Webkatalógus > Egészség Orvos, Betegség

Orvos, Betegség

Címkék: orvos gyógyítás betegség orvoslás családorvos ortopédus onkológus szívgyógyász gyermekbetegség babaegészség rék nátha influenza szakorvos orvosi rendelő magánorvos meddőség megfázás hánybetegség impotencia infarktus stressz depresszió.

Oldalak
Összesen 28 weboldal van ebben a kategóriában.

Egy hajszálból életünk folyamán csak 25 új hajszál nő ki, így célszerű vigyázni hajszálainkra! ha engedjük a tartós hajhullás által kimeríteni hajhagymáink élettartamát, korai kopaszodás elé nézhetünk. A hajhullás megállítása tehát rendkívül fontos feladat. Ebben nyújt segítséget információs portálunk nőknek, férfiaknak, gyermekeknek és időseknek egyaránt. Látogasson el hozzánk és meg fogja találni a hajhullással, hajritkulással és kopaszodással kapcsolatos kérdéseire a választ.

hajhullas.info.hu/

A súlyos szövődményekhez vezető, és akár hónapokon keresztül fennálló tüszősmandula gyulladás megszüntetésére az esetek egy részében a mandula eltávolítása javasolt. Immunrendszerét roppant módon megterhelő gyulladásos betegség káros hatással lehet szívére is, így ha ezzel a problémával küzd, keressen fel egy fül-orr-gégész orvost, aki a vizsgálat után ellátja a megfelelő tanácsokkal. Várjuk szeretettel orvoskereső portálunkon!

www.doktor-ok.hu/

Hagyományos és lézeres visszér műtét. Visszér kezelés, hajszálér kezelés lézerrel. Tájékoztatók a visszér kialakulásának okairól. Lépéskor az izmok összehúzódnak és a visszérben a vér előrehalad. Az izom elernyedésekor a visszérben magasan lévő vér visszazuhanna, ha a billentyű nem akadályozná meg. A kiürült szakaszban lecsökkent nyomás szívó hatást gyakorol az oda beömlő felületes vénákra, így tud ürülni a bőr vénás rendszere is. A visszér.net a visszér típusokat, visszeresség okát, rizikótényezőit, panaszokat, tüneteket, a visszér kezelés és műtét lehetséges módjait gyűjti össze.

www.visszer.net/

A férfiak hajhullásának hátterében leggyakrabban a genetikai kopaszodás áll, melynek patkó alakú kopasz foltjai egyszerűen tüntethetőek el hajátültetéssel. Hajtranszplantációs klinikánk Budapest diszkrét, de frekventált helyén található, így a férfiak hajbeültetésre is csendes, nyugodt környezetben kerül sor. A gyakorlott hajspecialisták biztos kézzel, precízen végzik a hajgyógyászati beavatkozást, így bátran vállaljuk a garanciát minden egyes átültetett hajszálra.

hajbeultetes.biz/

A fogbetegségek kialakulása nincs korhoz kötve, de vannak jellemző kóros időszakok, amelyek a kor előrehaladtával könnyen bekövetkezhetnek. A gyöngyösi fogorvosok által írt blogban könnyedén tájékozódhatnak a kialakulás körülményeiről és a felnőttkori megelőzési lehetőségekről. Ezen kívül ismertetik az általános fogászati kezelések szükségességét, a különböző technológiák alkalmazását részlegesen, vagy teljesen elvesztett fogaink helyreállítására.

www.fogorvos-gyongyos.hu/

Az egészségért az emberek minden pénzt megadnak, így az sem jelenthető ki kategorikusan, hogy a hajátültetés ára magas lenne. Akinek még az összes hajszála megvan, annak számára nyilván felesleges pénzkidobás, de aki már tükörbe sem mer nézni a kopaszsága miatt, annak semmi nem drága a frizura visszanyeréséért. Orvosaink is tisztában vannak ezzel, ezért ingyenes konzultáción fogadják a pacienseket a hajtranszplantációs lehetőségekről.

hajbeultetesiklinika.hu/hajatultetes-koltsegei-es-hajbeultetes-arak/

A hölgyek ugyanúgy szenvednek a ritkuló hajtól, mint férfitársaik, és a hajátültetés nőknek is végleges megoldást biztosít ahhoz, hogy ismét dús és fiatalos frizurájuk lehessen. A hajbeültetésre csendes és diszkrét hajklinikánkon kerül sor, ahol orvosaink naponta több ezer hajszálat ültetnek át, természetesen arra is odafigyelve, hogy a női hajszálak vékonyabbak.

profueclinic.com/hajatultetes-hajbeultetes-hajtranszplantacio-nok-eseteben/

A Szent Bernát kisállat-ambulancia gyógyít postagalambokat, madarakat és egyéb kisállatokat. A galambgyógyászat nem túl elterjedt gyógyítási folyamat. Büszkék vagyunk arra, hogy ennek a speciális technikának egyik magyarországi követői vagyunk! Honlapunkon rendelhet galambgyógyászati eszközöket vitaminokat, ásványi anyagokat. Ha receptköteles galambgyógyszert szeretne beszerezni, lépjen velünk kapcsolatba, ebben is tudunk segíteni.

galambpatika.hu/new-products.php

Hajklinikánkon jól képzett, gyakorlott hajspecialisták végzik a beavatkozásokat, akiknek vérében van a hajátültetés. Fontos is a gyakorlat, hiszen naponta több ezer hajszálat varázsolnak a fej egyik területéről a másikra, hogy ott frizurává terebélyesedjenek. A speciális hajgyógyászati eszközökkel a hajhagymák megsértése nélkül végzik el a hajbeültetést, és gondoskodnak a donor terület hegesedésének elkerüléséről.

hajbeultetesiklinika.hu/

Szerezze vissza fiatalosan dús és erős frizuráját a hajbeültetés segítségével. Nagy gyakorlattal rendelkező hajspecialistáink egy-két nap alatt elvégzik a transzplantációt, melynek során nagyjából tízezer hajszálat ültetnek át a tar felületekre. A hajátültetés nyomán megjelenő frizura néhány hónap alatt megerősödik, és garantáltan megmarad. Keressen bennünket, hogy egyeztethessünk egy ingyenes konzultációt, amikor is még többet megtudhat a rendelkezésére álló hajbeültetési lehetőségekről.

hajbeultetesiklinika.hu/hajbeultetes/

Vajon miért egyre népszerűbb és egyre elfogadottabb a hajbeültetés jelensége? Minden bizonnyal erre elsődleges válasz egyre gyorsuló életvitelünk. Nincs ideje már szervezetünknek regenerálódnia, így belső háztartásunk teljesen elveszti egyensúlyát. A hajbeültetéssel már csak a konkrét problémára tudunk hatni azáltal, hogy a kihulló hajat helyettesítjük az ún. „donor hajjal”, ám tudni kell, hogy ez a donor haj ugyanúgy fog viselkedni a hétköznapokban, mint eredeti hajunk. Ezt is ugyanúgy moshatja, fésülheti, fonhatja be, vagy éppen kötheti lófarokba.

www.hajbeultetes.org/

A hajbeültetés az egyetlen végleges megoldás kopaszodásra. Napjaink legmodernebb eljárásának számít. A hajszálakat egyenként, szálanként szedjük ki a donorterületről és ugyanilyen módszerrel ültetjük a kopasz területre. Hajbeültetés és Hajgyógyászat Nőknek és Férfiaknak! - Hajbeültetés és hajgyógyászat nőknek és férfiaknak Magyarország 1. számú hajbeültetési klinikáján. Legyen újra egészséges és dús hajviselete!

hajbeultetes.biz/

Állatorvosi rendelőkben modern diagnosztikai berendezések (röntgen, ultrahang, EKG, video otoscoop, mikroszkóp) támogatják a diagnosztikát, valamint számos korszerű készülék szolgálja a gyógyító munkát (elektrokauter a sebészeti ellátásban, ultrahangos fogkő eltávolító a szájhigiéniai kezelésekben, isofluranos altatógép az altatást igénylő beavatkozásoknál).

www.animalrendelo.hu

Eddig fel sem tűnt, hogy folyásod van? Most vetted észre, hogy erősödtek a tünetek, ezért nincs időd várni a megoldással? Neked a megoldást egy olyan hely jelenti, ahol szakszerű ellátást kapsz, és minél hamarabb meggyógyulsz? Ha ilyen helyet keresel, akkor nagyon egyszerűen találhatsz egyet. Látogass el honlapunkra, mert a teljes gyógyulást segítségünkkel elérheted. Bízz meg bennünk.

www.nemibetegsegekcentruma.hu/

A Budapest szívében működő Dr. Rose magánkórház színvonalas járóbeteg-ellátásra specializálódott. Igényes kialakítású rendelőkben szakmailag elismert szakemberek várják a pácienseket. A központ számos egészségügyi szolgáltatási kör; például az urológia, ortopédia, nőgyógyászat vagy bőrgyógyászat, stb. feladatait képes ellátni a páciensek legnagyobb megelégedésére.

rendelo.drrose.hu

Dr. Machó Adriennek hívnak. Pszichológus is vagyok. Szívesen foglalkozok a hozzám jövő betegekkel. - Amerikai felmérések szerint a nők mintegy 35%-a számol be arról, hogy időszakosan ellenállhatatlan falási kényszerei vannak. A bulimia (magyarítva „farkaséhség”) nevű evési betegség. Mára a pánikbetegség vált a szorongásos betegségek flottájának zászlós hajójává. Ennek számos magyarázata kínálkozik. A pánikroham eltitkolhatatlan, sőt, azt a jellemzője, hogy a páni félelem parancsolja a segítségkérést. Ügyelet, mentő, akár sokadszor is, mert újra és újra súlyos halálfélelemmel, megőrüléstől való félelemmel jár a rosszullét, és nem ad megnyugvást a negatív leletek halmaza, meg az a tudat, hogy az előző attakok következmények nélkül elmúltak.

www.lelki-egeszseg.hu/

Ne várja meg a komolyabb figyelmeztető jeleket, mert azok már komolyabb problémák meglétét jelzik, inkább vizsgáltassa meg egészségét rendszeresen. Mi főként koleszterin, vércukor, húgysav vizsgálatokat végzünk, mert ezek az értékek a szervezet későbbi problémáit előre tudják jelezni. Így idejekorán tud Ön is megoldást, kezelést igénybe venni, melyhez természetesen mi tanácsokat is adunk.

www.vizsgalat-terapia.hu/

A hajhullásnak különböző okai vannak a genetikai eredettől kezdve a felgyorsult életmód miatt kialakult stresszig, de ezektől függetlenül, a hajátültetéssel végleg megszabadulhat a hajvesztés miatti kopasz foltoktól. Mindig alapos hajvizsgálatot végzünk a hajbeültetést megelőzően, melynek során megismerhetjük a megmaradt hajszálak állapotát, ami nagyon lényeges, hiszen a hajtranszplantáció során ezek felhasználásával adjuk vissza esztétikus frizuráját.

hajbeultetesnoknek.hu/fue-hajatultetes/

A D-mannose a húgyhólyagon és a húgyutakon áthaladva megtisztítja azokat, de még a nyálkahártyát is, emellett a baktériumok számára lehetetlenné teszi, hogy megtapadjanak a nyálkahártya falán, és ott fertőzéseket hozzanak létre. Ennek köszönhetően a baktériumok így csak szabadon lebegnek, és a vizelettel együtt távoznak. A D-mannóz kifejezetten alkalmas az E-coli baktérium szaporodása ellen. A mannóznak emellett rengeteg pozitív hatása van a hagyományos antibiotikumos kezelésekkel szemben. Az antibiotikum ugyan elpusztítja az E-colit, de a húgyhólyag létfenntartáshoz szükséges baktériumait is elpusztíthatja, ami pedig gombás fertőzésekhez vezet. A mannose azonban nincs hatással ezekre a jótékony baktériumokra, ezáltal segít megőrizni a szervezet tökéletes egyensúlyát, a mannóz tehát hatékonyan kezeli a fertőzéseket, és segít megelőzni a jövőben ezeknek a kialakulását.

d-mannose.hu

Budapesti hajklinikánkon örök garanciát vállalunk a hajbeültetése során átültetésre kerülő hajszálakra. A fájdalommentes hajátültetés véglegesen tünteti el a kopasz foltokat, így azok többé nem teszik ápolatlan hatásúvá a férfiak frizuráját. A hajtranszplantációs beavatkozás során nem alkalmazunk vágást, így nem maradnak hegek a fejbőrön, mint az elavult módszerek esetében.

www.hajbeultetes.biz/hajbeultetesi-menuk/hajbeultetesrol-altalaban.html/

Mediswiss Egészségcentrum rendelőiben az elérhető legmagasabb színvonalú foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásokat veheti igénybe. A partnereik igényeit maximálisan figyelembe véve alakítják ki a szolgáltatás csomagokat. A rendelő megközelíthetősége nagyon jó és a vizsgálatok előre egyeztetett időpontban történik ezzel is időt és pénzt spórolva Önnek.

mediswiss.hu

Lézeres arckezelés? Szükséged van egy olyan szakemberre, aki tapasztalt és vállal ilyet? Szeretnél olyat találni, akinek van gyakorlata a ránc eltűntetésében? Ha nehezen találsz rá ilyenre, mert segítséged nincsen, akkor látogass el honlapunkra. Ajánlatunkat érdemes megfontolnod, mert ezt a szolgáltatást magas színvonalon nyújtjuk. Elégedett pácienseinkhez te is csatlakozhatsz, ha hozzánk fordulsz.

lezeresarckezeles.hu/

A rendelőben Dr. Pozsonyi Zoltán kardiológus, belgyógyász dolgozik. A magán rendelésen kellemes, nyugodt környezet és remek technikai felszereltség fogadja. Kivizsgálások, preventív vizsgálatok, kardiológiai feltérképezés igénybe vehető. A rendelőben lehetőség van a kardiológiai problémák kezelésére, megelőzésére, tanács adásra is. Ha ilyen jellegű igénye van, keresse bizalommal Dr. Pozsonyi Zoltánt!

www.budapestikardiologus.hu/

Mellplasztika? Szükséged van erre a műtétre, de nem ismersz olyan orvost, aki Budapesten rendel, és az árai neked is megfizethetőek? Erre szeretnél a lehető legegyszerűbben rátalálni, mert azt már eldöntötted, hogy ezt megcsináltatod, csak orvost nem találtál? Ha megfogadod tanácsomat, akkor ellátogatsz honlapunkra. Hozzánk fordulj, ha megbízható orvost keresel, és alacsony árakat. Plasztikai sebészetünk Budapesten található, közel otthonodhoz.

www.topforma.hu/mutetek_mellplasztika.html

A plasztikai sebészetben az egyik leggyakrabban végzett beavatkozás a mellnagyobbítás. A műtét során a megfogyatkozott vagy eleve csekély emlőállomány pótlására implantátumot használunk. A mellplasztika során az implantátum anyaga leggyakrabban szilikon és alakja igazodik a páciens igényeihez, lehet anatómiai illetve lencse alakú. Az implantátum behelyezése történhet az emlő alatti metszésből valamint a hónalj felől vagy az emlőbimbó körüli metszésből. A fenti variációk lehetőséget biztosítanak arra, hogy a páciens alakjához és igényeihez a legjobban igazodó módszert és implantátumot válasszuk ki. A választás alapjai az igények mellett, az anatómiai viszonyok, amelyek meghatározzák az implantátum optimális és maximális nagyságát.

www.esthetichungary.hu/mellplasztika
Oldal: 1 / 2

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.