Webkatalógus > Gazdaság Ipar, Technika

Ipar, Technika

Címkék: ipar iparos technikus redőny zárszerelő tűzvédelem világítástechnika emeléstechnika hűtéstechnika rögzítéstechnika alpintechnika rezgésdiagnosztika riasztástechnika kútfúrás szerszámok tartósítás víztisztítás ragasztástechnika gépészmérnök.

Oldalak
Összesen 39 weboldal van ebben a kategóriában.

A XVI. kerületben található Haász Nyomdász több, mint 25 éves szakmai tapasztalattal várja ügyfeleit nyomdaipari szolgáltatásokkal. Teljes körű nyomtatási, kötészeti, dobozolási tevékenységet folytatunk, valamint reklámtermékek kivitelezését is vállaljuk. Tekintse meg internetes oldalunkat részletes szolgáltatásainkért, valamint bővebb információkért cégünkre vonatkozóan!

www.haasznyomdasz.hu/

A Horváth és Fiai épület- és bútorasztalos-műhely Siófokon végzi tevékenységét. Fő profilunk az épületasztalos munkák, valamint a bútorok, ajtók, ágyak tervezése és megvalósítása egyedi igények szerint is! Tekintse meg termékeinket és részleteinket internetes oldalunkon, és vegye fel velünk a kapcsolatot, ha minőségi és egyedi bútorra, ajtóra van szüksége!

www.horvathesfiai.hu/

A Modul Bt-nek rendkívül összetett szolgáltatási rendszere van. A cég elsődleges tevékenységébe ugyanakkor a fogaskerékgyártás tartozik(egyenes , ferde homlokkerék 0,3 – 12 m.-ig edzett, köszörült kivitelben is. De emellett kúpfogaskerék, lánckerék, csiga-csigakerék, belsőfogazás is megtalálható a gyártás mellett. Mellesleg profi marással, esztergálással, valamint sík, furat, és palástköszörüléssel is foglalkozik az 1991-ben alakult vállalkozás. Minden terméket szakszerű, precíz eljárásokkal, maximális odafigyeléssel készítenek.

fogaskerekgyartas.hu/

Trapézlemez forgalmazása, lemez termékek, acélszerkezetek közvetlen a gyárból. Minőségi anyagokból, minősítéssel rendelkező trapézlemezek szuper áron. A cégünk egyik fő terméke a trapézlemez. Nézzen el weblapunkra az aktuális árakért, akciókért, további információkért , trapézlemez minőségi mutatókért. A trapézlemez könnyű szerkezete és kiváló stabilitása miatt nagyon közkedvelt. Éljen vele...

www.szendvicspanel.net/trapézlemez.html

A Majorbutor cég, a bútorok készítésével igényes kivitelezésével foglalkozó cég. Termékeink: bútor, ülőgarnitúra, székek, ágyak, asztalok, gyönyörű tömör fából... Látogasson el weboldalunkra, ahol nagyobb betekintést tehet a bútor termékeinkbe. Nálunk a bútor tömör fából készül kézzel faragva. Bútor termékeinket személyesen is meg lehet tekinteni a weboldalunkon közzétett bútor bemutatótermünk valamelyikébe.
Válasszon az ön igényeinek megfelelő bútort.

www.majorbutor.hu

Az Érdiredőny Árnyékolástechnika elsősorban roletták, szalagfüggönyök, redőnyök, redőnykapuk, reluxák, szúnyoghálók, valamint - elsősorban műanyagból készült - nyílászárók forgalmazásával kiépítésével foglalkozik. A termékek remekül szigeteltek, így költséghatékonyak is, illetve úgy látnak el védelmi funkciókat például az utcáról való leskelődés ellen, hogy közben megtartják esztétikus jellegüket. Emellett a cég kül- és beltéri árnyékolói kellemes környezetet biztosítanak az év minden szakaszában. Bővebb tájékoztatás és szaktanácsadás kérésére is van lehetőség, várja a cég a hívásokat.

erdiredony.hu

Korrózióvédelmi és tűzvédő ipari festékek a Calsomtól. A Calsom Color Kft 1997. óta az ipari festékek specialistája. Nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a korrózióvédelmi ipari festék rendszerekben és a hővédő bevonatok területén. Termékkategóriáink: - avenarius agro - egykomponensű anyagok - avenarius agro - kétkomponensű anyagok - avenarius agro - vízzel higítható termékek - avenarius agro - speciális anyagok

www.calsom.hu/termekeink/?m=avenarius

A CNC lángvágó akár a 20 mm-es lemezvastagságot is pontosan vágni tudja a plazmapisztoly segítségével generálódott, nagy hőmérsékletű plazmaívnek köszönhetően. Mivel maga a plazmavágás oxidáció és hőtermelő folyamat nélkül mehet végbe, a berendezés nem csak fém, hanem alumínium megmunkálására is alkalmas eszköz. Mindezt biztonságosan hajthatják végre a készülékkel dolgozó szakemberek.

www.denver.hu/products/cnc-plazmavag-634.html

A Calsom a Rembrandtin festékgyár teljes bevonatrendszerét importálja, ahol csúcsszinvonalú bevonatrendszerek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A Rembrandtin egész Európában és a világ több más részén számos területen piacvezető. Termékkategóriáink: - Rembrandtin - egykomponensű anyagok - Rembrandtin - kétkomponensű anyagok - Rembrandtin - vízzel higítható termékek - Rembrandtin - speciális anyagok

www.calsom.hu/termekeink/?m=rembrandtin

A pizzás dobozok egyik speciális típusa a Calzone. A töltött tészták tárolására és szállítására használják. Ezek az ételek méretükben eltérnek a hagyományos pizzáktól. Ha önnek is szüksége van kartondobozokra, akkor rendeljen a Vimo Stanc Bt-től. További információk és megrendelés holnapunkon.

kartondobozgyartas.co.hu/pizzasdobozok

Minden raktár, irattár, szaküzlet vagy iroda előbb utóbb megtelik dokumentumokkal, aktákkal és olyan iratokkal, melyeket nem szabad kidobni, melyeket akár hosszú időkig meg kell őrizni. A Maxiszer Raktártechnika elsődleges feladatának ezen a raktár- és irattárak, irodák profi, teljes körű kiszolgálását tartja. Különböző polcokat, polcrendszereket, dobozokat forgalmaz rendkívül kedvezményes árakon. A cégnek saját online áruháza is van, melyből a webes felületnek köszönhetően rendkívül egyszerűen és gyorsan rendelhetünk termékeket.

maxiszer.com

Számos összetevő együttesen garantálja azt, hogy otthonunkat, valóban otthonnak érezzük. Ehhez az érzethez többek között hozzájárul az is, hogy otthonunk fa elemei milyen színben tündökölnek, hiszen nincs az a lakás, ahol semmi fából készült tárgy sincs. Ott vannak a fa nyílászárók, bútorok, díszítő elemek. Amikor mi magunk készítünk el valamilyen fa darabot, akkor nekünk kell gondoskodni a favédelemről, ápolásról, és a fa festékek közül kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. Az Impralan termékcsalád impregnáló szerei biztosítják a favédelmét, a lazúr festékek pedig gondoskodnak a fa maradandó színéről.

www.impralan.hu/kategoriak/lazur/

Cégünk kötőelemeket és vasalatokat forgalmaz, elsősorban a fa és bútoripar szereplői számára. Nem márkakereskedés vagyunk, tehát mindenkinek a legjobb-leggazdaságosabb megoldást igyekszünk megtalálni. A tűzőkapcsok között kárpitos kapcsok, hátfalazó kapcsok, szerkezeti kapcsok egyaránt megtalálhatóak. A szögek között dobtáras szegek, síktáras szegek, betonszegek és ömlesztett szögek is vannak.A csavarok között pozdorjacsavarokat, metrikus csavarokat, anyákat, alátéteket tartunk. Igény szerint a kapcsozó és szegezőgépek szervizelését is vállaljuk. Országosan kiszállítással dolgozunk.

www.rogzites.com

A digitális nyomdánkban vállaljuk az eltérő stílusú nyomatok elkészítését is. A fekete fehér, egyszerű feliratokat tartalmazó anyagok mellett, a színes és sokféle tartalmat közlő nyomatokat is elkészítjük. Legyne szó bármilyen minőségről és mennyiségről, állunk a rendelkezésére. Ha ön is partnert keres a hirdetményei sokszorosításához, akkor forduljon a Hungarocolor Kft-hez.

hungarocolor.hu/
Oldal: 2 / 2

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.