Webkatalógus > Egészség Alternatív Gyógyítás

Alternatív Gyógyítás

Címkék: alternatív gyógymód gyógycipő biorezonancia csikung meditáció fizioterápia virágterápia balneológia thai masszázs csontkovács gyógymasszőr Silva módszer pránanadi reiki fényterápia virágterápia zeneterápia népi gyógymódok gyógytorna hipnzózis.

Oldalak
Összesen 56 weboldal van ebben a kategóriában.

A béltisztítás házilag is könnyen kivitelezhető a Colon Cleanse segítségével! Évente kétszer még az egészséges szervezetnek is szüksége van arra, hogy méregtelenítés útján megszabaduljon a felhalmozódott toxikus anyagoktól. A Colon Cleanse legfőbb összetevője a psyllium, egy rostokban gazdag növény, ami hatékony béltisztító. Kíméletesen távolítja el a szervezetből a gyógyszerek maradványait, a kemikáliákat, ezzel megelőzve a betegségek kialakulását. A Colon Cleanse rendszeres, akár folyamatos fogyasztásával elkerülhetjük a vastagbélrákot, védhetjük ízületeinket. A béltisztítás természetes módja, mely ajánlott műtétek előtt és után is.

beltisztitas-colon-cleanse.biomax.hu/beltisztitas.php

Segítség rákot diagnosztizáltak! Hagyja el a beteg ajkát-e mondat. Milyen lehetőségei vannak egy rákos betegnek napjainkban a chemotherápia illetve sugárkezelés mellett? A makrobiotika lehetőséget nyújt a rákos daganat leküzdésében melyhez elengedhetetlen szervezetünk megtisztítása az évek során lerakódott méreganyagoktól. Természetesen önmagában egy gyógyító diéta nem elég. Fontos megérteni, hogy mint minden betegségnek megvan a maga kiváltó oka. Az emberek napjainkban nem is gondolnak arra, hogy talán helytelen táplálkozások felelős a betegségekért. A makrobiotika segítségül hívja őseink tudását, valamint szolid, kifinomult módon tisztítja, gyógyítja szervezetünket.

www.makrobiocentrum.hu

A Reiki minden emberben születésekor benne van, de az idő múlásával gyengül, ha szeretnénk újra előhívni magunkban, akkor ajánlott Reiki tanfolyamon részt venni. A tanfolyam beavatást kapunk, amelynek segítségével megnyitjuk magunkat és képesek leszünk, úgymond csatornaként működni, hogy ezáltal áramoltatni tudjuk az energiát mások fele. Ugyanakkor önmagunk gyógyítására is képesek leszünk.

jikiden-reiki-tanfolyam.hu/

A Reiki kezelés alkalmazható gyerekeken is, de ez a kezelés már eltér a felnőttekétől. A gyerekeknek nincs türelmük a kezelés ideje alatt nyugodtan ülni, feküdni. Gyorsabban képesek magukba fogadni az energiát, a csecsemők el is alszanak a kezelés alatt. A gyógyító a kezét a gyermek testére helyezi és az energia innen oda áramlik, ahol szüksége van rá.

jikiden-reiki-tanfolyam.hu/

A karma asztrológus segítségével Ön is felismerheti azokat a múltban gyökerező problémákat, melyek jelen életében a megbetegedések kialakulásához vezetnek. Horoszkóp készítése a születési képlet alapján, mely feltárja a karmikus blokkokat. A karmikus blokkok létre jötte szolgáltat alapot a betegségek kialakulásának. A karma terápia viszont annak lehetőségét adja, hogy visszanyerje lelki egyensúlyát, és egészségét. Karma asztrológus szolgáltatásaimról a www.karma.shp.hu weboldalon bővebben olvashat.

karma.shp.hu/hpc/web.php?a=karma&o=karma_asztrologia_mqyN

Álomnapló írása nagy hasznunkra lehet, hiszen álmainkat ébredés után nagyon hamar elfelejtjük, ha nem írjuk le őket. Így összegyűjtve láthatjuk, és könnyebben megfejthetjük jelentésüket álmoskönyv segítségével. Az összetettebb álmok nagyobb hozzáértést igényelnek, hiszen több álomból tevődhetnek össze, és a szimbólumok egymás mellett megváltoztathatják egy másik jelentését, aminek megállapításához érdemes szakember véleményét kikérni. Tudja meg Ön is, hogy mit jelent az álomfejtés tudománya, és foglalkozzon álmai jelentésével. Az álmoskönyvvel pillanatok alatt minden homály feledésbe merül.

alomfejtes.net/

Sok ember, ha megismer valami új dolgot, akkor nagyon sok kétség szokta övezni a próbát illetően. Sokan vélekednek így a dohányzást illetően is. De most azt kell, hogy mondjam Önnek, hogy egy termék kipróbálása kihagyhatatlan. Ez a termék, pedig nem más, mint a Green Smoke elektromos cigaretta. Mindenki számára kihagyhatatlan! Már annyi elégedett és egyben állandó vásárlónk van! Miért ne lehetne Ön a következő? Próbálja ki Ön is!

greensmoke.hu/

1980 - ban születtem Egerben. Masszázzsal 2007 - óta foglalkozom. Eleinte csak a családtagokat akartam masszázzsal kényeztetni és egészségi állapotukon javítani, később aztán főállásban is elkezdtem masszőzként dolgozni. Folyamatosan képzem magam a masszőri pályán, hogy professzionális szolgáltatást tudjak nyújtani vendégeim részére. Jelenleg okleveles gyógymasszőr vagyok emellett svéd, frissítő, lazító, relaxációs, méregtelenítő, alakformáló, aroma, talp reflexológia, nyirokmasszázs is szerepel a tudásbázisomban. A hét nagyobb részében a Mátrában vagyok elérhető Eger, Gyöngyös és környéke a maradék időben Budapesten. Ezért telefonos egyeztetés szükséges az időpont egyeztetés végett. Házhoz is megyek igény esetén.

masszazs.freebase.hu/

A partnerével együtt töltött hosszú idő bizony még nem garancia arra, hogy valóban boldog és kiegyensúlyozott magánélete. Sok olyan apró-cseprő vita adódhat, melyeket ha a felek nem kezelnek megfelelően, akár kapcsolatuk is kárát láthatja a könnyelműségnek. Hogy bebiztosítsa jövőjét, és a szerelem tartós maradjon, válassza a szerelmi kötés már sokat bizonyított erejét! Látogasson el honlapomra és válassza az ingyenesen elérhető szolgáltatásomat!

www.rontaslevetel.com/

Évek óta hullik férje haja? Nem foglalkozott vele eddig de most eldöntötte, hogy keres valami hatásos megoldást? Ha nem tudja mi lehetne az akkor hallgassa meg tanácsom. Látogasson el honlapunkra és olvassa el részletesen azt a tájékoztatást amit erről a termékről tudni kell. Ha sikerült meggyőznünk Önt arról hogy ez lehet férjének a megoldás akkor látogasson el honlapunkra és ismerje meg a rogaine habot.

www.drogeriaplusz.hu/

Ki ne hallott volna már az elektromos cigarettáról és annak pozitív tulajdonságairól. Mindenki tudja, hogy ez egészségesebb, mintha a normál cigit füstölnénk, meg persze nem is büdös és hát egyesek szerint anyagilag is jobban megéri, mint analóg társának fogyasztása. Abba azonban senki nem is gondolt bele, hogy ha a dohányosok nagy számban szoknak át az elektromos cigaretta használatára, akkor bizony csökken az utcán szétdobált cigaretta csikkek száma is. Ugye hogy ebből az aspektusból még nem is gondoltunk bele az elektromos cigaretta előnyébe. Itt van tehát egy újabb érv ezen eszköz használata mellett, melynek természetesen nem kell végleges megoldásnak lennie, hiszen a végső célnak a dohányzásról való teljes leszokásnak kell lenni.

ecigi.shop.hu

Méregtelenítés? Olyan terméket keres ehhez, ami biztosan ellenőrzött minőség? Nem szeretne olyan helyen vásárolni, ahol nem ezt találja? Ha nagyon sokat számít önnek a minőség, akkor tudok segíteni önnek, ezt garantálhatom. Csak annyi dolga van, hogy felkeresi honlapunkat és termékeinket megtekinti. Ha ezt szívesen megvásárolná, mert megbízik ajánlatomban, akkor web shopunkban megteheti.

biobalance.hu/

A Csendsziget természetgyógyászat egy éve működik Zugló szívében, pár percre az Őrs vezér terétől. A kineziológia az alternatív gyógyítás módszereire épül. Többféle tudomány ismereteit, többek között csakra- és energiagyógyászatot, arcdiagnosztikát is felhasználja. Hatásos a stressz kezelésében – oldásában. A kineziológia a stresszen kívül az alábbi problémák esetén adhat pozitív változást: félelmek-fóbiák, párkapcsolati problémák, allergia, szorongásos állapotok, alvászavar. Természetesen minden eset más és más, ezért a kineziológus egyénileg alkalmaz terápiát.

csendsziget.hu/kineziologia

Nincs szükség antibiotikumokra, súlyos mellékhatást kiváltó gyógyszerekre, ha a manuka méz termékek mellett dönt. Megelőzésre a 100+ erősségű, betegségekre a 400+, illetve 550+ erősségű mézet ajánljuk. A számok a méz metilglioxál tartalmát jelenti, ez az egyedülálló anyag felelős az antibakteriális hatásért. gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!

bolt.biopiac.info/kategoria/manuka_mez_termekek.html?mind

Nem érdemes gyógyszereket szednünk minden esetben, hisz a gyógyító gombák segítségével már nagyon sok betegség kezelhető, gyógyítható. A gyógygombák alkalmazása egyre szélesebb körben terjed, Japánban már gyógyszereket is állítanak elő belőlük. Immunrendszer erősítő hatásuk, daganat gátló hatásuk is ismert, de a népbetegségnek számító elhízás, cukorbetegség, magas vérnyomás is karban tartható segítségükkel. Kérje tanácsunkat, segítünk!

bolt.biopiac.info/kategoria/gyogygomba_keszitmenyek.html?mind

Ne várja meg a komolyabb figyelmeztető jeleket, mert azok már komolyabb problémák meglétét jelzik, inkább vizsgáltassa meg egészségét rendszeresen. Mi főként koleszterin, vércukor, húgysav vizsgálatokat végzünk, mert ezek az értékek a szervezet későbbi problémáit előre tudják jelezni. Így idejekorán tud Ön is megoldást, kezelést igénybe venni, melyhez természetesen mi tanácsokat is adunk.

www.vizsgalat-terapia.hu/

A D-mannose a húgyhólyagon és a húgyutakon áthaladva megtisztítja azokat, de még a nyálkahártyát is, emellett a baktériumok számára lehetetlenné teszi, hogy megtapadjanak a nyálkahártya falán, és ott fertőzéseket hozzanak létre. Ennek köszönhetően a baktériumok így csak szabadon lebegnek, és a vizelettel együtt távoznak. A D-mannóz kifejezetten alkalmas az E-coli baktérium szaporodása ellen. A mannóznak emellett rengeteg pozitív hatása van a hagyományos antibiotikumos kezelésekkel szemben. Az antibiotikum ugyan elpusztítja az E-colit, de a húgyhólyag létfenntartáshoz szükséges baktériumait is elpusztíthatja, ami pedig gombás fertőzésekhez vezet. A mannose azonban nincs hatással ezekre a jótékony baktériumokra, ezáltal segít megőrizni a szervezet tökéletes egyensúlyát, a mannóz tehát hatékonyan kezeli a fertőzéseket, és segít megelőzni a jövőben ezeknek a kialakulását.

d-mannose.hu

Sellei Máté masszőr házhoz illetve irodába - munkahelyre megy kiszállással. Masszázs lehetőségek: Irodai, otthoni, bio -olajos, sós masszázsok valódi masszőrtől. Végzettség megnevezése: gyógymasszőr. Jelenlegi masszázskezelések besorolása: Frissítő - Kondicionáló masszázs. Otthonában lazuljon el vagy töltődjön fel az irodájában a masszázs hatására. A masszázsok személyre szabottak, Így biztosan megfelelően tud majd relaxálni, feltöltődni. A masszázs után stressz mentesebb lesz. Várja Ön is az otthonában a masszőrt.

www.fitwell.hu

A reiki energia nemcsak a felnőttekre van nagyon jó hatással, hanem a gyerekekre is. A gyermekek élvezik a reiki energia jótékony hatását, amire figyelnünk kell, hogy van türelmi idejük és ha megunják akkor engedjük el őket, ne akarjuk mindenáron rájuk erőszakolni. Ha ezt a szabályt betartjuk akkor gyermekünk önmagától fogja kérni a kezeléseket. Pici babák általában belealszanak a reiki kezelésebe. Gyermekeknek 6 éves kortól ajánlott a reiki tanfolyam elvégzése.

www.reikitanfolyamok.com/reiki/gyerekek-reiki-kezelese/

Általános tapasztalatok szerint még a leszokáshoz is segítséget jelent a Dél-pesti e-cigi webáruházunkból is beszerezhető elektromos cigaretta, de az mindenképpen biztos, hogy rákkeltő anyagok nem jutnak a szervezetedbe, mivel nem keletkezik füst a használata során. E-cigi mintaboltunkban erről magad is meggyőződhet, mivel tanácsadás keretében várjuk a dohányzásról váltani kívánó, 18 év felettieket.

ecigi-bolt.hu/

Általános tapasztalatok szerint még a leszokáshoz is segítséget jelent a Dél-pesti e-cigi webáruházunkból is beszerezhető elektromos cigaretta, de az mindenképpen biztos, hogy rákkeltő anyagok nem jutnak a szervezetedbe, mivel nem keletkezik füst a használata során. E-cigi mintaboltunkban erről magad is meggyőződhet, mivel tanácsadás keretében várjuk a dohányzásról váltani kívánó, 18 év felettieket.

ecigi-bolt.hu/

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia az alternatív gyógyítás módszereire épülő, komplex módszereggyüttest alkalamazó kineziológiai ág. A tanácsadás alkalmával oldjuk a problémád hátterében húzódó érzelmi stresszt, negatív tapasztalatokhoz kötődő énkép aspektusait. Végig a jövőn, a célodon tarva a figyelmet, akciótervet dolgozunk ki hogyan tudod kezelni a felmerülő problémákat életed bármely területén. Egyéni tanácsadás alatt a figyelmem végig a tiéd, veled és érted dolgozunk!

www.azeletmintolyan.hu

Légtisztító? Erre van szüksége, de mivel ismeretlen ön számára ez a termék, ezért biztosan csak segítséggel fogja tudni, megtalálni? Szereti a minőséget, de az is nagyon fontos önnek, hogy alacsony áron sikerüljön találni ilyet? Ha nincs se tapasztalata sem pedig segítsége, akkor keresse fel honlapunkat. Olyan ajánlattal találkozik, ami fel fogja kelteni érdeklődését. Amikor megtalálja a megfelelőt, csak meg kell rendelnie.

www.klima-x.hu/
Oldal: 1 / 3

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Utolsó frissítés: 2019-08-29 09:29:08

Friss weboldalak

1. Foglalkozás...    Kategória: Pénzügyi, Üzleti Szolgáltatás    
2. A Seatone zöldkagyló...    Kategória: Egészség    
3. 12 tudnivaló a herpesz...    Kategória: Egészség    
4. Menopauza ellen...    Kategória: Egészség    
5. Albérletek Budapesten...    Kategória: Ingatlan, Telek    
6. C# fejlesztő számtech...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
7. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
8. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
9. Akkreditált piacképes...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
10. Esti és hétvégi...    Kategória: Oktatás, Nyelv    
További Weboldalak...

Webtippek.hu

A katalógusban 2300 weboldal és 81 kategória szerepel.

Ajánlások

» Vásároljon tiszta méhpempő étrend kiegészítőt, erősítse meg immunrendszerét méhpempő fogyasztásával, gyógyuljon meg a méhpempő segítségével. A méhpempő erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítményt, tisztítja a sejteket.

Gyógyulás a természet erejével a Biogyógyulás egészség magazin információival. Ismerje meg a természetes gyógyulási lehetőségeket. Több mint 200 betegség okairól, megelőzéséről és kezeléséről kaphat információkat.

Külső és belső terápiák aloe vera kúra tartása mellett. Javítson a bőr, a bélfalak, a máj, a szív állapotán 1200mg-os aloverose tartalmú aloe vera fogyasztásával.