Webkatalógus > Gazdaság Építőipar, Építkezés

Építőipar, Építkezés

Címkék: építőipar mélyépítés földmunka építőipar házak épületbontás gépi földmunka útépítés autópálya építés kivitelező cement beton tömbház faház tégalház betonacél mérnök tervezés alapozás alapásás vasbeton szerkezet bitumen építőgép.

Oldalak
Összesen 90 weboldal van ebben a kategóriában.

Kicsit nehéz elfelejteni azt a pillanatot amikor először hallottam a nyílászárók cseréjéről, mert még nagyon bizonytalan voltam a témát illetően, de jól döntöttem. Ma már tisztában vagyok azzal, hogy nyílászárók cseréje volt a legjobb döntésem az életemben, mert nem is lehet összehasonlítani a két állapotot. Be kell látnunk, hogy olyan lehetőségről van szó amelyet egyszerűen lehetetlen kihagyni.

tiszaablakajto.hu/

Szeretnéd felújítani fürdőszobád, de úgy hogy az modern és elit, elegáns legyen! Most itt az ideje számodra is, hogy az álom és a valóság összeérjen, hogy a hotelszobák fürdője mostmár a tiéd legyen minden téren! Széles kádak, mintás csempék, a a legfinomabb és minőségi termékeke elfogadható és elérhető árakon.Tekintsd meg weblapunk, hogy lásd milyen termékeket biztosítunk jelenleg!

www.porcahungary.hu/

A műanyag ablak a legolcsóbb megoldások közé tartozik, ha nyílászáró cserére kerül sor! Akár otthonában, akár irodájában tervezi műanyag ablak beépítését, jól jár, ha árajánlat igényét honlapunkon nyújtja be! A műanyag ablak beszerzésére vagy legyártására beküldött árajánlat igényét mi számos műanyag ablak gyártásával vagy forgalmazásával foglalkozó cég felé továbbítjuk, így Önnek széles lesz a választási lehetősége!

ablak-ablakok.hu/muanyag-ablakra-ajanlatkeres

Tetőtéri ablak most a lekedvezőbb árakon, burkolókerettel együtt 5 év garanciával. Vásároljon most tetőablakot és 5000Ft-al kedvezőbb áron cseréljük ki régi tetőtéri ablakát Január 29.ig. Minden tetőablakoz kérhető fényzáró és külső hővédőr roló kedvező áron felszereléssel együtt több színben. Vállaljuk az új tetőablaka beszerelését, és régi tetőablakának lecserélését új korszerű Schindler tetőablakra, kedvező áron és rövid határidővel. Minden szolgáltatásunk pár napon belül elérhető tehát akár a következő napon kivitelezhető a tetőablakcsere vagy a tetőtéri ablak kiszállítása. Kedvező feltételekkel biztosítjuk a szállítást akár ingyen is ha 9db tetőablakot rendel egyszerre fa vagy műanyag kivitelben.

www.magyartetoablak.hu

Pest megye és Budapest területén családi ház tervezését fontolgatók részére ajánlom Sziklai Norbert építész szolgáltatásait. Ő építészmérnök és energetikai szakmérnök végzettséggel is rendelkezik, így a takarékos megoldásokat keresőknek nem kell külön energetikust alkalmazni. Ha csak egy két tippet szeretne a költségtakarékos megoldásokhoz, akkor is érdemes felkeresnie az építész weboldalát. Több érdekes írást közölt honlapján, legutóbb például a napkollektorról.

www.sziklai-epitesz.hu

Lakása felújítása során a fűtési rendszer is felújításra kerül, ezért új kazán beszerzése a következő lépés? Mielőtt a kazán vásárlásról döntene, látogasson el honlapunkra. Nálunk számos kazán kategóriával ismerkedhet meg, így az Ön lehetőségeihez mérten választható ki a megfelelő kazán fajta. Látogasson el honlapunkra és böngéssze át a kazán leírásokat.

www.kazaninfo.hu

Rehabilitációs szakértőként segítem az építész tervezőt az akadálymentesítés megtervezésében, az engedélyes szintű tervek ellenjegyzésében. Minden olyan pályázatban részt veszek, ahol akadálymentesítés van. Ma már kötelező rehabilitációs szakértő alkalmazása minden akadálymentesítés során és ennek a költsége elszámolható a pályázatokban. Az akadálymentesítés kivitelezése során is segítem a tervezőt és a kivitelezőt. Igény esetén az akadálymentesítés pályázatot is megírom, több éves tapasztalattal rendelkezem ezen a területen is.

www.akadalymentesitesiszakerto.hu/

A magas színvonalon elvégzett, teljes tetőfedés nélkülözhetetlen, bármilyen épületről van szó. A Tető-fedő munkatársai majdnem 30 éves jártassággal rendelkeznek tetőfedési munkák terén, és a legkorszerűbb alapanyagok felhasználásával dolgoznak. A cég széles körű referenciákat szerzett, valamint tetőszigetelési, lakásfelújítási munkák mellett külföldön is végez megbízatásokat. Az ügyfelek árajánlatot kérhetnek, és befejezett tetőkre akár huszonöt esztendő szavatosságot biztosítanak!

www.teto-fedo.hu

A gipszkarton rendszer ma már az egyik legközkedveltebb belsőépítészeti megoldás mind a magán, mind pedig a kivitelezők körében, kiváló minősége és költséghatékonysága miatt, a legnagyobb előnye pedig, hogy könnyű szerkezetű, így gyorsan és egyszerűen építhető, akár házilag is. A Gipszkarton-shopon az állandó akciók és kedvezmények között biztosan megtalálja a z Önnek legjobb megoldást. A Rigips gipszkartonok és hozzá alkalmazható kiegészítő termékek széles választékát az ország bármely településére házhoz szállítjuk, rövid határidővel. Döntsön a kiváló hőszigetelésű válaszfal megoldás mellett, melynek hanggátló tulajdonsága is több, mint kielégítőek! Kérjen árajánlatot bármikor a Gipszkarton-shoptól! A Rigips gipszkarton lapokkal történő beépítéshez ásványgyapot hőszigetelőket, tetőfóliákat, gipszkarton csavarokat, szerszámokat is kínálunk, amelyek megkönnyítik a válasz- és előtétfalak kialakítását. Hogy a lehető legtöbb kedvezményhez jusson, kérje szakértőink tanácsát élő chaten, e-mailen, telefonon keresztül, vagy akár személyesen. Itt egy helyen megtalál mindent, ami a gipszkartonozáshoz kellhet!

gipszkarton-shop.hu/

Vásároljon Ön is online építőanyagokat, ha szeretné, hogy profi szakemberek segítsenek a cserép kiválasztásában! Ha még a tetőcserepek közt válogat, ismerje meg a Bramac cserép jó tulajdonságait! A webshopban remek árakkal szolgálhatunk, illetve változó kedvezményeket adunk a legtöbb építőanyag esetében, de kiegészítők, más anyagok és tetőrendszerek is vannak kínálatunkban. Munkatársaink chaten vagy telefonon adnak készségesen árajánlatot, tippeket, a shop pedig a nap bármely szakában várja rendelését! Látogasson meg minket, válogasson a Bramac tetőcserép kínálat óriási választékában.

bramac-aruhaz.hu/

Cégünk úgy döntött, hogy átvállalja a Budapest és 60 km –es vonzáskörzetében a duguláselhárítás kiszállási díjat. Szolgáltatásaink keret árai honlapunkon megtalálhatóak, de amikor a munkafeladatokat megbeszéljük a megrendelővel, a feladatok ismeretében mindenképp pontosítjuk a munkadíj összegét, hogy tudja mire számítson, hiszen célunk, hogy ne okozzunk meglepetést ezzel. Duguláselhárítás szolgáltatásunk mindenképp a korrekt kapcsolatra törekszik.

www.lefolyo.hu

Cégünk tervezéstől a kivitelezésig épületgépészettel foglalkozik, hűtéssel és légtechnikával kapcsolatos munkákat tapasztalt szakembergárda látja el. Modern gondolkodásom lehetővé teszi az energiatakarékos rendszerek iránti érdeklődésem bővítését. Ügyfélorientált mivoltomnak köszönhetően, szemem előtt lebeg, hogy ügyfeleimet, partnereimet elégedettséggel töltsem el. Célom, egy hatékony gazdaságos vállalkozás működtetése, amely megfelelően látja az ügyfeleit, partnereit, dolgozóit. Ízig-vérig a munka megszállottjaként arra törekszem, hogy az eddig elért eredményeket stabil lábakon tartsam. Céltudatosságomnak nem szab határt a piac eltelítettsége.

www.gronlandklima.hu

Ablak, műanyag ablak forgalmazás és beépítés. Budapesten és környékén vállalunk elsősorban munkát, új építésű ingatlanoknál, s felújításra váró lakásoknál. Több lakásos projekt esetén ajánljuk figyelmébe az Országos Ablakcsere Programunkat. Részleteket weboldalunkon talál. Ha, az ablakcserét saját kezűleg kívánja elvégezni, akkor érdemes elolvasni oldalunkon a beépítés részletes leírását. Amennyiben kérdése merül fel, vagy egyszerűen csak árajánlatot szeretne kérni (akár összehasonlítási céllal), akkor használja emailos felületünket, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat.

www.ablak-muanyagablak.hu/muanyagablak-beepites.html

Jövedelmünk egyre nagyobb részét fizetjük ki az energiaszámlákra. Mi ettől úgy tudjuk megszabadítani, hogy házára feltelepítünk egy napelem rendszert. Mivel így megtermeli saját energiafelhasználását, azonnal megszűnik a villanyszámlája. Ha ezután átállítja háztartását gázról villanyra, akkor a gázszámlája is eltüntethető. Ennek a folyamatnak a részleteit weboldalunkon megismerheti.

www.solarside.hu/

Alapjában véve kétfajta embertípust különböztethetünk meg. Akinek van pénze új lakásra, és akinek nincs. Sajnos az utóbbiból van több. Számukra marad a régi lakásuk, ha még nincs otthonuk, akkor egy felújítandó lakás vásárlása. Ez pedig maga után vonja a lakásfelújítás terhét. Előnye viszont, hogy saját ízlés szerint alakíthatja ki leendő otthonát. Mi segítünk eme nehéz, de szép feladat megoldásában, hogy Önnek csak a tervezés és a költözés öröme maradjon. Teljes lakásfelújítás kivitelezését és ügyintézését vállaljuk. Az első kalapácsütéstől az utolsó portörlésig. Honlapunkon referencia munkáinkról tájékozódhat.

www.lakasfelujitas.lakas.hu/

Egyre többen szeretnének csökkenteni a kiadásaikat, lehetőleg olyan módon, hogy ne járjon lemondással és kellemetlenséggel. Én egy saját kút fúrásával tudok ebben segíteni Önnek. A kútfúrás után önellátó lesz vízzel, emiatt akár saját magának akár a kertben öntözésre használja, nem lesz vízdíja. Mivel ez a szakmám immár harminc éve, emiatt még garanciát is kap tőlem a kút hosszú távú működésére.

kutepites.hu/

Szeretné, ha egy személyre szabott dísz lehetne nappalijának falán? Nem tudja, hogyan valósíthatná ezt meg? Csak annyi a dolga, hogy internetes oldalunkra kattint, mi pedig elkészítjük önnek azt az autocolante perete / autocolant perete, amire vágyik! Kedvező áron dolgozunk és vállaljuk a házhoz szálítást is! Keressen minket most és ismerkedjen meg remek ajánlatainkkal most!

stickere.net/

A Mükiszolg Kft. 1982 óta foglalkozik betonpor mentesítő, ipari és esztétikus műgyanta padlóburkolati rendszerek kialakításával kereskedelmével, gyártásával. Termékeink megfelelnek a legváltozatosabb esztétikai és műszaki követelményeknek is, így lakossági és ipari felhasználásra egyaránt alkalmasak. Vállalatunk a magas minőséget versenyképes árakon biztosítja megrendelőinek.

www.mugyanta.mukiszolg.hu

Vállalatunk a gázkazánok mellett vegyestüzelésű kazánok forgalmazásával is foglalkozik, amelyek szilárd tüzelőanyagok felhasználásával állítják elő a fűtéshez szükséges melegvizet. A készülékek a néveleges teljesítményt tekintve 20-30-40 kW kivitelben állnak megrendelőink rendelkezésére. Mindegyik kazán túlfűtés elleni védelemmel ellátott, és 2 év teljes körű garanciával rendelkezik.

www.hajdurt.hu/products/12-vegyes-tuzelesu-kazanok.html

A folyamatosan növekvő gázárak, és az egyéb növekvő kiadások arra serkentik az embereket, hogy ahol csak lehet spóroljanak! Ez alól nem kivétel a fűtési költség sem! Hogyan is tudjuk a lehető leghatékonyabban csökkenteni ezen kiadásainkat? Látogasson el honlapunkra, ahol ingyenesen regisztrálhat ingyenes fűtéstechnikai tippekért, vagy kollégáinkkal ingyenesen konzultálhat! Kazánokról és gázkazánokról minden információ megtalálható oldalunkon!

netkazan.hu

A Reokorr termékei segítenek a beton aljzatok negatívumaira megoldást találni. A beton sok előnye mellett az állandó porzással, a rossz tisztíthatósággal, a nagy nedvszívó képességgel, a rossz fagyállósággal is számolni kell, melyekre megoldást kínálnak a Reokorr termékei. Ezeket folyamatosan fejlesztjük, hogy minél innovatívabb módon segítsenek a problémák megoldásában.

www.mugyanta.reokorr.hu

Cégünk vállalja, hogy a régi és az új betonfelületeket, aszfaltburkolatokat különböző vastagságú műgyanta burkolattal látja el, választható burkolati rendszerből, igény szerint sima vagy csúszásmentes (szemcsés) kivitelben. Ez a burkolási eljárás azért lehet szükséges, mert az ásványi anyaggal sűrűn töltött akril anyagok egyesítik a kő tartósságát a műgyanta ütésállóságával és pórusmentességével. Szilárd, homogén, pórusmentes felületet képez, ami ellenáll számos fizikai és kémiai hatásnak. Nem rétegződik szét, nem rothad. Könnyen tisztítható és karbantartható. Nyitott fuga nélkül illeszthető össze, ezért különösen előnyös higiéniai tulajdonságokat nyújt. Kellemes tapintású anyag, mely anyagában - azaz nem csak a felület - színezett és mintázott. Sérülés esetén a károsodott rész könnyen javítható csiszolással vagy pótlással.

www.mugyanta.hu/

A Brügmann-Salamander márkanév bizonyára még Ön előtt nem is ismert, pedig egy megbízható német márkáról van szó. A műanyag ablak Budapest kínálatunkban is szereplő termékek nagyon megbízhatóak és 5 vagy 6 kamrás kivitelben is megrendelhetőek különböző üvegezési vastagsággal. Rendelje meg még most a nyílászárókat, hiszen nem lehet tudni, hogy mikor várható áremelkedés!

budapest-ajto-ablak.hu/muanyag-ablak-budapest/

Az ablakok terén a legjobb választást a kömmerling ablak tudja biztosítani. A kömmerling ablakok minden igényt kitudnak elégíteni és még a legmagasabb elvárásoknak is maximálisan eleget tudnak tenni. Internetes oldalunkon mindenki megismerheti a kömmerling ablakokat és kitudja választani azt a típus, ami minden szempontból megfelel az elképzeléseinek. Kérjen Ön is ajánlatot tőlünk!

www.nyilaszaroker.hu

Műanyag és fa nyílászárók, minőségi, német profilokkal, ROTO vasalatokkal. Beltéri és kültéri ablakok - ajtók forgalmazása a legjobb áron. Online Árkalkulátor - Online ajánlatkérés - Ingyenes helyszíni felmérés - Leszállítás - Beépítés. Az Ablakland.hu Online költségkalkulátorral rendelkezik, melynek segítségével az érdeklődő a választott nyílászáró árain túlmenőleg, a beépítési költséget is előre kalkulálhatja, illetve a nyílászárókhoz opcionálisan választható extrák (pl. szín felár) költségeit is előre kiszámíthatja. Az Online kalkuláció kérése egy kattintással elküldhető cégünk részére.

www.ablakland.hu
Oldal: 2 / 4

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.