műanyag, reklámfelületek) köszönhetően pedig termékeinket olyan elemekkel is ki tudjuk bővíteni, amelyeket mi magunk nem gyártunk. Megoldásokat kínálunk az Ön problémáira, ezért termékeink 90 %-a egyedi, az Ön elvárásainak megfelelően kialakítva. Tekintse meg weblapunkat a részletes információkért és forduljon hozzánk bizalommal!

www.drat.hu/cegunkrol.html

Cégünk, az Iratszéf Iratmegőrző és Szolgáltató Kft. fő szakterülete az iratok, dokumentumok, szerződések profi és szakszerű tárolása, akár digitalizálással. Ne hagyja, hogy ellepjék a felesleges iratok irodáját, otthonát, próbálja ki szolgáltatásainkat! Fő szolgáltatásaink: iratkezelés átvilágítása, iratkezelési szabályzat és irattári terv készítése és aktualizálása, iratrendezés, irattárolás, adatszolgáltatás, iratselejtezés, iratmegsemmisítés, levéltári átadás, ügyviteli és iratkezelési szaktanácsadás és tanulmányok készítése. Internetes oldalunkon bővebb információkat is talál szolgáltatásainkra és cégünk működésére vonatkozóan. Forduljon hozzánk bizalommal.

www.iratszef.hu/

Biztosan gyorsan szeretnél Te is készpénzhez jutni, hiszen valami sűrgős vásárlást kellene lebonyolíts, de egyszerűen nem tudod, hogy azt miből tudnád fedezni. Ha a megoldást keresed már régóta, akkor látogass el ide, hiszen ha van aranyad, akkor készpénzt roppant egyszerűen igényelhetsz annak a fedezetére. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget.

www.arteuscredit.com/

A székhely használat manapság egyre divatosabb, hiszen sok cég választja azt a megoldást, hogy nem vásárol meg egy adott helységet a cég működése céljából, hanem inkább a bérlés mellett teszi le a voksát. Ebben leszünk mi a Te segítségedre is, hiszen biztos lehetsz abban, hogy nem kell a székhely után keresgélj, mivel mi biztosítjuk azt Neked.

www.szekhelyszolgaltato.hu/

Kávégép üzemeltetés olcsón – Régóta meg szeretnéd lepni hűséges alkalmazottaidat egy profi kis kávégéppel? Itt a nagy lehetőség, hiszen mi megkerestük neked az ország egyik legnagyobb, és legmegbízhatóbb kávégépeket forgalmazó cégét. Neked semmi más dolgod nem maradt, mint betekinteni oldalunkra, és kiválasztani a számodra leginkább megfelelő gépet. Bővebb információk online vagy telefonon!

caffeforte.hu/

Te is báreszközöket vásárolni? Terveid között szerepel otthonodban egy olyan nappali kialakítása, ahol bárszekrény, bárpult van és ehhez lenne szükséged teljes felszerelésre? Szereted a koktélokat és szeretnél meghívni barátaid is egy kellemes koktélozásra? Akkor itt az ideje ellátogatnod honlapunkra, ahol mindent egy helyen meg tudsz venni! Klikkelj ránk te is!

bartenders.hu/

Nem tudja, hogy miért van kevés bevétele? Gyakran a könyvelésen múlik egy vállalkozás sikeressége. Könyvelőirodánk már tíz éves tapasztalattal áll ügyfeleink rendelkezésére Budapesten a tizenhatodik kerületben. Bérszámfejtést, bevallásokat, mérleg készítését is vállaljuk többek között, valamint pénzügyi tanácsadással is el tudjuk látni az ügyfeleinket. További információkért tekintse meg oldalunkat: www.konyveles16ker.hu!

www.konyveles16ker.hu/

Vállalkozásának finanszírozásra van szüksége? Legyen szó hitelről, pályázatokról, állami támogatott termékekről, faktorálásról, követeléskezelésről az Értékmérő honlapján minden vállalati finanszírozásra megoldást találhat. Kérdése lenne, vagy esetleg nem tudja melyik úton induljon el? Látogasson el a www.ertekmero.hu weboldalra és egy csokorban megkaphatja a cégét érintő pénzügyi kérdések válaszát. Nálunk a bankok, pénzügyi szolgáltatok, ügyvédek keresik meg Önt és nyújtanak a problémája megoldásához kulcsot.

ertekmero.hu

A Richi Hír Budapesten és Pest megyében hírlap terjesztéssel és nagykereskedelemmel foglalkozik. A cég büszke gyors probléma megoldására, precíz és pontos, részletes elszámolásaira. partnereivel legalább heti szinten személyesen tartja a kapcsolatot a minél kiválóbb üzleti együttműködés érdekében. Válasszon minket a hírlapokhoz, mert velünk magas színvonalú szolgáltatást kap!

richihir.hu

Amennyiben olcsón szeretne kötelezőbiztosítást kötni, mindenképp ajánlott az, hogy használja az oldalunkon található biztosítási kalkulátort. A kalkulátornak köszönhetően ön megtekintheti 15 biztosító idei ajánlatát, és könnyebben tud választani a fennálló lehetőségek közül. Tegyen saját magának egy szívességet azzal, hogy pár perc alatt begyűjti a kellő és hasznos információkat.

www.clb.hu/biztositas/biztositasi-termekek/kotelezo-biztositas

Bármely embernek szüksége lehet egy olyan segítség, aminek segítségével könnyedén ki lehet számolni a bért. Honlapunkon egy ehhez kellő bérkalkulátor található, így bármikor kiszámolható bárkinek fizetése. Természetesen mindenki feltehetné a kérdést, hogy valóban annyira fontos ez a számítás? Egyértelműen igen, rendkívül lényeges, hogy manapság kinek mennyi a fizetése, ehhez pedig elengedhetetlen egy bérkalkulátor!

www.berkalkulator-aktualis.hu/

A könyvelés nem mindig egyszerű feladat így mi a legjobbakat ajánljuk önnek és cégének, ha szeretné, hogy a legnagyobb precizitással folyjon az ön cége könyvelése is, és ne legyen semmilyen hiba benne, akkor válasszon ön is minket! Lépjen fel az oldalunkra és vegye fel velünk a kapcsolatot! Részletek oldalunkon!

admiralcount.hu/

Szeretné megtudni miként lehet pénzt keresni a tőzsdén? A banki kamatokat lényegesen meghaladó folyamatos profit érhető el iránymentes kereskedéssel. Az opciókereskedési stratégia alkalmazásával a legtöbb tőzsdei stratégiával szemben nem szükséges eltalálni az adott termék árfolyamváltozásának az irányát a profitos kereskedéshez. Ha komolyan érdekli a tőzsde világa, ahol már az elején pénzt szeretne keresni működőképes kereskedési stratégiával, a magas kockázat helyett inkább a biztonságos megoldást keresi, szívesen tanulna a tőzsdén rendszeresen kereskedő oktatótól, aki a tőzsdét nem csak tanítja, akkor itt az ideje, hogy elkezdje.

tozsdeguru.com/

Weblapunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy megkönnyítsük mind a vásárlók, mind pedig az eladók helyzetét oly módon, hogy a konkrét árucikkek iránt érdeklődők weboldalunknak köszönhetően már azelőtt tudatában lehessenek a keresett termék elérhetőségeivel és áraival, mielőtt személyesen felkeresnék a Pécsi vásárt. Ezzel a fő funkcióval szeretnénk segítséget nyújtani minden kereskedelmet, gazdasági tevékenységet, valamint szolgáltatást végző vállalkozásnak a még sikeresebb üzletek megkötésére. Szolgáltatásunk nem csak Pécs városára korlátozódik, hanem lefedettséget biztosít a térség kereskedelmének és marketing tevékenységeinek egyaránt.

pecsivasar.hu

Hallottál már a tőzsdei opciókról? Gondolj csak bele, mennyivel egyszerűbben vennél részvényeket, ha lehetne rá biztosítást kötni? Az életben az értékes tárgyainkat bebiztosítjuk a kockázatok ellen, így a befektetésünket is megvédhetjük, Ez egy ésszerű és jogos védelem a tőzsdei árfolyamok esése ellen. Ezzel a módszerrel kisebb kockázat mellett kimagasló profitot érhetünk el. Az opciós kereskedési stratégia használatával képes leszel rendszeres havi jövedelmet generálni magadnak a tőzsdén. Ennek érdekében meg kell ismerned opciós kereskedési stratégia gyakorlati lépéseit, amely néhány hónap gyakorlást követően élesben is használható.

tozsdebolmilliomos.com

Az oldal érthető módon és megfelelő részletességgel ismerteti a bankok működését. Különös tekintettel arra a részre, hogy a bankok az ügyfelei közreműködésével hogyan sokszorozzák fel a számlapénzt. A pénzteremtés során a kereskedelmi bankok korlátozott mennyiségű hitelt bocsáthatnak ki a hitelfelvevőknek. A hitelfelvevők által felvett pénz visszakerül a bankba és azt a bank újra kölcsönadhatja. Ennek a körfolyamatnak a során a kereskedelmi bankok hitel és betétállománya megsokszorozódik. Ha szeretne többet megtudni a bankok működéséről, akkor itt elolvashatja.

bankokmukodese.com
Oldal: 4 / 5

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.