Webkatalógus > Gazdaság Építőipar, Építkezés

Építőipar, Építkezés

Címkék: építőipar mélyépítés földmunka építőipar házak épületbontás gépi földmunka útépítés autópálya építés kivitelező cement beton tömbház faház tégalház betonacél mérnök tervezés alapozás alapásás vasbeton szerkezet bitumen építőgép.

Oldalak
Összesen 90 weboldal van ebben a kategóriában.

A házbontás lehet rémálom és lehet zökkenőmentes is, attól függően, hogy milyen kivitelezőt választ. Ha minket bíz meg a munkával, nem érhetik kellemetlen meglepetések! A házbontást korrekt árakon, hatékonyan dolgozó csapattal és rövid határidővel végezzük. Bármilyen típusú épület esetén hívhat minket! Szolgáltatásainkat teljes körűen veheti igénybe, kezdve a tervek építészmérnök általi elkészítésétől egészen a tereprendezésig, de részleges feladatokat, pl. tetőszerkezet elbontását is vállalunk! A biztonságot mindig szem előtt tartjuk és a törmelék előírások szerinti elszállításáról is gondoskodunk!

www.bontas.net/

Az építész szakma rendkívül elismert. Hazánkban számos helyen képzik ezeket a szakembereket, akik olykor a tanulmányaik befejezése után egyéb továbbképzéseken is részt vesznek. Munkatársaink is mindig napra kész tudással rendelkeznek, így biztos lehet benne, hogy profi csapathoz fordult, amennyiben minket választ. Forduljon hozzánk bizalommal Ön is!

tothproject.hu/epitesz

Folyamatos akciókkal igyekszünk kedves vásárlóinkat segíteni a kiválasztásban. A beépített kapura garanciát adunk és a karbantartásban, javításban is számíthat ránk bármikor. Nemcsak garázskapuját rendelheti meg nálunk, de automata kertkapuk beépítését is vállaljuk. Az ön kérésére a kapuk automatikáját összehangoljuk és egyetlen távirányítóval is működtetheti őket. Választékunk megtekintésére és akciós ajánlatunkért kérjük látogassa meg weblapunkat.

www.csillaggarazskapu.hu/termekek/8-garazskapuk/9-szekcionalt-garazskapuk/

Comfort Consulting Kft. minőségi szolgáltatásaival várja ügyfeleit az építőiparban. A 2009-ben napvilágot látott jogszabály értelmében energiatanúsítvány kiállítása kötelező a tartósan bérbe adandó épület, az újonnan épülő ingatlan, valamint az 1000 négyzetmétert meghaladó közhasznú épület esetén. Az energiatanúsítvány célja, hogy hiteles és pontos képet adjon a tulajdonosok számára az épület energiafelhasználásának mértékéről.

www.comfortconsulting.hu/content/hu/energiatanusitvany.html

Az EGER "kas" Épületkarbantartó és Szigetelő Kft. 1990 óta végzi építőipari tevékenységét. Fő szakterületünk az acélszerkezetes épületek tervezése és teljes körű kivitelezése, valamint a legkülönfélébb szigetelési szolgáltatások nyújtása. Tekintse meg internetes oldalunkat részletes tevékenységi köreinkért, bővebb információkért, valamint elérhetőségeinkért!

egerkas.hu/

Lakása felújítására készül, esetleg korszerűsítené otthonát? Az Alpakka A-tól Z-ig Kft. teljes körű generál kivitelezést vállal sokéves tapasztalattal, így a lakásfelújítást vagy egyéb építőipari munkát nyugodtan ránk bízhatja! Tekintse meg oldalunkat a részletes szolgáltatásainkért, és vegye fel velünk a kapcsolatot! Garantáltan nem fogja megbánni!

azgeneral.hu/

Zsindely webáruházunk kínálata magába foglalja a zsindellyel fedett tetők összes elemét tartozékokkal együtt. Nálunk nem csak a csúcsminőségű bitumenes zsindelyeket találja meg, hanem a rétegrendet követve az OSB lapokat, az alátétlemezek több fajtáját, a szellőzők széles kínálatát, a hófogókat, zsindelyszöget, zsindelyragasztót és a bádogos termékeket, mint az oromszegély-, ereszszegély-, oldal- és falszegély lemezek. Megrendelését a webáruházban, e-mailben és telefonon is leadhatja, melyről visszaigazolást küldünk. Az árut személyesen is átveheti raktárunkban, de a házhoz szállítást is meg tudjuk oldani. Megrendeléséről visszaigazolást küldünk. Amennyiben elfogadja a dokumentum tartalmát, választhat az alábbi fizetési és szállítási ( áru átvételi) lehetőségek közül: készpénzes fizetés és személyes átvétel az irodánkban, vagy előre utalás és házhoz szállítás, a fuvarköltséget felvállalva. A fuvarozás futárszolgálattal és utánvéttel csak kis súlyú egy darabos termékeknél lehetséges, viszont az áru átvétele a megrendelés utáni napon megtörténhet.

www.zsindelyaruhaz.hu

Szivattyút, légtechnikai idomokat, tartószerkezeteket, MOFÉM-et, szerelési anyagokat, tágulási tartályt, tolózárakat, tömítéseket keres? A GépészBox webáruház a gyártói kapcsolatai által képes az épületgépészeti kivitelezések során fellépő anyagigények pontos, ám gyors kiszolgálására. Fűtésszerelésről (radiátorokról, radiátorszelepekről), szerelvényezésről, vízszerelésről van szó? Szüksége van PE csőre, csőszerelvényekre, KPE idomokra, KG PVC csőre, HL szifonokra, KPE csőre, csőrendszerekre, réz könyökre, PVC csőre, acél idomokra, patentívekre, ötrétegű csőre, ötrétegű idomokra, PVC idomokra a munkájához? Szeretne elzárókat, szabályozókat vásárolni? (Pillangószelepek, DN 100, DN 125, DN 150 jó áron kaphatóak webáruházunkban.) Forduljon hozzánk bizalommal!

www.gepeszbox.hu

Cégünk több mint 25 éve foglalkozik üveg, tükör forgalmazással. 2011-ben nagy változás történt a cég életében, ekkor alakult a Civis Glass Kft amely 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozás. Ekkor kezdtük el a műanyag nyílászárók, ajtó, ablak, erkélyajtó és árnyékolástechnikai termékek (redőny, reluxa, napellenző, rovarháló, szalagfüggöny, stb) forgalmazását és azzal kapcsolatos építőipari kivitelező tevékenységgel jelentünk meg Debrecenben, hogy a városban és vonzáskörzetében (no, meg az egész megyében) álljunk leendő ügyfeleink rendelkezésére.

www.civisglass.hu

Palatető felújítás gyorsan, korrekten a tetőkmesterével. Több, mint 3500 átadott új vagy felújított tető.Cégünk fő profilja a tetőfedés és tetőfelújítás, valamint új tetők készítése.Palatető felújítás zsindelyezéssel a költséghatékony osztrák Villas ICOPAL vízzáró zsindelylemez. előnyei: bontás nélkül történik, a tető nincs szabadon, ISO 9001 minősítés, egyetlen tetőfedő elem, amely a jégesőnek is ellenáll, A megjelenés esztétikus, 3D cserép hatást kelt, A szigetelőlemez anyagában mintás felülete biztosítja az anyag színtartósságát, stb... Tapasztalt szakember gárdánk előtt nincs lehetetlen.Ingyenes felméréssel, szakmai konzultációval készségesen állunk rendelkezésére. Kérjük, keressen minket bizalommal!

tetokmesterei.hu/palateto-felujitas-zsindelyezessel

A Léta-Ker Kft., mint a pécsi Új Ház Centrum jó választás, építkezéshez vagy felújításhoz, hiszen a már 21 éve aktív családi vállalkozás a segítségére lesz szolgáltatásival és széles építőanyag kínálatával. A nyitás óta eltelt évtizedek hozzájárultak, hogy komoly tapasztalatra tegyenek szert a Léta Kernél. Számos lakásfelújítás és építkezési folyamat részesei voltak, legyen szó akár a fürdőszoba megújításról Pécsen vagy építőanyag beszerzésről a régióban.

www.letaker.hu/bemutatkozas

Nem mindegy, hogy milyen fedél van a fejünk felett! Látogasson el a Lang Építőanyag Kereskedéshez és válogasson a különböző mintájú, formájú tetőcserepek közül! Legyen az hullámos,hódfarkú, alacsony hajlásszögű vagy sík,a Creaton tetőcserepek között megtalálja az igényeinek legmegfelelőbbet! Részletekért érdeklődjön: Lang Építőanyag Kereskedés cím: 8411 Veszprém-Kádárta, Győri út 1. tel: +36 88 458 500 fax: +36 88 458 501 email: langepitoanyag@langepitoanyag.hu

www.keramia-tetocserep.hu

Építkezne vagy felújítaná házát de nem tudja kihez fordulhatna segítségért? Látogasson el a Veszprém- Kárdártán található Lang építőanyag kereskedésbe! Kollégáink a megfelelő szaktudással hasznos segítséget nyújtanak mindazok számára akik szeretnék a tetőjüket lecserélni vagy éppen újat építeni. Az építkezés során elengedhetetlen, hogy jó minőségű anyaggal dolgozzunk, hiszen egy tetőt nem havonta vagy évente cserélünk. Bízzon a Lang építőanyag kereskedésben! Nálunk megkapja az áhított minőséget és a kellő szakértelmet! Válogasson a különböző fajtájú Bramac cserepekből. Kedvére válogathat a klasszikus stílustól a modern stíluson át az innovatív stílusig! Ha szereti a mediterrán színeket és szeretné ezt viszontlátni a házán válogasson a délvidéki stílus meleg szineiből! Részletekért érdeklődjön: Lang Építőanyag Kereskedés Cím: 8411 Veszprém-Kádárta, Győri út 1. Tel: +36 88 458 500 Fax: +36 88 458 501 Email:langepitoanyag@langepitoanyag.hu

www.teto-cserep.hu

Barkácsoláshoz, lakásfelújítás, és építkezés kiváló minőségű termékeket, szolgáltatásokat kínál a Léta-Ker, bővebb részletekről a weboldalukon keresztül lehet értesülni. Mint a pécsi Új Ház Centrum minden héten friss akciókat, kedvezményeket adnak többek között az építőanyagokra Léta-Kernél. Jól képzett szakembereik minden érdeklődő rendelkezésére állnak pécsi telephelyükön, vagy akár telefonon is és széles választékban kínálnak építőanyagokat.

letaker.hu/

A korszerű hőszigetelő vakolatok, homlokzati hőszigetelés, többek között abban segítenek, hogy kiemelkedő, akár több mint 70%-os energia felhasználás megtakarítást érhessünk el otthonunkban. Ehhez nincs másra szükség, mint megfelelő hőszigetelő rendszerre, mint például a Mapei termékei. Ezek ugyanis tartós, jó minőségű és környezetet kímélő megoldást jelentenek a háza hőszigeteléséhez, vagyis nem csak az energiatakarékosságban segítenek.

hoszigetelesmindenkinek.hu/70szazalek-energia-megtakaritas/
Oldal: 4 / 4

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.